kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Pingu
09:00Tolga Abi ve Hugo
10:00Cedric
12:00Marimar
13:30Anadolu Ateşi
14:30Cedric
15:00Gülbence
16:50Patron Kim?
17:30Asmalı Konak
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Kurşun Yarası
21:40Bir İstanbul Masalı
23:20Sayın Bakanım-Tekrar
00:40Hastanedeki Sır
01:50Geceyarısı Haberleri

 
  15:00 Gülbence
Gülbence bayramda da gündüz ekranını şenlendirmeye devam ediyor. Gülben Ergen programında bu kez ünlü sanatçı Seda Sayan'ı konuk ediyor. Programda Seda Sayan ile ilgili ropörtajlar da yeralacak. "Gülbence" ye ayrıca "Ünlüler Çiftliği" nin ikinci serisine katılan İsmet Özhan konuk olacak, çiftlik günlerinden sözedecek. Oryantal Buket ise "Gülbence" de kıvrak danslarıyla karşınıza gelecek.
 
  20:00 Kurşun Yarası
Kurşun Yarası bu akşam sürprizlerle dolu... Kaymakam'la İsadora'nın nikâh hazırlıkları başlıyor. Gülsüm ise derdini Kara Poşu ile paylaşıyor
Kursun Yarası heyecan dolu 49'uncu bölümüyle bayram ekranında yeralıyor. Dizinin bu akşamki yeni bölümünde; Kaymakam ile İsadora'nın nikâh hazırlıkları başlıyor. Herkes olayın şokunu yaşıyor.

KAYMAKAM'IN ŞOK KARARI
Ziya'nın çiftliğinde verdiği ziyafette, Kaymakam'ın İsadora'ya evlilik teklif etmesinin şoku devam ederken Selamoğlu, Mehmet ve Olimpia çiftliğin dışında, yanlarına yeni katılan kızanlarla beraber, elleri tetikte beklemektedir. Tetikler çekilir, ancak yapılan bir hatanın bedeli ağır olacaktır. Selamoğlu ve Olimpia, Mehmet'in hayatından ümidi kesmiştir. Mehmet umudunu yitirmek üzereyken bir yardım eli uzanır. Bu yardım eli aynı zamanda bir aşkın da başlangıcı olacaktır.

KÖYLER BOŞALTILIYOR
Kara Poşu, köylülerin sırtından hileyle kazandığı parayı Ziya'ya bırakmaz. Yüzbaşı Aleko ise Türk köylerini boşaltmaya başlar. Teğmen Andreya yaşadıklarından sonra Aleko'nun zalimliğine tahammül edemez. Masum bir ihtiyarın ölümüne seyirci kalmaktansa, silahını Aleko'ya doğrultur. Teğmen Anreya, geri dönüşü olmayan bir hareket yapmıştır. Kurtulmak için sığınabileceği tek kişi Gülsüm'dür. Hayalleri tamamen yıkılan Gülsüm, dışarıya metanetli görünmektedir. Derdini yalnızca Kara Poşu ile paylaşır. Kaymakam ve İsadora'nın düğünü için hazırlıklar tamamlanır. Nikâh günü gelip çatar, ancak düğünün başlaması için çok önemli bir eksik vardır.
 
  21:40 Bir İstanbul Masalı
Bir İstanbul Masalı'nı geçen hafta kaçıranlar dikkat! Kozanlar'la Arhanlar'ı büyük sürprizlerin beklediği bölüm, bu akşam bir kez daha karşınızda
Bir İstanbul Masalı geçen hafta yayımlanan bölümüyle bir kez daha ekranlarınıza geliyor. Dizide bu akşam: Behiye, Nebile'den öğrendikleriyle sarsılmıştır. Allak bullak olmuş bir halde olanları kocasına anlatır. Ömer'in olaya yaklaşımı Behiye'yi çok şaşırtır. Kozanlar'ın büyük umutlar bağladığı kooperatiften kötü kokular yükselmeye başlamıştır. Cemal sıkıntısını gizlemeye çalışsa da, Suzan'dan saklamayı başaramaz.

FİDYECİLERİN PEŞİNDE
Demir, kızının eve dönmesine rağmen, fidyecilerin peşini bırakmamakta kararlıdır. Komiser Sezgin'i suçluların yakalanması için sıkıştırır. Komiserin araştırmaları, beklenmedik ilişkileri gün ışığına çıkartacaktır. Ozan, kız arkadaşını annesinden daha fazla gizleyemez. Suzan'ın teşvikiyle, Ceylan'ı ilk kez eve davet eder. Demir ve Pelin arasındaki yakınlaşma gün geçtikçe daha da ilerlemektedir. Artık adını koymadıkları bir ilişki yaşmaya başlarlar. Selim ve Esma'nın ilişkisi ise gelgitlerle sürmektedir. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen evliliklerine sonuna kadar sahip çıkan çifti yeni sorunlar beklemektedir.
ATİLLA DORSAY
Monte Carlo Kumarbazı (CNBC-e 16.00)
Eski usül...
YÜKSEL AYTUĞ
Kusura bakma Cem, beğenmedim!
Cem Yılmaz, peşin...
 
Bam Teli Bayram
NTV / 11:30
Gülbence
atv / 15:00
Monte Carlo Sihirbazı
CNBC-e / 16:00
Çatlak Profesör 2
TRT 1 / 19:55
Kurşun Yarası
atv / 20:00
Bir Bayram Günü...
Kanal 7 / 20:00
beş N bir K
CNN TÜRK / 20:00
Arena
CNN TÜRK / 21:05
Bir İstanbul Masalı
atv / 21:40
Kara Kedi Ak Kedi
CNBC-e / 22:00
Bayram Neşesi
TRT 1 / 22:10
Haziran Gecesi-Kolaj
Kanal D / 22:20
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.