kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Brunch'lardan Brunch Beğen
Brunch'lardan Brunch Beğen

Ege'de Sezen Aksu rüzgarı esiyor
Türk pop müziğinin divası Sezen Aksu, cuma-cumartesi İzmir'de. Muhteşem sahne performansıyla hayranlarıyla buluşacak olan sanatçı, bugün Kültürpark'ta, yarın Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alıyor. Her iki konser de 21.00'da başlayacak. Bilet fiyatları ise 55, 44 ve 33 milyon TL.

Bu derslere katılın
Taksim'deki Manastre World Music&Dance Club'da düzenlenen Latin dans derslerine katılarak yaz miskinliğini üzerinizden atabilirsiniz. Toplam iki aylık kurs programında Boğaziçi Üniversitesi hocalarından alacağınız salsa, mambo, cha-cha, merengue, bachata, jive stillerinde her salı 2 saat teorik derslerin ardından başlayacak, Latin gecesinde de bir saat hocalar eşliğinde öğrendiğiniz dansların pratiğini yapacaksınız. Aylık toplam 12 saatlik program için 70 milyon lira, partner ya da grup ile katılırsanız 60 milyon lira ödemeniz gerekiyor.
Tel: (0212) 251 13 23

Dans etmek isteyenler Ortaköy'e
Ortaköy'ün renkli gece kulüpleri arasında yer alan Crystal, Londra'daki "Wiggle" gecelerinin ünlü DJ'i Terry Francis'i konuk ediyor. 1997 yılında İngiliz "Muzik" dergisi tarafından "Yılın en iyi yeni DJ'i" seçilen Terry Francis, bu gece pikabının başına geçecek. Saat 23.59'da başlayacak partiye giriş, bir yabancı içki dahil olmak üzere 30 milyon TL.
Tel: (0212) 261 19 88

Farklı ezgileri sevdiğiniz şarkıcılardan dinleyin
Yarın akşam Parkorman renkli bir konsere sahne oluyor.Ege, Ümit Sayın, Ayna ve Engin Gürkey Ritm Atölyesi Şişli Bedensel Engelliler Derneği yararına konser veriyor. Akdeniz müziği ritimleriyle adını duyuran Ege son albümü "Sonsuza Kadar"dan, Ümit Sayın "Mavi Geceler"den parçalar seslendirecek. Ayna'nın yeni albümü "Denizden Geliyoruz"dan da şarkılar dinlemeniz mümkün. 20.30'da başlayacak olan konserin biletleri 22 milyon 500 bin TL.
Tel: (0212) 328 20 00

Her şey Osmanlı usulü
Tarihi Kariye Müzesi'nin yanında yer alan ve Osmanlı saray mutfağından örnekler sunan Asitane Restaurant, alışılagelmişin dışında bir brunch keyfi sunuyor. Pazar günleri düzenlenen bu brunch'ta, düğün ve bayramlarda evlerin, hanların, eşya ve yemeklerin yağma edilmesine dayanan eski bir Türk geleneği olan Çanak Yağması" büyük ilgi görüyor. Pazar günleri 11.00- 15.00 arasında gerçekleştirilen "Çanak Yağması'nın menüsünde zengin bir kahvaltı sofrasının yanı sıra, Osmanlı saray mutfağından Vişneli Yaprak Sarması, Nohudab, Ballı Gemici Böreği, Reştiyye gibi lezzetler bulunuyor. Brunch'ın menüsü Topkapı, Dolmabahçe Edirne Saray mutfaklarının yemek ve masraf kayıtları, önemli ziyafetlerin defterleri, yabancı devlet görevlileri ve çeşitli meslek gruplarının kaleme aldığı kitapları tarayarak oluşturuldu. Şarap, çeşitli şerbetler, meyve suları, çay ve kahve dahil kişi başı 25 milyon olan brunch'ta, çınar ağaçlarının gövdesinde keman sesleri eşliğinde şehrin gürültüsünden uzak bir pazar günü yaşayabilirsiniz. 19. yüzyılın sonlarına ait bir köşkün onarılması sonucu hizmet vermeye başlayan bu restoran, Haliç'in sırtlarındaki Kariye Otel'in içinde yer alıyor. Restoranda cuma ve cumartesi akşamları ise canlı Klasik Türk Müziği eşliğinde keyifli bir yemek yiyebilirsiniz. Asitane Restaurant
Tel: (0212) 635 79 97


Yaza veda edin
Yeşillikler içinde boğaza bakan Casbah Restaurant, sonbaharı yenilenen mönüsü ve zenginleşen brunch büfesi ile karşılıyor. Bir yanda orman, diğer yanda Boğaz manzarası eşliğinde son derece lezzetli yiyecekler sizi bekliyor. Her pazar 11.00-15.00 arasında servise açık olan bu brunchta, şarküteri bölümleri, ev yapımı reçeller, omlet ve krep istasyonu, makarna istasyonu ve barbekü bulunuyor. Zengin bir tatlı büfesi olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Bu cezbedici tatlılar, özellikle yemekten sonra tatlı yemek alışkanlığı olanlar için, tam bir şölen niteliğinde. Bu pazar düzenlenecek olan "Yaza Veda Brunch'ı" ise büyükler kadar çocuklar için de keyifli olacak. Bugüne özel olarak hazırlanacak olan oyun parkları ve yüz boyama aktiviteleri çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak. Etiler'de bulunan Casbah Restaurant'taki brunch keyfi içecekler dahil 32 milyon TL. Casbah Restaurant
Tel: (0212) 287 88 75
DİĞER AJANDA HABERLERİ
 Dışarı çıkmadan önce
 Bosna'da aşk ve ölüm
 Biz gittik, beğendik
 7 Gün 7 Dakika nerede ne yapmalı?
 Kalan sağlar bizimdir
 Dışarı Çıkmadan Önce
 7 Gün 7 Dakika nerede ne yapmalı?
 Uçurtmaların peşinden koşun
 80'lerin oteli sıradışı partilere bekliyor
 Babylon'da Hint ezgileriyle eğlenin
 Farklı bir 'İstanbul Masalı' seyredin
 Bolşoylu mezzosopranonun güçlü sesine kulak verin
 Biz Gittik, Beğendik
 Yeni bir Nişantaşılı
 Liste 5
 Dışarı çıkmadan önce
 Bir dakika göz atmadan geçmeyin
 Biz Gittik, Beğendik
 Dışarı Çıkmadan Önce
    Yazarlar
    Alışveriş
    Yaşam
  » Ajanda
    Güncel
    Gezi
Kartal ziyan oldu: 0-1
Kartal ziyan oldu: 0-1
Beşiktaş iyi başladığı maçta gol ararken Gökdeniz'in plasesi ile geri...
Endişeliyim
Endişeliyim
"Her gün daha iyiye gidiyoruz ama pozisyon üretemiyoruz. Bu konuda...
Said-i Nursi izdihamı
Bediüzzaman Sempozyumu'nu izlemek isteyen binlerce kişi salona...
Alevilik İslamiyet'in Türkçesidir
Araştırmacı yazar Cemal Şener, Alevilik İslamiyet'in farklı yorumudur...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.