kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden.

Diyarbakır keyiflendi
D.Bakır'da G.Saray galibiyetinin coşkusu yaşanıyor. Başkan Ahmet Göksu, Galatasaray gibi bir devi yenmenin muhteşem bir olay olduğunu söylerken, "Maçta haddimizi bilerek oynadık. Sonuçta rakibimizin kim olduğunu biliyorduk. Aldığımız 3 puanla ve emin adımlarla ligdeki pozisyonumuzu belli edecek bir duruma geldik. Tabii Galatasaray gibi bir devi yenmek muhteşem bir olaydır" diye konuştu.

Göztepe yetişemedi
İkinci Lig B Kategorisi A Grubu'nda Oyak Renault, Göztepe'yi 4-3 mağlup etti. Onur'un (2) ve Ünal'ın golleriyle 25. dakikayı 3-0 önde geçen Oyak, soyunma odasına bu avantajla gitti. İkinci yarıda Göztepe daha atak oynadı. 59'da Aydın farkı 2'ye indirdi. 67'de Fatih, skoru 4-1'e taşıdı. 79'da Özgür, 90'da da Erdal'ın golleri Göztepe'ye puan getirmeye yetmedi. Öte yandan Üçüncü Lig'deki tek maçta Kilis Belediye, D.Bakır Kayapınar'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Adana siftah peşinde
İkinci Lig A Kategorisi takımlarından Adanaspor, Karşıyaka karşısında ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Teknik Direktör Ahmet Ziya Yüce'nin istifasının ardından göreve getirilen Eyüp Arın, "Ligde galibiyetimiz yok. Bunu başaracağız" dedi. Hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren turuncu-beyazlılarda eksik futbolcu bulunmadığı ve Karşıyaka maçında sahaya ideal kadroyla çıkılacağı bildirildi.

Santini istifa etti
İngiltere'nin Tottenham takımının teknik direktörü Jacques Santini, görevinden istifa etti. Euro 2004'te Fransa Milli Takımı'nın başında olan, 4 ay önce de Tottenham'a gelen Fransız teknik adam özel nedenlerden dolayı görevi bıraktığını ve taraftarların kendisini anlayışla karşılamasını dilediğini söyledi. Tottenham, Santini yönetiminde 11 lig maçında 3 galibiyet, 4 beraberlik, 4 yenilgi aldı ve 13 puanla 11. sırada kaldı.

Ordu'da cezaya itiraz
İKİNCİ Lig B Kategorisi B Grubu'nda mücadele eden Orduspor, deplasmanda oynadığı Eyüpspor maçındaçıkan olaylar nedeniyle verilen bir maçlık saha kapatma cezasının kaldırılması için itirazda bulundu. Başkan Şükrü Bodur, "Tahkim Kurulu'na yaptığımız itirazın geçerli olacağına inanıyoruz" dedi. Öte yandan bu hafta ligde maçı olmayan morbeyazlı ekip, gelecek hafta oynayacağı Maltepespor maçının hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacak.

Kayba tahammül yok
İKİNCİ Lig A Kategorisi'nde bugün Kocaeli'yi ağırlayacak olan Bursa, galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. Yeşil-beyazlı ekipte golcü Okan Yılmaz, sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. Teknik direktör Hüseyin Kalpar, yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini belirterek, "Üstteki grubu biran önce yakalamak istiyoruz. Bu nedenle kesinlikle kazanmamız gereken bir mücadele. Özellikle sahamızda puan kaybına tahammülümüz kalmadı" dedi.

Yozgat umutlu gitti
İKİNCİ Lig A Kategorisi'nde bugün Elazığ'a konuk olacak Yozgat, zorlu deplasmana umutlu gitti. Teknik direktör Ekrem Al, forvette sakatlık nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını ama bu sorunu çözüp galip gelmeye çalışacaklarını belirtti. Diğer taraftan Elazığ'ın başkanı Mustafa Yıldız da, Yozgat'ı evlerine eli boş göndereceklerini iddia etti.

Eğitim sınıfta kaldı
HENTBOL Bayanlar Birinci Ligi'nde Anadolu Üniversitesi, Sivas Eğitimspor'u 55-24 mağlup etti. Rakibi karşısında çok rahat bir maç çıkaran Anadolu Üniversitesi'nde 8 gol atan Serpil, en skorer isim oldu. Erkekler Birinci Ligi'nde ise çekişmeli geçen karşılaşmada Bafra Belediyesi, sahasında Bursa Nilüfer Belediyesi'ni 36-34'le geçti.

Mozart dopingli çıktı
İTALYA Ligi'nde Reggina forması giyen Mozart'ta doping tespit edildi. 3 Ekim'de Milan ile oynanan mücadelede dopingli çıkan Brezilyalı oyuncunun dışında, 2. ligde görev yapan Julien Rantier, Daniele Amerini, Lorenzo Rossetti, Daniele Vantaggiato, Tommaso Dei'de de doping maddesine rastlandı. Geçtiğimiz ay Brescia'da forma giyen Bachini'nin de kokain kullandığı tespit edilmişti.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Bir mum üfledi
 Hırsıyla kazandı
 Konyavaşlamayın
 Oruç reis
 Yenerbahçe: 87-82
 Alkmaar şanslı
 Nurullah daha sağlam: 1-3
 Hooijdonk mecburen 11'de
 Doğan'dan 'hırs' uyarısı
 Sivas'ın büyüsü bozuldu: 0-1
 Serkan'dan hat-trick!
 Gol atana Avrupa tatili
 Beşiktaş potada rakip tanımıyor
 Ülker farkı abarttı
 Kartal çakıldı: 1-3
 Ağrı'yı fethetti sıra Atina'da
 Gençler, Kayseri'ye konuk oluyor
 Günün İçinden
 Sakaryaspor'da tek yol 3 puan
 Günün Programı
 Ahmet durmadı ama... 1-1
 Sebat yine gülmedi: 1-1
 Maksat spor olsun
 Avrupa Ligleri
ÖMER ÜRÜNDÜL
Yeni F.Bahçe
Lyon deplasmanında takımın kimyasına uygun...
HASAN SAYDAM
Son iki ayağı tek geçeceğim
Bugün Ankara'da koşulacak...
Polis önüne geleni gazladı
Polis önüne geleni gazladı
Beyazıt'ta YÖK'ü protesto eden öğrencileri dağıtmaya çalışan polisin...
74 trilyonluk yatlarda her tür konfor var
74 trilyonluk yatlarda her tür konfor var
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Uzan ailesine ait Fethiye'nin...
Elizabeth Hurley Bombay'da ev arıyor
Elizabeth Hurley Bombay'da ev arıyor
İngiliz manken ve sinema oyuncusu Elizabeth Hurley, 18 aydır beraber...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu