kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Esmerken de çok güzel
Esmerken de çok güzel
'Şeytanın Avukatı' için Pearl Harbor'dan vazgeçti

Esmerken de çok güzel

'Cani' filmiyle 'En İyi Kadın Oyuncu Oscarı' kazanan güzel yıldız Charlize Theron, yeni filmi 'Aeon Flux'un çekimleri için bulunduğu Berlin'de ünlü Amerikan dergisi Vogue'a konuştu. Film için sarı saçlarını kahveye boyatan Theron'un 10 milyon dolar aldığı söyleniyor.

Cani (Monster) filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına layık görülen Charlize Theron, şu sıralar sinema kariyerinin en güzel günlerini yaşıyor. Theron, yeni filmi 'Aeon Flux' için sapsarı olan saçlarını koyu kumrala boyattı. Bir bilimkurgu filmi olan 'Aeon Flux'un çekimleri yüzünden çok uzun süreden beri yaşamını otellerde sürdürmek zorunda kalan Theron, evini çok özlediğini söylemeden edemiyor. Uzun zamandır çekimler dışında hiçbir sosyal hayatı kalmadığını belirten güzel yıldız, vaktinin hepsini iş-uyku arasında geçirdiğini söylüyor.

'ÇOÇUKLUĞUM ZOR GEÇTİ'
Bir bilimkurgu filmi olan 'Aeon Flux', 1991 yılında MTV'de çizgi film olarak izleyiciyle buluşmuştu. Çekimleri Berlin'de gerçekleşen filmin yönetmeni Karyn Kusama. 25'inci yüzyılda geçen 'Aero Flux'ta tamamen yok olan doğada sadece birkaç yüz bin insanın yaşadığı bir hikaye konu ediliyor. Theron'un bu filmde oynamak için 10 milyon dolar aldığı söyleniyor. Güney Afrika'nın Benoni bölgesinde bir çiftlikte büyüyen Theron, hiç kolay bir çocukluk dönemi geçirmemiş. Alkolik olan babası, annesi Gerda'ya ve ona saldırdığı bir gün, annesi tarafından vurularak öldürülmüştü. Theron'un kaderi bu olaydan bir süre sonra, 16 yaşında Milano'da kazandığı bir modellik yarışmasıyla değişti. Yarışmadan sonra New York'a taşınan Theron, 18 yaşındayken Los Angeles'a gitti ve 1995 yılında oyunculuk dünyasına ilk adımını attı. Theron, kazandığı Oscar ödülü ile kanıtlanan başarısından sonra herkesin yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldığını anlatıyor: "Aslında herkesin bize bu kadar önem vermesi ilginç, bizler sadece film yapıyoruz. Çekimler bittikten sonra bizler de herkes gibi normal insanlarız." Oscar ödülünü kazandıktan sonra hayranlarının evinin kapısının önünde beklediklerini ve hatta bazılarının onu takip ettiğini bile söylüyor Theron. Gazetecilerle röportaj yapmayı ilginç bir dille anlatıyor güzel yıldız: "Gazetecilerle buluşup röportaj yapmayı hep çok ilginç bulmuşumdur, hiç tanımadığınız biriyle oturup tüm özel hayatınızı ve bilinmeyen taraflarınızı paylaşıyorsunuz..." Ünlü bir oyuncu olmasına rağmen hâlâ doğal kalabilmiş bir kadın olarak nitelendirilen Theron, bazen kendisini son derece güvensiz hissettiğini söylüyor.

'ÇELİKTEN YAPILMIŞIM'
Güzel yıldız, hayatta en önem verdiği şeylerin başında önce işinin, daha sonra ailesi ve arkadaşlarının geldiğini belirtiyor. Kendisi gibi oyuncu olan Stuart Townsend ile mutlu bir beraberlik yaşayan Theron, erkek arkadaşının kendisine çok destek olduğunu söylüyor. Kendini "çelikten yapılmışım" sözleriyle ifade eden Theron, çok dayanıklı bir yapısı olduğunu söylüyor: "Ben çok güçlü bir insanım, ama bazen benim de kendimi güçsüz hissettiğim anlar oluyor.

ZAYIF OLMAYI SEVMİYOR
Birkaç sene önce Sweet November (Kasım'da Aşk Başkadır) filmi için kilo vermesi istenen Theron, kendini zayıf olarak hiç beğenmediğini itiraf ediyor: "O film için bayağı bir kilo vermiştim, göğüslerim küçülmüştü, kemiklerim iyice belirgenleşmişti. Ben kendimi çok zayıf beğenmiyorum. 'Cani' filmi için de kilo almam gerekmişti, vücudunuzla böyle oynamanız pek kolay olmuyor, şu anda en ideal formumdayım." Oscar'ın hayatını nasıl değiştirdiği sorusuna ise şöyle cevap veriyor güzel oyuncu: "Keşke bu sorunuza verebilecek kesin bir yanıtım olsa ama yok, hayatımda öyle çok fazla bir şey değişmedi.
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Aküyü 'mutluluk' doldurdu
 Çiftliğin Gerçek Ağa'sı Ercan Akışık
 Ünlülerin aşk trafiği İstanbul trafiği gibi..
 Türkiye'yi temsil edecek
 Hollywood'un yeni çıtırları
 Şişmanlığı işine yaradı
Ajanda
Ajanda
'Hırçın Kız'la yeniden...
Yönetmenliğini Kemal...
Meğer ben ne kadar önemli adammışım!
Meğer ben ne kadar önemli adammışım!
"İnsanın kariyeri büyüdükçe algılarını da büyütmesi gerekiyor. Çünkü...
Genel Kurul TCK'yı çıkardı
TBMM olağanüstü toplandı ve zina krizi nedeniyle geri çekilen TCK'yı...
Bağımsız Türkiye Komisyonu Raporu, Eylül 2004
Giriş
"Aralık 2004'te toplanacak Avrupa Birliği Konseyi,...
Bilişim Dünyası 2004
Avrasya'nın en büyük bilişim fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, 31 Ağustos...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.