kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Büyük umutlarla gidilmişti Manchester’a. 90 dakika sonunda tabelayı gören Fenerli, Rüştü gibi yıkıldı. Biliyorum çünkü ben de oradaydım...
Sen artık Sörf yesen Rüştü

Rüştü bu takımda harcanıyor. Hemen aklıma 'gol yemem, Sörf yerim' reklamı geliyor. Rüştü kariyerini bu alanda devam ettirip sörf yesin lütfen!

Oha! 6 (yazı ile altı) gol yenir mi?

Manchester'a ne de neşeli gelmiştik. 'Wayne Rooney'in oynaması Fenerbahçe'ye yarar' gibi analizlere ne de güzel inanmıştık. Hayat böyle işte. Hayal kur sonra bez getir. Six In The City olabileceğini nereden bilebilirdik ki.

Hostes abla / sen çok yaşa / canım feda olsun sana / hiçbir şeye değişilmez / senin servisin bu dünyada... Manchester semalarında delikanlı taraftar güzel hostese işte böyle bağırıyordu. Kitlesel kur yapmanın daha iyisine rastlamış değilim. Daha 6 (yazı ile altı) yiyip oturacağımızı bilmiyorduk, Ziya Şengül ve Kemal Belgin'in "Rooney'nin oynaması Fener'e yarar" analizine de inanmıştık. Çok saftık. Hayat böyle bir şey işte. Hayal kur, ondan sonra bez getir! Six In The City olacağını nereden bilebilirdik ki? Manchester Londra'nın kötü bir özeti sanki. Benim anlayamadığım Ataköy 5. kısım büyüklüğündeki bu şehrin dünyanın en büyük takımına sahip olması. Bir de burası şişman kadınlar cenneti. Bütün kadınlar şişman. Üstelik mini etek giyiyorlar. Ve yine üstelik göbekleri dışarıda. Kendileriyle gereğinden fazla barışıklar. Futbolun bu kadar gelişmiş olmasının bir nedeniacaba bu olabilir mi? Erkekler kendini futbola vermiş.

GOL YEMEM SÖRF YERİM
Gelelim Kanaryam'a: "Oha altı tane yenir mi" durumu özetliyor sanırım. Aslına bakarsanız Kanaryam bu tip hezimetlere alışık. Tarihe bakmamız yeterli. Gerçi bu Manchester'daki şişman kadınların kendileriyle barışık olmasından farklı değil. Artık bir geleneğe dönüştü bu! Bunu bahis şirketleri de dikkate almalı ve Fener'in oynayacağı maçları altı farktan başlayarak kurmalılar. Daha aşağısı para vermez çünkü. Buradan uyarıyorum! Dünyanın en iyi kalecisi Rüştü bu takımda harcanıyor! Hemen aklıma "gol yemem, sörf yerim" reklamı geliyor ki, Rüştü kariyerini bu alanda devam ettirsin ve sörf yesin.... LÜTFEN! Gelelim Old Trafford'a... Muhteşem bir stat. Takım kadrolarının olduğu bülteni incelemeye başladığımda stat bomboştu. İncelememi bitirip kafamı kaldırdığımdaysa dolmuştu. Üç bin Fener taraftarı ise görülmeye değerdi. Maç boyunca susmadılar. Koca statonları ve şovlarını izledi. Tarihi farka rağmen oyuncuları çağırmaları ise minik yüreğimi duygulandırdı. Bu yazar bu taraftarla gurur duyuyor! Tabii bütün bunlar 6 (yazı ile altı) yediğimiz gerçeğini değiştirmiyor tabii ki. Züğürt tesellisi yapma hakkını kendimde saklı tutarak basın toplantısına geçiyorum.

ALEX HİÇ YÜZ VERMEDİ
Okuldayken sorulan hiçbir soruya parmak kaldırmadığım halde hoca bana sorardı. Sir Alex Ferguson'un gözüne parmağımı sokmama rağmen insafsız hoca soru sordurtmadı. Sevgili Sir, beni fark etmen için kendimi yakmam mı gerek?
Herr Daum'a soru sormak istemedim pek. Şiddetini kestiremediğim bir şok ve sinir halindeydi çünkü. Bir Alman sinirlendiği zaman Fransa'yı işgal etmeye niyetlenir. Ve benim Avrupa haritasını karıştırmaya pek niyetim yoktu. Gecenin sonunda tadını iyi bildiğimiz ama pek beklemediğimiz bir sonuçla yüz yüze kaldık. Şimdi yurda dön ve Galatasaraylılar'ın maskarası ol.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Beş saniyelik deprem İstanbul'u sokağa döktü
 Şura depremle başladı
 Reçine havuzu can aldı: 3 işçi öldü, 11 yaralı
 4'ten sonra Fener'den umudu kesti
 Hıfzıssıhha'da yarasa avı
 Dubai Prensi, Sadıkoğlu'nu 'Kırmızı Bülten'le aratıyor
 Dev yat aralarını bozdu
 İstanbul'daki iki ayrı otele bomba koyanlar yakalandı
 6 Türk şoför serbest
 Hacettepe yalanladı
 Burgazada'da ümitler boy verdi
 Yolculardan ilginç eylem
 Bombacılar yakalandı
ERDAL ŞAFAK
Çarşaf-türban-yemeni
1987 seçimleri döneminde birgün...
ÖMER LÜTFİ METE
1940'lı dogmalar, 2004'lü batmalar
Başbakan Erdoğan'ın...
UMUR TALU
Onlar cahil çünkü!
Elbette uzman değilim, elbette uzman...
ERGUN BABAHAN
Futboldaki çöküş
Türkiye'de insanların çok bilgi sahibi...
Üzdüğüm için affet anne
Irak'ta 3 hafta rehin kaldıktan sonra bırakılan iki İtalyan,...
"Irak'a Türk usulü çözüm gerekiyor"
"Irak'ın içinde bulunduğu kaostan kurtulması için Atatürk tarzında...
Bu nasıl taktik?
Bu nasıl taktik?
Genel görüş, bu sezon sadece bir dakika oynayabilen Fatih'e görev...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.