kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Artık onları kimse gözetlemiyor
Artık onları kimse gözetlemiyor

BBG Melih, Akmerkez Hülya, 'Bay Asabi' Edi, Romeo Caner... Katıldıkları yarışma programlarıyla bir anda hayatları değişen bu isimler, şöhretin bütün nimetlerinden geçici bir süre de olsa faydalandı. Ama şimdi hepsi hayatlarına bıraktıkları yerden devam ediyor.

İlk olarak 'Biri Bizi Gözetliyor' isimli yarışma programı hiç tanınmayan yüzleri milyonlarla tanıştırdı. Bir evin her köşesine yerleştirilen kameralar sayesinde 24 saat kavgalarından mutluluklarına, sevinçlerinden üzüntülerine kadar yakından takip edildiler. Hepsinin hedefi, yarışmanın ikramiyesinden çok şöhret olup tanınmaktı. Kısa sürede milyonlarca insan tarafından tanınıp hayran kitlesi oluşturan bu isimler, neredeyse popstarlar kadar ilgi gördü. Hayranları, içlerinden bazısına fan kulüp bile kurdu. Bu isimler arasında ilk akla gelenler ise BBG'nin bebek suratlı yarışmacısı Melih, seksi sarışın Hülya, asabi Edi ve romantik Tarık... Onların şöhretleri, katıldıkları yarışmalar sona erdikten sonra da sürdü. Hepsi, hayallerini kısa bir süre içinde olsa gerçekleştirdi. Kimi albüm çıkardı, kimi oyuncu oldu, kimi ise mankenlik yaptı. Benzer yarışmaların artmasıyla birlikte hiç tanınmayan yüzler milyonlar tarafından tanınıp ünlü olmaya devam etti. Tıpkı 'Biz Evleniyoruz'dan Tülin ve Caner, Şebnem ile Atilla gibi... Bütün bu isimlerin şöhretleri, saman alevi gibi bir anda yanıp, bir anda söndü. Bir dönem ayakları yerden kesilen ve şöhretin bütün nimetlerinden faydalanan bu isimler, artık sıradan hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyor.

Popstar adayı Barış

Şarkılarını İzmir'de söylüyor
İnce sesi, kibar tavırlarıyla Popstar'ın dikkat çeken ismi Barış Kömürcüoğlu, genç kızların hayran olduğu bir isimdi. Bir dergi çekimi için çıplak olarak objektif karşısına geçen Barış'ın medyatikliği kısa sürdü. Şimdi İzmir'e barlarda şarkı söylüyor.

Atilla ve Şebnem
Bebek bekliyorlar

'Biz Evleniyoruz' yarışmasının sonunda soluğu nikah masasında aldılar. Evlendikten sonra program program gezen çift, şöhretin kaymağını yeterince yiyemedi. Şimdi karnı burnunda olan Şebnem, evinden dışarıya çıkmıyor. Atilla ise kazandığı parayı nasıl değerlendireceğinin planlarını yapıyor.

BBG Melih
İzmir'e döndü

BBG'nin en medyatik ismiydi. Öyle ki, Melih'in Popstar Tarkan kadar fanatikleri vardı. Yarışmayı birinci olarak bitiren Melih, evden çıktıktan sonra Banu Alkan ile birlikte bir 'sitcom'da oynadı. Şöhretli günlerine bir de albüm sığdırdı ama albümü tutmayınca İzmir'e geri dönmek zorunda kaldı. Melih artık bir restoranda çalışıyor.

Bay Asabi Edi
Faizleri harcıyor

FB fanatikliğiyle dikkat çeken Edi, bir ara radyolarda spor yorumculuğu yaptı. Fakat yorumculuk yapan eski futbolcular ve hakemler yeni isimlere açık olmadı. Edi, yarışmadan kazandığı paranın faiziyle yaşamını sürdürüyor.

"Of Deli Gönül" Tarık
Evine kapandı

"Of Deli Gönül" adlı şarkısı ile ünlü olan Tarık, Yeşim Salkım ile albüm anlaşması yaptı. İlk albümü 800 bin satan Tarık'ın kazandıkları, sadece Salkım'ın cebine girdi. İkinci albüm de istediği gibi tutmayınca, Tarık evine kapandı.

Tülin ve Caner
Aydın'a yaradı
Tülin ve Caner'in "Biz Evleniyoruz" da yakaladıkları popülarite, Özlem Yıldız ve kuşum Aydın'ın programına yaradı. Birkaç tanıtım ve fuar mankenliğinin dışında iş yapamayacaklarını anlayınca, çift yollarını ayırma kararı aldı. Almanya'ya dönen Caner 'evlenilecek kız' arayışlarına devam ediyor.

Akmerkez Hülya
Zengin sevgilisiyle yaşıyor
BBG evinde seksapalitesi ile dikkatleri üzerine çeken Hülya, yarışmadan önce genel müdür sekreterliği yapıyordu. Yarışma bittikten sonra dizilerde rol alsa da, şöhret hayalleri çok uzun sürmedi. Uzun zamandır işsiz olan Hülya, zengin tekstilci sevgilisiyle birlikte yaşıyor.

GÜLŞEN YÜKSEL MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Komşumuz ilk bölüm için İstanbul'u seçti
 Oğlum artist mi olacaksın çekil şu aynanın karşısından
 Bunları yapma sinirimi bozma
 Sevgiye giden yol
 Kadın bedeni bilgisayar gibi
HAKAN & UTKU
Genimle oynama!
Gen mühendisliği çağın ve gelecek...
AYŞE TÜTER
Ramazan Sofrası
Sebze dizimi
Sebzeleri...
7000 kişi böbrek nakli için sıra bekliyor
7000 kişi böbrek nakli için sıra bekliyor
Türkiye'de böbrek bekleyen 7 bin kişilik uzun listeye karşın, yılda...
Sezaryen alerji riskini artırıyor
Sezaryen alerji riskini artırıyor
Daily Mail gazetesinde çıkan bir habere göre, yapılan araştırmalarda...
Hanımağanın nargile keyfi
Hanımağanın nargile keyfi
Nurseli İdiz, önceki gece Kasımpaşa Kadınlar Hamamı'nda göbek taşına...
Kendini iyice rolüne kaptırdı
Kendini iyice rolüne kaptırdı
Ünlü tiyatrocu Levent Kırca, 'Ağa Kızı' isimli dizinin yemeğine tam...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.