kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Mudo'da rengarenk alışveriş
Mudo'da rengarenk alışveriş
Fransa'dan daha ucuz

Mudo'da rengarenk alışveriş


3500 metrekarelik bir alana kurulu olan Maslak Mudo'da ev eşyasından kıyafete her şey var. Bu çeşitlilik arasında mekandan keyifle ayrılabilirsiniz.

Biliyorsunuz moda yalnızca insanları giydirmekle kısıtlı kalmıyor. Yaşadığımız mekanlardan, yeme içme alışkanlıklarımıza kadar her şey modayı takip ediyor, aynı zamanda da modaya yön veriyor. Yaşam tarzı da kişiye özel, karakteristik bir olay olduğuna göre, sizin zevkinizi, kültürünüzü ve de alışkanlıklarınızı belirtiyor. Ancak bu gerçekleşirken, tabii ki trendler devreye giriyor. Güncel akımlardan yararlanırken bunu kendi şahsiyetinizle harmanlamak işin en güzeli ve özeli... Ülkemiz trendlerine yıllardır öncülük etmiş ve etmekte, yeniliklerin, gençliğin, kısacası ilklerin firması Mudo Concept Maslak'ı kendimden geçmiş olarak gezerken, kendimi aslında bambaşka bir yerde, belki de Paris'te Gallerie La Fayette'te falan hissettim. Yıllar önce çoğu kimse penye nedir, tişört nedir bilmezken, bizi ilk sevgili Mustafa Taviloğlu tanıştırdı kendileriyle. Dünya modasındaki trendleri ülkemizde adapte edip çoğu kavram ve uygulamalarla da yine o tanıştırdı. Bu durum yani onun yenilikçi ve öncü kişiliği, girişimciliği sayesinde de artık ülkemizde Mudo City'ler var ve siz böyle bir Concept mağazaya girerek evinizin mutfaktan banyoya, sofradan yatak odasına, mobilyadan tabloya ve tabii ki erkek ve kadın giysisine kadar her şeyi aynı mekanda bulabiliyorsunuz.

TEŞHİRİN ÖNEMİ
Maslak Mudo'ya gelip valeye arabanızı teslim edip içeri girdiğinizde ilk olarak bilinçli bir şekilde dekore edilerek kapı girişine yerleştirilmiş, biz hanımları can damarımızdan vuracak yapma çiçekler karşılıyor insanı. Her ortam için ve her ebatta hakikisinden ayırt etmekte zorlanacağınız rengarenk çiçekler sayesinde yüzünüzde mutluluk tebessümleriyle ve daha da önemlisi pozitif enerjiyle içeri girip hiç olmazsa bu güzel çiçeklerden mutlaka almalıyım diye bir duyguyla da alışveriş etmeye hazır bir şekilde dolaşmaya başlıyorsunuz. Mağazacılıkta sattığınız ürün mutlaka çok önemlidir. Ancak ürünün sunum şekli, teşhiri bir o kadar daha önemlidir. İşte Mudo bunu çözmüş ve başarıyla uygulayan bir firma. Hiç aklınızda yoksa bile içeri girdikten sonra pek bir direnme şansınız yok. Hem zaten direnip de ne yapacaksınız, o kadar güzel, o kadar aklınızı çelecek, şık, sempatik ve hesaplı ürün var ki. Üstelik Mudocard, Cardfinans ve HSBC kart sahiplerine 12 ay taksitle. Mudo'da neler bulabilirsiniz? Ürün yelpazesi çok geniş. Eğer evinizi döşemek istiyorsanız oturma grubundan, kanepelere, bahçe mobilyasından yatak odasına her şey mevcut. Mesela bir dağ evi dekore etmek istiyorsunuz ve pek de fikriniz yok ya da Çin evi. Üst kattaki odalarda her şey size örnek teşkil edecek şekilde tasarlanmış. Ayrıca diyelim ki şık bir ev dekorasyonuna sahip olmak istiyorsunuz ve dekoratörlere de danışmak istemiyorsunuz. Beğendiğiniz objelerin de evinize uyup uymayacağını bilmiyorsunuz. İşte yine yenilikçi duygular ön plana çıkıyor ve tüm beğendiğiniz ya da olma ihtimali olan her şey evinize getirip, dekore edilerek beğeninize sunuluyor. Fakat her şeye rağmen yine de beğenmediniz, zararı yok yine beğenmediğiniz her şey geri gidebiliyor. Yani, anlayacağınız denemesi bedava. Mudo'da ithal ürün çok. Özellikle Fransız ve Uzakdoğu ürünlerinin yanı sıra tabii ülkemiz ürünleri de var. Biraz fiyat aralıklarından söz edecek olursak, çiçekler 2.5 milyondan başlıyor aranjmanlar 89 milyona kadar çıkıyor. Masalar çok çeşitli 2 kişilik olup 12 kişiliğe kadar büyüyebilen masalar var. 995 milyondan 3350 dolara kadar değişiyor. Kanepeler ise 1500 dolardan başlıyor 3500 euro'ya kadar çıkabiliyor. Mudo'da mobilyanın yanı sıra çok da keyifli dekorasyon objeleri bulabilirsiniz. Nefis sofralar döşeyip, en iddialı ev sahibi siz olabilirsiniz. Yeter ki hayalleriniz tükenmesin. Hoş, zaten sizinkiler tükense de gördükleriniz sayesinde bambaşka hayallere dalabilirsiniz.
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 İstanbul'un en güzel balkonları
 Matematik değil hayal gücü
 Delbo'nun acısı ve yaşam aşkı
 Anadol efsanesini herkese anlatacaklar
 Avrupa takvimine Türk kapak kızı
 Köpekler kanserli hastayı kokusundan tanıyabiliyor
 Kısa... Kısa...
 Çarşı Mağazaları adını değiştirdi imajını yeniledi
 Moda haftası kullanma kılavuzu
 Ücretsiz iftar için Fransız Sokağı'na
 Kürkleri sandıktan çıkarın
 Makyaj çantası
 Samsun'da bisiklet ordusu
 Petek şimdi yeni yuvasında
 Aynanın karşısına geçip de saçlarımı okşadığım çok oldu
 Üfleme tekniğiyle cama şekil veren en genç sanatçı
 'Sefirden Sefile' sergisi
 700 yıllık müzeye 'personel' kilidi
 21. yüzyıl kadınları için antikalar
    Cumartesi Yazarlar
  » Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
ŞAFAK KARAMAN
Seksapalite
Bazı albümler sahibinin sesi olur...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.