kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Homedrom
07:10Mahallenin Muhtarları
08:25Mavi Çantalı Kız
10:50Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
14:40Airport
15:40Hadi Uç Bakalım
17:00Serdar Ortaç'la Hep Beraber
19:00atv Ana Haber
19:45Spor
20:00Sinema "Kaplan ve Ejderha"
22:00Ünlüler Çiftliği
23:40Sinema "Zor Görev"
01:20Geceyarısı Haberleri
01:30Homedrom
02:00Haberci

 
  13:30 Deko-Dizayn
VAHE KILIÇARSLAN'ın hazırlayıp sunduğu dekorasyon programı "Deko Dizayn" pazar günlerinizi reklendirmeye devam ediyor. Deko Dizayn ekibi bu hafta Garant Mobel'in katkılarıyla evi yanmış olan Ebru Hanım'ın evini yapıyor. Evdeki çalışmalar sırasında Pop Star Burçin ve Sedat Tokmağ birlikte fasıl yaptılar. Evin eşyalarının seçiminde Vahe'ye ünlü oyuncu Sinem Kobal ve güzel manken Maya eşlik etti. Programın bu haftaki sohbet konukları ise Tuğba Altıntop ve Sinem Kobal... Şu an Ünlüler Çiftliği'nde yarışmacı olan Tuğba Altıntop'un kendi evinde yapılan söyleşide Altıntop özel hayatı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Evdeki çalışmaların sonunda ise Aykut'la Vahe hoş bir final yaptılar.
 
  20:00 Sinema "Kaplan ve Ejderha"
2001 yılında En İyi Yabancı Film Oscarı'nı alan "Kaplan ve Ejderha" bu akşam atv ekranlarında. TV'de ilk kez yayımlanacak olan film Çin sinemasının da en parlak örneklerinden...
atv'de bu akşam son yılların en ilginç aksiyon filmlerinden biri olan ve ayrıca Çin sinemasının da en parlak örneği sayılan ünlü bir film var : "Kaplan ve Ejderha-Crouching Tiger, Hidden Dragon".

ESKİ BİR ÇİN EFSANESİ
Tayvan kökenli ama artık ABD'de çalışan ünlü yönetmen Ang Lee'nin 2000 yapımı filmi, karşımıza eski Çin efsanelerinden süzülüp gelen bir masal- öykü getiriyor. Kılıç dövüşlerinde usta bir soylu ve onun koruyucusu olan kadın silahşör, eski ve çok yüksek değeri olan kılıcın çalınması üzerine hırsızların peşine düşüyorlar. Ve karşılarında, iyi dövüşen, aynı zamanda çok alımlı bir genç kızla son derece şeytansı bir sihirbaz buluyorlar... Film, bizler için son derece egzotik bir hikâyeyi anlatırken, çokluk düş gibi bölümlere ve şiirsel bir atmosfere başvuruyor. Ama asıl şaşırtıcı olanı, daha önce uslu-akıllı filmler yapmış olan yönetmenin filmin dövüş sahnelerinde gösterdiği başarı. Modern teknoloji ve harika özel efektler kullanımıyla, filmin sürekli uçan, yer çekimi yasasına meydan okuyarak atmosferi rahat döşek gibi kullanan kahramanları, sanki görkemli bir dövüş balesi yaratıyorlar. Hong Kong Sineması'nın büyük isimleri olan oyuncular, özellikle de kadınlar filmi ustalıkla götürüyorlar. Gerçek bir sinema şöleni, estetikle aksiyonun atbaşı gittiği parlak bir gösteri. En İyi Yabancı Film dahil iki Oscar almıştı.
 
  22:00 Ünlüler Çiftliği
Ünlüler Çiftliği'nin yeni çiftçileri; Banu Alkan, Ceylan, Güllü, Hilal Cebeci, Tuba Altıntop, Ali Güven, Toprak Sergen, İsmet Özhan, Ali Atik ve Ferhat Güzel renkli sohbetlerle canlı yayında
İlki olay yaratan, büyük heyecanla izlenen atv'nin ilginç programı "Ünlüler Çiftliği"nin 2'nci serisi cuma günü 10 tanınmış ismin çiftliğe girmesiyle start aldı. Kamuoyunun çok yakından tanıdığı ünlüler, her türlü lüksten uzakta yaşayacakları, kış şartlarında doğayla mücadele edecekleri, kendi yemeklerini kendileri üretecekleri Hereke'deki çiftlik evinde buluştu.

RENKLİ SOHBETLER
Yapım koorditanörlüğünü ekranların sevilen yüzü Armağan Çağlayan'ın üstlendiği yarışmanın 2. serisinde sunuculuğu ise Seray Sever yapıyor. Bu akşam canlı yayımlanacak programda çiftliğin yeni sakinleri Banu Alkan, Ceylan, Güllü, Hilal Cebeci, Tuba Altıntop, Ali Güven, Toprak Sergen, İsmet Özhan, Ali Atik ve Ferhat Güzel çiftlikteki ilk günlerinden görüntülerle ve renkli sohbetleriyle karşınıza gelecek.

KARAKIŞ KAPIDA
Geçen bölümde, çiftçiler özellikle gecelerin soğuk olmasından şikayet etmiş ve ısınmanın çarelerini aramışlardı. Şimdi ise kış kapıya dayandı, yaylada hava oldukça soğuk, yapılacak iş çok, evde elektrik yok, su yok... Üstelik bakılması gereken inekler, keçiler, tavuklar çiftçileri bekliyor.

ÇİFTLİKTEN CANLI
"Ünlüler Çiftliği"nde günler nasıl geçiyor, kim kiminle daha iyi anlaşıyor, işler nasıl paylaşılıyor? Merak edilen daha pek çok sorunun cevabını ünlü çiftçilerden alacak, ilginç sohbetlerine "Ünlüler Çiftliği"nin canlı yayınında tanık olacaksınız.
YÜKSEL AYTUĞ
Başımıza taş yağdığı gün...
Diyelim ki bir göktaşı hızla...
ATİLLA DORSAY
Görkemli bir dövüş balesi (atv 20.00)
2001 yılında En...
 
Jameica Hanı
MTV / 12:10
Deko-Dizayn
atv / 13:30
Sinema Annie Hall
CNBC-e / 16:00
Kaplan ve Ejderha
atv / 20:00
Zorro
Show TV / 20:00
Sihirli Annem
Kanal D / 20:00
Sil Baştan
Kanal D / 21:50
Ünlüler Çiftliği
atv / 22:00
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.