kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Dışarı Çıkmadan Önce
Dışarı Çıkmadan Önce

Cadılar Bayramı'nı kutlayın
Kemer Golf & Country Club, geleneksel olarak kutlanan Cadılar Bayramı'nda bu yıl da çocuklar için unutamayacakları bir parti düzenliyor. 31 Ekim'deki parti, - 12 yaş arasındaki çocuklara hitap ediyor. Kemer Golf & Country Club'ın kulüp evi Hayat'ın içindeki "Kids Club"da düzenlenecek parti, 15.30'da başlıyor. Çocukların gönüllerince eğleneceği bu keyifli etkinlik sonrasında bir kortej oluşturularak evlerden şeker toplanmaya başlanacak.
Tel: (0212) 239 70 10

Efsane ses Estefan'ı dinleyin
Gloria Estefan'ın 20 yılı aşan kariyerinde imzasını attığı tüm işler, bugün en saygın müzisyenler arasında yer almasına neden oldu. Öyle ki ne tür müzik dinlerse dinlesin, herkesin sevdiği bir Gloria Estefan şarkısı vardır. Özellikle, seslendirdiği İspanyolca şarkılarla müzikseverlerin beğenisini kazanan alçakgönüllü yıldız, kariyerinin en iyi İspanyolca şarkılarından oluşan albümü "Amor & Suerte" ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Con Los AQue Me Quedan, Como Me Duele, En El JardPor Amor gibi parçalardan oluşan albümde "Hay Ay Amor" adlı bir de hiç yayınlanmamış bir Gloria Estefan parçası bulunuyor. Latin divanın bu son albümü müzik marketlerde yerini aldı. Kaçırmayın...

Krizantem çiçeklerini izleyin
Her izleyenin rahatlıkla anlayıp zevk alabileceği bir dans sunma fikrinden yola çıkılarak kurulan "Kikunokai" Japon Halk Dansları Topluluğu, 1 Kasım'da İstanbul'da, 5 Kasım'da Ankara'da sahne alıyor. Topluluğun ismi, Japonya'nın sembolü sayılan krizantem çiçeğinden (kiku) geliyor. Bu adın seçilmesinin nedeni ise bu sanatı icra etmek üzere çalışan her kişinin, geleneksel Japon sahne sanatlarını bir çiçeği açtırır gibi, uyum ve zerafet içerisinde etkileyici bir performans sergilemesi. İstanbul'da Atatürk Kültür Merkezi'nde, Ankara'da MEB Şura Salonu'nda gerçekleşecek olan gösterilerin başlama saati 20.30. Biletler Biletix'te satılıyor.

Genç sanatçıların eserlerini görün
11. Avrupalı ve Akdenizli Genç Sanatçılar Bianeli'ne görsel sanatlar dalında katılmış olan genç sanatçıların "Atina'dan Dönüş" adlı sergisi sanatseverlerle buluşuyor. Sabancı Üniversitesi Kasa Galeri'de açılan sergide bulunan Ekin Saçlıoğlu, Beste Erener, Seda Hepsev ve B.A.H.D grubunun (Orçun Baştürk, Gökçe Akçelik, Ayhan Hacıfazlıoğlu, Barış Doğrusöz) çalışmaları, 2003 yılında 11. Avrupalı ve Akdenizli Genç Sanatçılar Bienali'nde sergilenmiş ve uluslararası basın tarafından ilgi gören B.A.H.D grubunun video çalışması, Venedik'te düzenlenen bir etkinlikte de yer almıştı. Sergi 19 Kasım'a kadar sürecek.
Tel: (0212) 292 49 39

Naturel Festivali'ne katılın Naturel 2004 Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 4-7 Kasım günleri arasında beşinci kez düzenleniyor. Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilecek olan festival, bu yıl "Affetme Şampiyonası" ve "Köpeklerle Beden Diliyle Konuşma" gibi ilginç etkinliklere ev sahipliği yapacak. Doğal sağlık yöntemleri, ekolojik yaşam, kişisel gelişim, doğal ürünler, şifalı bitkiler ve taşlar, organik gıdalar, diyet ve spor, yayıncılık alanlarında faaliyet gösteren çok sayıda firma ve kurumun, ürün ve hizmetlerini tanıtacağı festival; ABD, Almanya, İngiltere, Hindistan, Kırım, İsrail, İsveç, Norveç ve Türkiye'den uzmanların katıldığı seminer, panel ve çalışma gruplarının yanı sıra meditasyondan tai chi'ye, girya'dan capoeira'ya, müzikoterapiden çigong'a kadar birçok etkinliği kapsıyor. Festivalde ayrıca Belçikalı sanatçı Wenshan'ın resimleri de sergileniyor. Festivalde kitap ve albümlerini imzalayacak yazar ve sanatçılar arasında Seden Gürel, Burak Eldem, Cihangir Gener, Dr. Frank Cardelle, Barış Kömürcüoğlu ve Cüneyt Duru yer alıyor.
Tel: (0212) 219 75 45

Eğlenceye buyrun

Darren Price, yarın 23.00'da Babylon'da sahne alıyor. 80'li yıllarda patlayan "elektro" sürecinde başı çeken prodüktör ve DJ'lerden olan Price, dans müziği ustaları Underworld'ün resmi turne DJ'i olarak ün saldı. Rap hitlerini evinde miksleyerek işe koyulan Price, en büyük başarısını "Under The Flightpath" albümüyle elde etti. Konserin biletleri Biletix'te 28 milyon, kapıda 25 milyon TL.
Tel: (0212) 292 73 68
DİĞER AJANDA HABERLERİ
 Dışarı çıkmadan önce
 7 Gün 7 Dakika nerede ne yapmalı?
 Biz Beğendik
 Che'nin gençliği
 LİSTE 5
 7 Gün 7 Dakika nerede ne yapmalı?
 Biz Beğendik
 Şövalyelere yeni bakış
 LİSTE 5
 Hitler'le iki buçuk yıl
 Gidin, gönlünüzce dolaşın
 Usul usul söylenen mısraların sahibi
 Dışarı çıkmadan önce
 7 Gün 7 Dakika nerede ne yapmalı?
 Biz Beğendik
 Bir zamanlar Şili
 Dışarı çıkmadan önce
 Biz Beğendik
 Bir dakika göz atmadan geçmeyin
    Yazarlar
    Alışveriş
    Yaşam
  » Ajanda
    Güncel
    Gezi
Suçlu daha ilerde
Suçlu daha ilerde
Fenerbahçeli Deniz Barış, Avrupa'da yedikleri goller nedeniyle...
İstanbul Ayağa Kalktı
İstanbul Ayağa Kalktı
Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ'un önceki gün SABAH'a yaptığı...
Son savaşçıya veda
Filistin lideri Arafat dün son yolculuğuna uğurlandı. Mısır'da askeri...
Binlerce Filistinli 'Aslanı'nı uğurladı
Mısır'daki cenaze töreninin ardından toprağa verileceği Ramallah'a...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.