kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
BU KOLTUKTA ÖLDÜRÜLDÜ: Bu tüyler ürperten cinayet tablosunu kiralık katil Semai Biçen tamamladı. 10 trilyonluk miras için öldürülen Saim Beşpınar, bir süre önce doğum gününde kendi ölüm fermanını hazırlayan oğluyla birlikte oturduğu bu koltukta öldürüldü.
Babamı öldür

Babaeski'de sahibi olduğu otelde ölü bulunan Saim Beşpınar'ın mirasına göz koyan oğlu tarafından öldürtüldüğü belirlendi.

Babaeski'de bir ay önce sahibi olduğu otelde öldürülmüş şekilde bulunan Saim Beşpınar'ın 10 trilyonluk mirasına göz koyan gayrimeşru oğlu tarafından kiralık katillere öldürtüldüğü belirlendi. 61 yaşındaki otelcinin dramı, Türk filmlerine "taş" çıkartacak bir senaryoyu andırıyor. Saim Beşpınar, 1970'li yıllarda emniyet teşkilatında polis memuru olarak görev yapıyordu. Evli ve bir kız sahibi olan Beşpınar, o yıl silahlı bir kavgaya karıştı ve polislikten atıldı.

GAYRİMEŞRU OĞLU OLDU
Bu olaydan sonra ticarete atılan Beşpınar, Babaeski'de kendi adını taşıyan Saim Otel'i hizmete açtı. Beşpınar sık sık geldiği İstanbul'da Mısır'dan İstanbul'a gelen ve dansözlük yaparak yaşamını kazanan Soheir isimli kadınla tanıştı. Soheir'den bir oğlu olan Beşpınar, gayrimeşru oğlunu nüfusuna geçirdi ve oğluna Saim Muhammet ismini verdi. Yıllarca oğluna bakan Beşpınar, üniversite dönemi gelen oğlu Saim Muhammet'i Kıbrıs'taki Akdeniz Üniversitesi'- ne kaydettirdi. Saim Beşpınar, bir süre sonra üniversiteyi yarım bırakan oğlunun "Bulgaristan'da iş kurma" teklifini de tereddütsüz kabul etti.

BABASI YİNE DE AFFETTİ
Oğlu Saim Muhammet ile Bulgaristan'a giden Beşpınar, kısa sürede onlarca kişinin çalıştığı bir tekstil atölyesini faaliyete geçirdi ve işletmenin anahtarlarını oğluna teslim ederek Babaeski'ye döndü. Ama baba-oğul arasındaki sevgi bağı, bu olay sonrasında sarsıldı. Bulgaristan'da kurduğu tekstil işini batıran Saim Muhammet ile babası arasındaki 'küs'lük bu kez daha uzun sürdü. Barışma sürecinde oğlunun gönlünü almak isteyen baba, son model bir otomobille 20 milyar lira hediye ederek sevgisini dile getirdi. Kumar tutkunu olan Saim Muhammet, bu olaydan birkaç ay sonra parası bitince,kafasında şeytanca bir fikir geliştirdi. 10 trilyonluk servete konmak isteyen genç, babasını ortadan kaldırmayı kafasına koydu. Planını yakın arkadaşları Yakup Şahin, eski güreşçi Nurdoğan Eroğlu ve Cengiz Özdal'a anlatan Saim Muhammet, harekete geçmek için uygun bir ortam kollamaya başladı.

KAFASINA 4 EL ATEŞ ETTİ
Dört genç, 13 Eylül 2004'te planı uygulamak üzere sözleşti. Cinayet tetikçi olduğu iddia edilen Semai Biçen, Muhammet'in babasını öldürdükten sonra polis ve ambulansa 40 dakika geç haber vereceğini ve kaçmamı sağlayacağını söyledi. Ardından 13 Eylül 2004'te otele geldi. İçeri girdiğinde otelde sadece Saim Beşpınar'ı resepsiyonda oturur gördü. Sabaha karşı 04.00 sıralarında Saim Muhammet Biçen'i aradı ve cinayet için en uygun saat olduğunu söyledi. Biçen de resepsiyona inerek, tabancayla Saim Beşpınar'ın kafasına dört el ateş ettikten sonra Yakup Şahin'in arabasına binerek kaçtı.

40 BİN DOLARA ANLAŞTI
Cinayetten sonra Babaeski'deki birimlerine "Bu işi çözün" emri veren Kırklareli Emniyet Müdürü Reşat Altay'ın talimatıyla Saim Muhammet Beşpınar gözaltına alındı. Polisteki çelişkili ifadelerini savcılıkta da sürdüren Muhammet Beşpınar tutuklanarak cezaevine kondu. Muhammet Beşpınar'ın telefon kayıtlarını inceleyen polis, Yakup Şahin ve Semai Biçen adlı kişilerle telefon trafiği saptadı. Bu kişilerin İstanbul'da bulunduklarını belirleyen ekipler, Biçen'i Kadıköy'de yakaladı. Biçen, Saim Muhammet Beşpınar tarafından, babasını öldürmesi için 40 bin dolara kiralandığını, pazarlığa Yakup Şahin'in aracılık ettiğini, eski güreşçi Nurdoğan Eroğlu'nun ise silahı temin ettiğini söyledi. Saim Biçen ve Eroğlu tutuklanırkenYakup Şahin ise halen aranıyor.

Yavuz GÖKTAŞ/Murat SAVAŞ / BABAESKİ-MERKEZ

DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Fuhuşa 'Hayır' diyen Vera ölümü seçti
 Katliam gibi kazada ölü sayısı 11'e yükseldi
 Zanlının resmi cep telefonundan çıktı
 Eşini kaybetti duaları kızı için
 İnfaz operasyonu
 Rüyada 'ihanet' cinayeti
 Rahim kanseri için aşı umudu
 Moto kurye 150 bin dolarla sır oldu
 Hafıza da dişle birlikte 'eksiliyor'
 Uykusuzluk öldürdü
 Çalıntı otomobil çetesi çökertildi
 Alo SABAH İstanbul
 Dikkat!.. İstanbul'da bu yollar onarımda
MANSUR FORUTAN
Biraz abardı galiba
Birkaç yıl önceydi. Almanya'da bir...
MEHMET BARLAS
TV programlarına sadece yaşlılar mı sinirlenir?
Nüfus...
HINCAL ULUÇ
Adalete gölge düşerse..
Adalete gölge düşerse kamu...
EMRE AKÖZ
İşyerinde inanç
New York Times gazetesinin pazar...
REFİK DURBAŞ
Duygu'nun müzik aşkı
Akademik eğitimini mühendislik...
SAİT GÜRSOY
LGS'de doğru karar
Liselere Giriş Sınavı'nın (LGS)...
SAVAŞ AY
Eşber Yağmurdereli tavla ustasıymış
Gazeteci-Yazar Emin...
Gemiyi terk etmedi
Gemiyi terk etmedi
Bu gece Lyon ile karşılaşacak F.Bahçe'de kaptan Ümit Özat yaşanan...
Gurur duyacaksınız
Gurur duyacaksınız
Başkan Yıldırım'a güzel bir yaşgünü hediyesi vereceklerini belirten...
Yüce Divan kuruldu
Eski enerji bakanları Ersümer ve Çakan'ın Yüce Divan'da yargılanması...
Genelkurmay'ın tercihi silah değil, diplomasi
Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Başbuğ, Kerkük'e müdahale...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu