kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Türkiye'ye gelecek
Türkiye'ye gelecek
Zayıflığının nedeni dans

Türkiye'ye gelecek

Şarkıları ve danslarıyla dünyayı kasıp kavuran melez şarkıcı Beyonce, Türk basınında ilk kez GÜNAYDIN'a konuştu. Beyonce, "Ülkenizde hem konser verip hem de tatil yapacağım" dedi.

Bütün dünyayı şarkıları ile kasıp kavuran, dansları ile herkesi kendine hayran bırakan seksi şarkıcı Beyonce şimdi de Tommy Hillfiger'ın yeni çıkaracağı 'True Star' adlı parfümün tanıtımı için kamera karşısına geçti. Hilfiger'ın 2,5 milyon Pound'a anlaştığı melez güzel, siyah beyaz olarak çekilen tanıtım fotoğrafları hakkında "Beni daha önce hiç böyle görmediniz" diyor. Henüz 23 yaşında olan ancak şimdiden dünyanın her bir köşesinde hayran kitlesini arttırmaya devam eden Beyonce, şüphesiz ki kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşıyor. Seksi şarkıcıyla internet üzerinden yaptığımız söyleşide, gelecekteki projeleri ve Türkiye hakkında konuştuk. Başarısında babası Matthew Knowles annesi Tina Knowles'in büyük payı olduğunu ifade eden Beyonce, "En kısa zamanda Türkiye'ye gelmek istiyorum" diyor...

İNSANLARINIZ ÇOK SICAK

* Turnelerin nedeniyle bütün dünyayı gezme fırsatın oluyor. Türkiye'yi yeterince tanıyor musun?
Türkiye'ye gelme fırsatım şu ana kadar hiç olmadı. Ancak Türk insanlarının çok cana yakın insanlar olduğunu duymuştum. Umarım çok yakında gelirim ve Türk hayranlarımı tanıma fırsatını yakalarım.

* Son yıllarda Uma Thurman, Tom Hanks, Pink gibi bir çok sanatçı Türkiye'ye gerek tatile gerekse de konser vermeye geliyor. Senin kafanda böyle bir plan var mı? Evet neden olmasın? Bende en kısa zamanda ülkenize gelip hem konser vermek hem de tatil yapmak isterim. Böylece Türkiye hakkında da bilgi sahibi olurum. Eğer gelirsem oldukça keyif alacağımdan da eminim.

* ŞHiç Türk yemeği yeme şansın oldu mu? Hayır böyle bir şans yakalayamadım. Ama denemeyi gerçekten çok isterim.

DANS İŞİM DEĞİL, ZEVKİM

* Hem çok iyi bir şarkıcı hem de çok iyi bir dansçısın. Çocukluğunda da böyle miydin? Örneğin günde kaç saat dans ediyosun?
Evet ben hep böyleydim. Küçükken bile dans etmeye bayılırdım. Evde aynanın karşısına geçip saatlerce dans ederdim. Şimdi de öyle. Ancak ben dans etmeyi bir iş olarak görmüyorum. Benim için dans gerçekten çok büyük bir eğlence. İşimi yaparken keyif alıyorum yani...

* Şarkılarını yazarken nasıl bir yol izliyorsun? Yaşadığın duygulardan mı yola çıkıyorsun yoksa başkalarının hayatlarından mı etkileniyorsun? Ben söz yazarken çoğunlukla kendi yaşadığım deneyimlerden etkileniyorum. Örneğin Dangerously in Love CD'sindeki şarkılarımı yazarken kendimin çok daha başka taraflarını yansıttığıma inanıyorum. Bu albümde daha olgun, büyümüş bir Beyonceyi karşılarında bulacak insanlar.

* Bundan 10 yıl sonra kendini nerede görüyorsun? 'Pembe Panter' adlı filmin çekimlerini yeni bitirdim. Ayrıca Destiniy's Child'in son CD'si içinde promosyonlara başladık. Kısacası bundan 10 sene sonra da hayatıma böyle devam etmek isterim. Yani turnelere çıkarak, şarkı söyleyerek ve de oyunculuk yaparak.

REKLAM ÇOK GÜZEL OLDU

* Şimdi de Tommy Hillfiger'ın yeni parfümü "True Star" ı tanıtıyorsun. Firma senin için Beyonce'u daha önce hiç görmediğiniz şekilde göreceksiniz demişti. Biraz ipucu verirmisin
? Çekimler siyah beyaz olarak yapıldı. Fotoğraflar beni o kadar başka bir yönümle gösterdi ki ben bile inanamadım. Gerçekten çok beğendim. Ve herkesin de beğeneceğini umud ediyorum. Ayrıca parfümün reklamlarında 'Wishing On a Star'şarkısını söylüyorum. Bu da gerçekten sanki evde verdiğim özel bir performans havasında gerçekleşti. Reklamları seyredenler zaten hemen anlayacaklar. Kısacası reklamlar çok güzel oldu.

ÖYKÜ YAZICIOĞLU

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Sosyete de "P.T.T." modası
 "İki yıl önce mallarımızı ayırmıştık"
 Çiftlikte gergin final haftası
 G.O.R.A için salon aranıyor
 Cindy 'naz' yaptı, işleri Tülin kaptı
 Billy Joel evlendi
Askeri İdadi'de Atatürk'ü anacaklar
Askeri İdadi'de Atatürk'ü anacaklar
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Makedonya Manastır'da...
Oyun Atölyesi perdelerini açıyor
Oyun Atölyesi perdelerini açıyor
Kadıköy Moda'da 2001 yılında ilk kez izleyicilerle buluşan Oyun...
Genel Kurul TCK'yı çıkardı
TBMM olağanüstü toplandı ve zina krizi nedeniyle geri çekilen TCK'yı...
Bağımsız Türkiye Komisyonu Raporu, Eylül 2004
Giriş
"Aralık 2004'te toplanacak Avrupa Birliği Konseyi,...
Bilişim Dünyası 2004
Avrasya'nın en büyük bilişim fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, 31 Ağustos...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.