kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Dışarı çıkmadan önce
Dışarı çıkmadan önce

Barış konserlerine gidin
Dünya barışına katkıda bulunma ve kültürleri kucaklaştırma misyonuyla 1992 yılında kurulan "Tekfen Filarmoni Orkestrası", seri konserlerine ekim ayında da devam ediyor. Tekfen Filarmoni Orkestrası solistlerinin vereceği konserler, 18 Ekim pazartesi günü İstanbul Teknik Üniversitesi konseri ile başlıyor. Üniversite'nin Ayazağa Kampüsü'nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde saat 20.30'da düzenlenecek konsere, dileyen herkes katılabilir. Orkestra, 20 Ekim çarşamba günü ise Tekfen Tower'ın 1. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde konser verecek. Ekim ayı konserleri 22 Ekim cuma günü Konya Selçuk Üniversitesi'nde son bulacak. Orkestra Solistleri, bu konserler dizisinde, Dvorak, Vivaldi, Bartok gibi Batı Klasik Müziği'nin önde gelen bestecilerinin eserlerinin yanı sıra yerel otantik enstrümanlar için düzenlenen melodileri seslendirecek.

Çayınızı kahvenizi içip sergi gezin
Cihangir Sanat Galerisi'nde, 20 Ekim'e kadar açık olan karma sergide yedi ressamın eserleri görülebilir. Tarık Sipahi, Hakkı Sabancı, Dimitri Savastin, Birsen Apça, Cengiz Uğur, Cornelia Arbaoui, Melih Gaziler'in resimlerinin sergilendiği galeride üç küçük masada oturup çay, kahve içme imkanı da var.
Tel: (0212) 244 64 75

Bu oyunu izleyin
Yönetmenliğini Almula Merter'in yaptığı Şahane Düğün adlı tiyatro oyunu 21-24 Ekim günleri arasında Çığır Sahne'de. Arzu Yanardağ, Berna Öztürk, Naşit Özcan, Ziya Kürküt gibi oyuncuların rol aldığı oyunun konusu ise şöyle: Çapkın damat, düğün sabahı ortalığı karıştırır. Sağdıç işleri çözmeye çalışırken işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.
Tel: (0212) 343 50 97

Bu partiyle transa geçeceksiniz
Bu akşam ve yarın Babylon'da 23.00'da sahne alacak olan NoJAZZ, beş müzisyenden kurulu ilginç bir grup. "NoJAZZ'in ardında bir konsept varsa bu cazın kendine has ruhunu hipnotik ritimler ve güncel seslerle mikslemek." diyen grup üyeleri, konserde izleyicileri transa davet ediyor! Sahnede fantastik bir enerji, ritm gösterisi sunacak olan grup, Brass soloları ve hiphop coşkusunu izleyicilerle paylaşacak. Biletler 28 milyon
TL. Tel: (0212) 292 73 68

Perşembe geceleri şenleniyor
Roxy'de bu sezon, her ay bir perşembe, cumaya "frei-tag" ile bağlanacak. Almanca bir kelime olan "Freitag"ın karşılığı cuma. Kelimeyi oluşturanlardan" frei", serbest-boş-özgür anlamında kullanılıyor, "Tag" ise gün demek. Roxy'de, ismi ile paralel anlamlı gecede müzik seçimleri de yine aynı doğrultuda olacak. Değişik türlerde çok duyduklarınızdan ziyade az duyduklarınız, ilk kez duyacaklarınız ya da daha çok duymak istedikleriniz çalınacak. İki günlük hafta sonuna bir gün önceden başlamak, hafta sonunu üç gün yaşamak, ağırlıklı olarak sizin gibi insanlarla olmak, sesteki ruhu ve duyguyu paylaşmak istiyorsanız, frei-tag geceleri tam size göre.
Tel: (0212) 249 37 95

Londra'dan transfer
Yarın Parkorman'da saat 23.00'da başlayacak olan Chichime Psychedelic Trance Party'nin temelleri Londra'ya dayanıyor. Chichime partileri 1998'de Londra'da pub partileri olarak sadece cuma geceleri yapılmaya başlandı. İlginin giderek artması sonucu bir süre sonra 2000 kişilik Tyson street stüdyolarında devam etti. Yarın gece düzenlenecek olan partiye katılanlar, DJ'ler Kristian, Murat ve Prof. M. Cavcı'nın müzikleri eşliğinde eğlenecek. Bilet fiyatı 20 milyon TL. Bilet alma işini kapıya bırakanların ise 25 milyon ödemeleri gerekecek.
Tel: (0212) 328 20 00

Bu sergiyi kaçırmayın
DYO 31. Resim Yarışması'nda ödül kazanan ve İstanbul Resim ve Heykel Müzesi'nde sergilenen eserleri görmek için yarın son gün. Sergide Nurhan Altay'ın "Uyku", Gülgün Başarır'ın "Merdiven", Barış Yılmaz'ın "Yaşam ve Ben 1", Şuayip Yücel'in "İsimsiz", özgün baskı dalında ise Hikmet Sever'in "Bilal'e... Kitapta yazdığı gibi" adlı yapıtları da yer alıyor.
Tel: (0212) 261 42 98-99
DİĞER AJANDA HABERLERİ
 Biz Beğendik
 Bir dakika göz atmadan geçmeyin
 Tarantino'nun favorisi
 Ölüm kalım savaşı
 Eşcinsel rüyası
 Bir mimarlık belgeseli
 Dışarı çıkmadan önce
 Klasik lezzette bir western
 7 Gün 7 Dakika nerede ne yapmalı?
 Dışarı çıkmadan önce
 Bosna'da aşk ve ölüm
 Biz gittik, beğendik
 7 Gün 7 Dakika nerede ne yapmalı?
 Kalan sağlar bizimdir
 Dışarı Çıkmadan Önce
 7 Gün 7 Dakika nerede ne yapmalı?
 Uçurtmaların peşinden koşun
 80'lerin oteli sıradışı partilere bekliyor
 Babylon'da Hint ezgileriyle eğlenin
    Yazarlar
    Alışveriş
    Yaşam
  » Ajanda
    Güncel
    Gezi
Mada-Lyon'un acı yüzü: 1-3
Mada-Lyon'un acı yüzü: 1-3
Yıldızlarıyla Türkiye Süper Ligi'ndeki rakiplerini adeta yürüye...
Kaybet ama...
Kaybet ama...
Bir takım yenilebilir. Ama 50 bin kişi stattan mutlu ayrılabilir.
'Futbol çetesi'ne 7 yıl
Manisa'da yeni bir hukuk skandalı... Top oynarken okulun camını...
Özkaya'dan hayati tehlike uyarısı
Görevine dönen Yargıtay Başkanı Eraslan Özkaya, tartışmalara girmek...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.