kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
ANTALYA
G.Saray 100. yıl şerefine beşledi: 5-1

G.Saray, 100. kuruluş yıldönümü etkinliklerine dün görkemli bir kutlamayla start verdi. Ardından da Kayserispor'u Necati (2), Hasan, Alper (k.k) ve Ergün'ün golleriyle 5-1 yendi.

G.S Taraftarların 100. yıl coşkusu

Sarı kırmızılı renklere gönül veren onbinlerce taraftar dün yurdun dörtbir yanında düzenledikleri kutlamalarla, bir asırı geride bırakmanın sevinci ve gururunu yaşadılar.

Galatasaray Spor Kulübünün 100'üncü yaşı tüm yurtta taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı. İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Ordu başta olmak üzere sarı kırmızılı renklere gönül verenler, takımlarının bir asırı devirmiş olmasının gururunu birlikte yaşadılar. İstanbul'daki kutlamalar Ali Sami Yen Stadı çevresinde yoğunlaşırken, Ankara'da Kızılay Meydanı'nda toplanan taraftarlar önce Galatasaray marşını söyledi ardından da darbukalar eşliğinde eğlendi. Yüzlerce taraftarın akın ettiği Kızılay Meydanı'ndaki kutlamalar iki saatten fazla sürdü.

İZMİR'DE MEYDANLARA SIĞMADILAR
100'üncü yıl kutlamaları, İzmir'de de coşkuyla gerçekleşti. Ultraaslan İzmir tarafından Tuborg ve Ritmix sponsorluğunda düzenlenen kutlamalar Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde başladı. CaddeyiDANS EDİP KENDİLERİNDEN GEÇTİLER: Antalya'da Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan törenlerde taraftarlar, dans ve şov gruplarının gösterileriyle coşarak çılgınca eğlendi. Meydana gelen sarı kırmızılı taraftarlara ücretsiz bayrak ve flama dağıtıldı. Bir grup Galatasaraylı da konvoy oluşturup şehir içinde tur attı. Mersin'de de taraftarlar 100. yıl coşkusunu akşam saatlerinde bir araya gelerek kutladı. Pasta kesen onlarca Galatasaray taraftarı gece geç saatlere kadar eğlendi.marşlar söyleyerek geçen yaklaşık bin Galatasaray taraftarı, kutlamaları Gündoğdu Meydanı'nda sürdürdü. Meydanı dolduran 7'- den 70'e Galatasaraylılar, hepbirlikte marşlar söyledi. Saat 13.00'den itibaren meydanı dolduran Galatasaraylılar, kurulan dev ekranda 2000 yılnda takımlarına UEFA kupası kazandıran Arsenal maçını da izlediler.

ANTALYA'DA DANS ŞOV
Antalya Galatasaraylılar Derneği'nin organize ettiği kutlama törenleri Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Kutlama törenlerine yaklaşık bin kadar Galatasaray taraftarı katıldı. Kutlama törenleri, Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel ile derneğin yönetim kurulu üyelerinin meydanda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan portatif sahnede dans ve şov grupları gösteriORDU: Ordu Galatasaraylılar Derneği Daşkanı Cabbar Sakarya,dernek üyeleri ve çok sayıda Galatasaray taraftarı OrduCumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nın önüne çelenkkoyup saygı duruşunda bulunarak kutlamaları başlattı.yaparken, taraftarlar da Galatasaray marşları ile coştu. Meydana gelen sarı kırmızılı taraftarlara ücretsiz bayrak ve flama dağıtıldı. Bir grup Galatasaraylı da konvoy oluşturup şehir içinde tur attı.

KUTLAMA ORDU'DA BAŞLADI
Ordu Galatasaraylılar Derneği ise Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nın önüne çelenk koyup saygı duruşunda bulundu. Dernek Başkanı Cabbar Sakarya, Türkiye'de nüfusa göre en çok Galatasaray taraftarının Ordu'da olduğunu belirterek, "Galatasaray Yönetim Kurulu büyük bir jest yaparak kutlamaların startını Ordu'dan vermiştir" dedi. Törenden sonra Galatasaraylılar, ellerinde meşalelerle derneklerine giderek Kayserispor maçını izlediler.

Sedat YILMAZ - İlker ÇOBAN - Cengiz ALTAY İlhan DE

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Yargıtay Başkanı davacı
 Adamın hayatını kurtardım
 Gelibolu yanıyor
 Iğdır'ın beş 'Çalıkuşu'
 100 mülteci gözaltına alındı
 İşgaliye kavgası
 İBB FM için geri sayım
 Tarihe tıraş
 'Ferrari imam'a diyanet denetimi
 ABD'li ajanlara terör dersi
 Tunceli'de çatışma: 1 şehit
ERDAL ŞAFAK
Öfkenin tohumları
AB Komisyonu'nun Türkiye ile üyelik...
UMUR TALU
Özel güvenlik, kamusal tehlike
"Vali ile Veli" özel...
ERGUN BABAHAN
O bir haberci
İki yıl önce gazete yönetimini...
MEHMET ALTAN
Bu haber beni ürküttü...
Beni ürküten haber 12 Ekim...
ÖMER LÜTFİ METE
Güvenlikçinin güvene ihaneti
Gerçek bir hukuk devleti...
'Tren çoktan kalktı'
Almanya'da muhalefet, Türkiye karşıtı imza kampanyası başlatmak...
Avusturya: Başka seçenek sunulmalı...
Kamuoyu yoklamaları Avusturya halkının üçte birinin Türkiye'nin...
Futbolun 100 akı: 5-1
Futbolun 100 akı: 5-1
Galatasaray, 100. yılın başladığı gece şov yaptı... 2 gol atan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu