kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Çiftliğin erkekleri centilmen çıkmadı
Çiftliğin erkekleri centilmen çıkmadı
Çiftlik Ağası kim olacak?

Çiftliğin erkekleri centilmen çıkmadı

'Ünlüler Çiftliği-2', önceki gün yeni ünlü çiftçileriyle buluştu. Beş erkek, beş bayan ünlünün katıldığı yarışmanın eve geliş etabı zorlu anlara sahne oldu. Toprak Sergen dışındaki tüm erkek yarışmacılar, 3.5 km'lik yolda valizlerini taşımakta zorlanan bayan çiftçilere yardım etmek istemedi. Öyle ki; vakit kaybetmeden yola koyulup gözden kayboldular.

atv ekranlarında büyük beğeni toplayan 'Ünlüler Çiftliği'nin ikincisi önceki gün başladı. Çiftliğin yeni ünlü yarışmacıları, önceki gün Hereke Dağları'- nda zorlu bir yolculuk yaptı. 3.5 km'lik yolu 5 saatte tamamlayan yarışmacılardan bazılarının gözü bu zorlu yoldan öyle korktu ki, çiftliğe ulaşmadan geri dönmeyi bile düşünen oldu. Tıpkı 'Ünlüler Çiftliği-1' gibi çok ses getirmesi beklenen 'Ünlüler Çiftliği-2'nin sürpriz ünlü çiftçileri ise; Oyuncu Ali Atik, Toprak Sergen, Afrodit Banu Alkan, manken Tuğba Altıntop, İsmet Özhan, şarkıcı Hilal Cebeci, Ceylan, Güllü, Ali Güven ve Ferhat Güzel. Geçtiğimiz cuma günü Hereke Dağı'ndaki çiftlik evine doğru yola çıkan 10 yarışmacının yol boyunca yaşadığı diyaloglar, yaşanacak gerginliklere sinyal verir nitelikteydi... 3.5 hafta sürecek olan yarışmada her üç günde bir eleme gerçekleşecek. Yarışmanın tüm geliri yine Tema Vakfı'na bağışlanacak.

UYANIK FERHAT, GADDAR İSMET
'Ünlüler Çiftliği-2'nin yarışmacıları, eve giden yolda buluştu. Erkek yarışmacılardan bazıları, valizleri fazla olan bayanlara yardım etmek istemedikleri için vakit kaybetmeden yola koyuldu. Yarışmacılardan türkücü Ferhat Güzel, bayan yarışmacılara yardım etme zorunluluğu olmadığını öğrendiğinde tepkisini, "O zaman güzel, bana ne. Taşımıyoruz" diyerek gösterdi. İsmet Özhan ise zaten kendi eşyasının fazla olduğunu, bir de bayanlara yardım edemeyeceğini belirterek "Her koyun kendi bacağından asılır" dedi. Ali Güven ve Ali Atik ise birlikte yola koyulan ünlüler arasında yer aldı.

TOPRAK CENTİLMEN ÇIKTI
Toprak Sergen ise bayanların yanında kalarak onlara yardım eli uzatan tek yarışmacı oldu. Sergen yol boyunca Ceylan, Güllü ve Hilal Cebeci'nin valizlerini taşımasına yardım etti. Çiftlik evine bayanlarla birlikte 3.5 saatte ulaşan Toprak Sergen, bu yardımseverliğinden pek memnun kalmış gibi görünmüyordu, çünkü yorgunluktan bayılmak üzereydi...

VALİZİ BOYUNDAN BÜYÜK
Yarışmaya 'heyecan olsun diye' katıldığını söyleyen Ceylan'ın gözü, daha yolun başındayken korktu. Geri dönmek isteyen Ceylan, yol boyunca boyunu aşan kırmızı valizine yaslanarak dinlenmek zorunda kaldı. Aylardır almak için uğraştığı 10 kiloyu çiftlikte vermekten korkan Ceylan, en yakın rakibi Güllü ile çok iyi dost olduklarını söyledi. Kendini yarışmanın favorileri arasında gördüğünü söyleyen ve çiftlik evine diğer yarışmacılara göre hızlı bir şekilde ulaşan manken Tuğba Altıntop, "Bu çiftlikte kendime rakip olarak kimseyi görmüyorum" sözleriyle dikkat çekti. Ünlüler Çiftliği-2'nin belki de en iddialı ismi Banu Alkan. Afrodit, daha yarışma başlamadan yolda kurnaz tavırlarıyla dikkat çekti. Yapımcıların tüm elektronik alet ve telefonları teslim edin uyarısına "Telefonum yok" diyen Banu Alkan, kamerelar kendisinden uzaklaştığında çantasından telefonunu çıkartarak mesajlarına baktı. 'Çekim ekibi görmesin' diyerek telefonunu gizlice çantasına koyan Afrodit, fotoğrafını çeken gazetecilere ise 'sus' işareti yaptı. 'Yıldız' adlı ineği sağmak için çok sabırsızlandığını söyleyen Banu Alkan, elindeki küçük valiziyle merak uyandırdı. Yolda valizini açıp gösteren Alkan'ın üç-beş şaldan oluşan elbise getirmesi dikkat çekti. Afrodit, 'Üşürseniz ne giyeceksiniz' sorusuna, "Üşürsem birinden kazak, başkasından makyaj takımı, diğerinden de atkı alırım" dedi. Şarkıcı Hilal Cebeci, her şeyden uzak olan bu çiftlik evinde huzuru bulacağını düşündüğünü söylerken, final için şimdiden iddialı konuşmanın yersiz olduğunu belirtti. Giydiği siyah şalvarıyla dikkat çeken Güllü ise, uzun yolda oruçlu olduğu için fenalaşıp tansiyonu düşünce, acil yardım ekibinin müdahalesi gerekti. Bir süre sonra kendine gelen Güllü, zorlanarak da olsa çiftlik evine ulaşmayı başardı.

TAMBURUYLA GELDİ
Genç şarkıcı Ali Güven de, bayan yarışmacılara yardım etmeden çiftliğin yolunu tutan isimlerden biri oldu. Güven, çiftliğe tamburuyla geldiğini ve çiftlikte kaldığı sürece bol bol şarkı söyleyerek eve renk katacağına inandığını belirtti.


Bülent İpek-Tayfun Topal (Magazin Servisi)

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 İnsan oruç tutar, oruç da insanı
 Süpermen'in eşyaları kapış kapış satılıyor
 Karınca olacak
 Bu defile bir okul yeniletti
 Akrep'e sadık kalın Yay'ı özgür bırakın
 Tom Ford'un eksikliğini hissettim
 Beyaz gömlek sevenlere müjde
 Anadolu Ateşi'nde yine tartışmalı gece
 Sezen Aksu'dan en büyük torpilli benim
 Genç Kalemler yarışacak
AYŞE ÖZYILMAZEL
Semra Hanım'a güler misin ağlar mısın yahu?
Kimi...
HAKAN & UTKU
Orgazm üzerine komik bir hikaye
Geçtiğimiz cumartesi...
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Artık büyüyorum (18-36 ay)
Okuyucu mektupları
*9...
AYŞE TÜTER
Ramazan sofrası
Düğün çorbası
Eti...
İftar sonrası sporda kalp krizi riski!
İftar sonrası sporda kalp krizi riski!
Uzmanlar; iftarda ağır besinler tüketenlerin ve hemen sonrasında...
Washington'da muhteşem düet
Washington'da muhteşem düet
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Faruk Loğoğlu ile eşi...
Eskisine döndü!
Eskisine döndü!
Sosyetenin güzel kadınlarından modacı Esin Maraşlıoğlu,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.