kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Çarşı Mağazaları adını değiştirdi imajını yeniledi
Boyner rüzgarı yenilik getirdi

Yılların Çarşı Mağazalar zinciri kapılarını Boyner olarak açtı. Mağaza, adıyla birlikte imajını da değiştirdi.

***

Çarşı Mağazaları adını değiştirdi imajını yeniledi

İsminden ürün yapısına, dekorasyondan servis anlayışına kadar büyük bir değişim yaşayan Boyner Mağazaları, yepyeni yüzüyle beğeni topluyor. Boyner Maslak'ı gezdik; işte gördüklerimiz, beğendiklerimiz.

Eski Çarşı, yeni adıyla "Boyner Maslak"a geldiğinizde önce şaşırıyorsunuz. "Acaba kayboldum mu? Çarşı Mağazası'nın yerini mi şaşırdım?" diye geçiyor içinizden... Arabanızı valeye bırakmanız mümkün, tıpkı bir restoran girişi gibi! Daha sonra yağmurlu ya da karlı havalarda kurtarıcınız olması muhtemel "kapalı giriş alanı"ndan yürüyüp mağazaya giriyorsunuz. Çarşı'nın yenilenen kimliğiyle çok uyumlu olan modern tasarımı sizi içeri çekiyor. Dekorasyonda minimalist bir anlayış hakim. Kullanılan renkler -oranj, fuşya ve fıstık yeşili- sıcak ve dinamik bir ortam yaratmış. İlk yapıldığı yıllardan bu yana binanın dış cephesinde bulunan ve arka planda kalan, seramik sanatçısı Jale Yılmabaşar'ın özgün eseri, yeni mimaride ön plana çıkartılmış. Bu eser yer karosu olarak şimdi mağazanın içinde. Aydınlatma ise klasik "büyük mağaza" anlayışından uzak... Butik bir konseptte kullanılan aydınlatma, mağazanın ferahlığını arttırıyor.

ALIŞVERİŞ ARASI KAHVE KEYFİ
Mağazanın girişinde müşterileri karşılayan Starbuck's bir başka sürpriz. Alışveriş keyfinize ayrı bir tat katacağına şüphe yok. Starbuck's'ın yanındaki Uzelli Müzik ve Kitabevi kahve zevkinize eşlik ediyor. Giriş katında genç kadın ve erkek giyim markaları, jean, outdoor, kozmetik, aksesuar, seyahat, saat ve gözlük, T-box, kozmetik ve cilt bakım ürünleri ve doğal güzelliğin formülleri için Body Shop, teknoloji tutkunlarına Gen-Pa, kuaför, solaryum, cilt bakımı, selülit tedavisi, epilasyon ve profesyonel makyaj hizmetleri için Hair Planet bulunuyor. Genç aktif spor reyonlarında, Diadora, Reef, Murphy NYE gibi spor giyimin en popüler markalarına ait ürünler, şık bir reyon tasarımıyla sergileniyor. Jean ve genç aktif spor giyim reyonlarına yeni katılan markalar arasında Calvin Klein Jeans, Diadora, Guru var. Ayrıca ünlü Fransız markası Maje, İtalyan markaları Dream ve Sandro Ferrone bayanlar için şık alternatifler sunan diğer markalar. Yünlü giysiler ve triko gruplarında Morgano, Fausta ve Silk Via S&C isimli markalar da Boyner müşterileri için diğer yenilikler... Giriş katında yer alan takı ve aksesuar reyonlarında, Vakko ve Yargıcı markalı şal ve eşarpların yanında, Yargıcı'nın özel takı ve aksesuar standları; Gemini, Allya ile ünlü tasarımcı Banu Baykara'nın özel tasarımları bulunuyor. Sezonun gözdesi broş alternatifleriniz oldukça fazla. Kozmetik reyonlarında da yok yok. Hatta kozmetikte yeni bir marka var; Bourjois. Mağazanın üst katında klasik kadın ve erkek giyim, çocuk, büyük beden kadın giyim, ayakkabı-çanta, ev aksesuar reyonları dışında Stork's Mücevharat ile bir başka alışveriş molanız Hot&Crusty var. Boyner Maslak'ta dikkat çeken diğer bir reyon da, büyük beden ürün alternatiflerinin genişletilmiş olması. Elena Miro ve B&CO 46-52 beden aralığında, modanın yakın takipçisi olmak isteyenler için alternatifler sunuyor. Çarşı iken geniş ürün seçenekleri olmayan ayakkabı ve çanta reyonları gerçek bir değişim göstermiş. Bayan ayakkabı reyonu; İnci, Fiocco gibi yerli markaların yanı sıra Steve Madden, Chat Chat, Fiorella gibi ithal markalarla ürün çeşidini zenginleştirmiş. Steve Guess, US Polo, Le Coq Sportif, Campers, Colombia ve Skechers ise spor ayakkabı tutkunları için. Çanta reyonunda satışa sunulan David Jones, Daila Bags ve Giorgia gibi seçkin çanta markaları da dikkat çekici. Çanta meraklıları mutlaka bir göz atmalı... Erkek reyonlarında satışa sunulan Altimod Gent, Cotton Bar, Asymmetry, Pi, Arslanlı Dockers, Fabrika, Koton, Seven Hill, Vakko, W, Pierre Cardin, Cacharel, Beymen Business, Network, Neyir gibi markalar, hem iş hem sosyal hayatı içinde şıklığı ve rahatlığı tercih eden erkekleri memnun edecek.

YENİ İMAJA ESKİ FİYATLAR
Boyner Maslak'ta "müşteri memnuniyeti" için her şey düşünülmüş. Valet Parking hizmeti de bunlardan biri. Üstelik 15 milyon liralık alışveriş karşılığında bu hizmetten dört saat boyunca ücretsiz yararlanabiliyorsunuz. Dikkatimi çeken diğer şey de prova kabinleri oldu. Aydınlık, serin ve renkli olarak tasarlanan kabinler, daha rahat hareket edebilme imkanı sunuyor. Boyner Maslak Mağazası içinde yer alan oturma bölümleri, alışveriş sırasında dinlenmek için tasarlanmış. Boyner Maslak'ı farklı kılan diğer özelliklerden bir tanesi de engelli müşteriler için tasarlanan özel kabin, asansör ve giriş çıkış rampaları.... İsminden ürün yapısına, mağaza tasarımından servis anlayışına kadar köklü bir değişim rüzgarlarının estiği Boyner Maslak'ı gezerken ister istemez bu değişimin fiyatlara yansıyabileceği düşüncesiyle birçok ürünün fiyatlarına göz attım. İthal ürünler dışında kendi markaları 'Çarşı' fiyatlarıyla aynı. İthal ürünlerde fiyatlar biraz yüksek olsa da, 'Çarşı' iken sadece HSBC kredi kartı kullanabilirken, artık tüm Boyner mağazalarında World kart dışında tüm kredi kartlarına 8 taksit ve Axess karta da 12 taksit imkanı sunuluyor.

Esra Çoruh Fotograflar: Erkan Sevenler

DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Moda haftası kullanma kılavuzu
 Ücretsiz iftar için Fransız Sokağı'na
 Kürkleri sandıktan çıkarın
 Makyaj çantası
 Samsun'da bisiklet ordusu
 Petek şimdi yeni yuvasında
 Aynanın karşısına geçip de saçlarımı okşadığım çok oldu
 Üfleme tekniğiyle cama şekil veren en genç sanatçı
 'Sefirden Sefile' sergisi
 700 yıllık müzeye 'personel' kilidi
 21. yüzyıl kadınları için antikalar
 Paris ve Londra Baleleri aynı sahnede
 Herkes onu örnek alıyor
 Akupunktur şimdi de hayvanlar aleminde
 Evler kutsal sığınağımızdır
 İki gazeteciye geçmiş olsun
 Bu bahçede her şeyi unutun
 Kısa... Kısa...
 Haftanın Kitapları
    Cumartesi Yazarlar
  » Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
BALÇİÇEK PAMİR
Evinizde işler yolunda...
Sahura kadar dört öğün şart
Ramazan boyunca sağlığınızı ve kilonuzu korumak için yemeklerinizi iki yerine...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.