kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
ECZACI BAŞKAN'IN DURUMU CİDDİ....   Kırklareli'nde eczacılık yaparken Başkan seçilen Şeşen'in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor.
Başkan Şeşen hayatına son vermek istedi
Amcası İlhan Şeşen: Onuruna çok düşkündür

Başkanın onuru

Belediyenin borcundan bunalan başkan intihara kalkıştı.

Kırklareli'nin CHP'li Belediye Başkanı Yılmaz Şeşen bağ evinde bir kutu hap içmiş bulundu. Midesi yıkanıp yoğun bakıma alınan başkanın hayati tehlikesi var.
Eski başkandan kalan 12 trilyonluk borcu ödemek için çırpınan Şeşen'in üç kez istifanın eşiğinden döndüğü belirtildi.


Başkan Şeşen hayatına son vermek istedi

Belediyenin trilyonlarca borcu Kırklareli Belediye Başkanı Şeşen'i bezdirdi. Yakın çevresine "Bu iş ateşten gömlekmiş" diye yakınan, son 7 ayda 3 kez istifanın eşiğinden dönen Şeşen, bir kutu hap içerek intihara kalkıştı.

Kırklareli'nin CHP'li Belediye Başkanı Yılmaz Şeşen, önceki gün "ilaç zehirlenmesi" teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan ve hayati tehlikesi süren Şeşen'in, belediyenin borçları ve belediye meclisindeki siyasi çekişmeler nedeniyle bunalıp intihara kalkıştığı öğrenildi. Şeşen, geçen Mart ayında yapılan yerel seçimlerde, belediye başkanlığını MHP'li başkandan 12 trilyon lira borçla devraldı. 4 trilyonluk bölümünü güçlükle karşılayan, personelin önceki dönemden alamadığı maaşları ödeyen Şeşen, belediyenin kalan 8 trilyon lira borcunu ödemek için çırpınıyor, bu arada personel maaşlarını aksatmadan ödemeyi de başarıyordu.

"ATEŞTEN GÖMLEKMİŞ"
Başkan'ı sıkan diğer konu da, Belediye Meclisi'ndeki siyasi dengeydi. MHP'den 6, AKP'den 6, DYP'den 1 meclis üyesine karşı, CHP'li 12 üye ile birlikte ancak dengeyi sağlayan Şeşen, istediği kararları çıkarmakta zorlanıyordu. Bu arada, CHP'li üyeler arasında da çekişme yaşanıyordu ve son olarak geçen ay Cumhuriyet Bayramı nedeniyle verilen resepsiyonda CHP'li meclis üyelerinin Şeşen'i yalnız bıraktığı, Şeşen'in duruma çok üzüldüğü öne sürülüyordu. Yakın arkadaşları, Şeşen'in "çok hassas olduğunu, parti içerisinde bazı gruplarla sorun yaşadığını, bu ve diğer sıkıntılar nedeniyle göreve başladığından bu yana 3 kez istifanın eşiğinden döndüğünü" ifade ettiler. Yerel bir gazetede çalışan Şenol Goncagül isimli gazeteci de, Şeşen'in bir sohbet sırasında kendisine "Bu iş, ateşten gömlekmiş. Bunaldım, istifa edeceğim" dediğini öne sürdü. Sanatçı İlhan Şeşen'in de kuzeni olan ve şehirde bir eczanesi bulunan Şeşen'inYerel gazete 'intihar'önceki gün 13.00 sıralarında ortadan kaybolması, sıkıntılarını bilen eşi Feral Şeşen'i telaşlandırdı. Feral Hanım, CHP İl Başkanı Turgut Dibek'i aradı, ancak "Bugün görmedim" yanıtı aldı. Aklına Kırklareli yakınlarında bulunan ve kendilerine ait bağ evi gelen Feral Hanım, CHP İl Başkanı Turgut Dibek ve Merkez İlçe Başkanı Vesli Gündoğdu'yu aradı ve birlikte bağevine gitmeye karar verdiler.

BOŞ KUTU VE SU ŞİŞESİ
Saat 18.00 sıralarında Bağevine ulaştıklarında, Şeşen'i baygın halde yerde yatarken buldular. Şeşen'in, başucunda da sara hastalarının kullandığı 'Rivatril' adlı boş ilaç kutusu ile boş bir su şişesi vardı. Kutudaki 90 adet hapın bittiğini görünce, Başkan'ı hemen Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar. Çok sayıda hap içtiği belirlenen Şeşen, 2 saat süren müdahaleden sonra Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Şeşen'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Trakya Üniversitesi Devlet Hastanesi Rektörü Prof. Dr. Enver Duran, hastaneye geldiğinde Şeşen'in şuurunun açık olduğunu, zehirlenme bulguları olduğunu belirtirken, Edirne Sağlık İl Müdürü Ercan Özgül, "Rivotril adlı ilaçtan 90 tane içmiş. Eczacı olduğu için, bu ilacı bilir" dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Aladağ, Başkan'ın böbrek sorunu olduğunu belirterek, "Aç karnına böbrek ilacı alınca fenalaşmış olabilir. Ayrıca belediyedeki sorunları da içine atmış olabilir" derken, Basın ve Halkla İşlişkiler Müdürü Kenan Gürbüz Şeşen'in böbrek ilacının yan etkisiyle fenalaştığını iddia etti.

Murat SAVAŞ-Yavuz GÖKTAŞ / MERKEZ

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Son savaşçıya veda
 Binlerce Filistinli 'Aslanı'nı uğurladı
 Türk heyeti Mısır'da eziyet çekti
 Yaraları çocuklar sarıyor
 MGK 66 yıl sonra halka açılıyor
 Trene kapkaç polisi geliyor
 TRT Avrupa maçı için trilyon ödemiş
 Kürtaj yapan doktora gözaltı
 Canıdemir'in zanlısı yakalandı
 Müdür yardımcısına soruşturma
 İş izni alamayan kuaför dava açacak
 Bayram namazı 7.35'te kılınacak
 500 öğrenci zehirlendi
 Gökkafes için eylem!
 Tren tanker biçti
 Bayram bereketi
 İstanbul'da iftar...
ERDAL ŞAFAK
As ama önce yargıla
CHP lideri Baykal,...
ALİ KIRCA
Ödül!
Ben, Nazım Hikmet'in " şiir "ini yazdığı "...
NEBİL ÖZGENTÜRK
George W.Bush'un vişneli keki!
Mehmet Barlas, dün...
MEHMET ALTAN
Dört yaşında annesiz kalmak
Orta-Doğu, yaşamın devlet...
Şiddete karşı sevgi çemberi
Hollanda'da Theo Van Gogh cinayetiyle başlayan saldırılara en güzel...
Musul kaynıyor
Felluceli direnişçiler Musul'a kaçtı. Polis merkezine ve Kürt parti...
Suçlu daha ilerde
Suçlu daha ilerde
Fenerbahçeli Deniz Barış, Avrupa'da yedikleri goller nedeniyle...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu