kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı

* Elvan en iyiler arasında
Atletizmde 5000 metre Dünya rekortmeni Milli Atlet Elvan Abeylegesse Avrupa'da "Yılın Atleti" ödülüne aday gösterildi. Avrupa Atletizm Birliği'nin atletizmde senenin en başarılı erkek ve bayan atletlerini seçtiği Avrupa'da "Yılın Atleti" ödülüne aday sporcular arasında bu sene Elvan Abeylegesse de yer aldı. Bayanlarda ve erkeklerde 20'şer atletin belirlendiği listede birinciyi, internet üzerinden yapılacak oylama belirleyecek.

* Havuzda Anadolu isyanı
Naklen yayın gelirlerinin toplandığı havuzdaki paranın dağıtılması konusuna bir tepki de Denizlispor'dan geldi. Asbaşkan Ramis Bilgiç, havuzda toplanan paranın yarısının 4 büyük kulübe, yarısının da 14 Anadolu kulübüne verildiğini belirterek, "Bu, giderilmesi gereken bir sorundur. Yoksa futbol sadece 4 büyük takımdan ibaret olacak" dedi.

* Utah'tan farklı bir jazz
NBA'de milli basketbolcumuz Mehmet Okur'un da formasını giydiği Utah Jazz geçen yıldan çok farklı bir görüntü sergiliyor. Geçen sezon play-off dışında kalan Utah, dün Denver'ı da 102-91 yenerek bu sezon 4'te 4 yaptı. Oyuna yedek başlayıp 20 dakika forma bulan Memo, 12 sayı, 9 ribaund, 2 blokla vazgeçilmez olduğunu gösterdi. DiğerEczacıbaşı, Hollanda'da ikinci tur ilk maçına çıkıyor.maçlarda son şampiyon Detroit, Clippers'ı iki uzatma sonunda 99-96, Dallas da Golden State'i tek uzatmada 101-98 mağlup ettiler.

* Spor Zirvesi Denizli'de
Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) bu yılki Spor Zirvesi Denizli'de yapılacak. Denizli Valiliği ve Denizlispor Kulübü'nün organize edeceği zirve, Pamukkale Colossae Otel'de gerçekleştirilecek. TSYD Genel Başkanı Onur Belge, toplantıda sporla ilgili her şeyin tartışılacağını ve spor yazarlarının iç hesaplaşmalarını yapacağını söyledi.

* Filede Avrupa günü
Voleybolda bugün Avrupa sınavları var. Erkekler Top Teams Kupası ikinci turunda Fenerbahçe, Slovenya'nın Sostanj Topolsica takımını ağırlıyor. Haldun Alagaş'taki karşılaşma 19.00'da başlayacak ve salona giriş ücretsiz olacak. Bayanlar Top Teams'te ise Eczacıbaşı, Hollanda'da Longa'59 Lichtenvoorde önüne çıkıyor. Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde ise Vakıfbank Güneş Sigorta gruptaki ilk maçında, saat 15.30'da İspanyol Las Palmas'ı Haldun Alagaş Spor Salonu'nda konuk edecek.

* Konya'da Oumar kovuldu
Konyaspor yönetimi, daha önce kadro dışı bırakılan Oumar'dan, kendisine kulüp bulmasını istedi. Başkan Yardımcısı Bahattin Karapınar, "Oumar ile artık çalışmayı düşünmüyoruz, yollarımızı tamamen ayırdık" dedi. Karapınar ayrıca yerli ve yabancı transferlerde hata yapmamak,oyuncuların performansını izlemek ve kişiliği hakkında bilgi sahibi olabilmek için Futbolcu İzleme Tertip Komitesi oluşturulduğunu söyledi.

* Şike bayram sonrası!
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, futbolda şike iddialarıyla ilgili olarak CHP ve AK Parti milletvekilleri tarafından verilen soru önergelerinin, Ramazan bayramından sonraki salı günü TBMM'de görüşüleceğini açıkladı. Bakan Şahin, futbolda şike iddialarının her sezon sonunda gündeme getirildiğini, bu kez ise sezon başında ortaya atıldığını ifade ederek, "Bunun sebebi, bir organize suç örgütü üyesinin telefon konuşmalarının, emniyet tarafından deşifde edilmiş olmasıdır. Geçmişte meydana gelmiş olayların şimdi konuşuluyor olması, devam etmekte olan lig için olumsuz görüntü oluşturuyor" ifadesini kullandı.

* Fatih İstanbulspor'da
F.Bahçe ile olan sözleşmesi feshedilen milli futbolcu Fatih Akyel, İstanbulspor ile antrenmana çıktı. F.Bahçe ile yollarını ayırdıktan sonra boşta kalan Fatih, İstanbulspor Yönetim Kurulu'nun izniyle, dün sarı-siyahlı futbolcularla birlikte antrenman yaptı. Ataköy Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlardaki oyuncuların yanı sıra rahatsız olan Nuri katılmadı. İstanbulsporlu futbolcularla çalışan Fatih, antrenmansız kalmamak için sarı-siyahlı takımla birlikte antrenmanlara katıldığını ifade etti.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Boşaltın merdivenleri
 Ersun Yanal mesaide
 Oruç zirvesi
 Pancu gidiyor
 Emre&Volkan'a iki maç ceza
 Pierre dibe vurdu
 Trabzonspor'da sakatlık korkusu
 Borsa Aslanı
 Süper Beşiktaş
 Türk Telekom kılpayı
 Ülker İstanbul'da Pau'yu ağırlıyor
 Efes İtalya'da galibiyet arıyor
 Maksat spor olsun
 Bu kez İnter
AHMET ÇAKAR
Federasyon, Üründül ve Cem Deda...
Öncelikle Futbol...
HASAN SAYDAM
En Büyük Türk Atatürk
İspanya'nın Teneriffe adasında 22...
Gökkafes'te Yargıtay tedirginliği
Gökkafes'te Yargıtay tedirginliği
Erdoğan'ın Gökkafes'teki toplantıya tepki göstermesi binanın yıkılma...
Başka Hakanlar ölmesin
Başka Hakanlar ölmesin
Kapkaççılar tarafından cep telefonu için trenden atılarak öldürülen...
Elizabeth Hurley Bombay'da ev arıyor
Elizabeth Hurley Bombay'da ev arıyor
İngiliz manken ve sinema oyuncusu Elizabeth Hurley, 18 aydır beraber...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu