kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haksızlıkları görmezden gelemediğim için gittim
Haksızlıkları görmezden gelemediğim için gittim
Seren, Yunus'u sonunda ağlattı

Haksızlıkları görmezden gelemediğim için gittim

Ünlüler Çiftliği'ni ağlayarak terk eden Yunus Günçe, toplu halde yaşamanın kendisine göre olmadığını, çok sevdiği kız arkadaşıyla bile aynı evi 15 günden fazla paylaşamayacağını söyledi. Çiftliği terk ettiği gecenin sabahında konuştuğumuz Günçe, "Haksızlıkları görmezden gelmekten vazgeçtiğim için tartışmalar başladı ve daha kötü yerlere gitmemesi için çiftlikten ayrıldım" dedi. Çiftlikten ayrılmasında kız arkadaşını ve yeni doğan yeğenini görme arzusunun da etkili olduğunu gizlemeyen Günçe, son günlerde gösterdiği sert tavrı ve ağlamasını psikolojik bir travmaya benzetiyor. Genç şovmen yarışmaya katıldığı içinse hiç pişman değil...

* Bir su kanalı kazılması ve sonunda gelen tartışma yüzünden ayrıldınız, hangi duygularla terk ettiniz çiftliği?
Su kanalı bana göre mantıksız bir olaydı. Ben de tartıştım. Aslında sadece bardağı taşıran son damla oldu. Başka şeylerin birikimi vardı. Risk almayı sevmiyorum hayatta. İnsanlar hakkında hayal kırıklığına uğradım. Uyumlu çocuk hikayesini devam ettiremeyeceğime karar verdim. İnsanların artık 'dur, yeter' dediği anlar oluyor. O da kanal kazma olayıydı. Bencil bir hal aldı oradaki olay; artık beraber yaşama gerçeğinden sapınca benim oradan gitmem gerekiyordu.

* Ayrılırken özlemlerinizin etkisi olmadı mı?
Özlemlerim vardı, onun da etkisi oldu. Zaten gelir gelmez yeğenimi görmeye gittim. Evden herhangi birinden korktuğum için ayrılmadım. Benim oradaki dünyadan korkmam için aptal olmam lazım. Ben zaten kendimle baş edemiyorum. Oradaki durum bana göre değildi. Bir de toplu yaşama var. Ben hiç bir zaman toplu olarak bir yerde yaşamadım. Kız arkadaşımla bile aynı evde 15 gün kalabileceğimi sanmıyorum. Gerçekten yalnızlığı ve kendiyle kalmayı seven biriyim.

* Biraz kızdınız ve ağlayarak ayrıldınız...
Televizyonda izlerken kendimi dışarıdan görme şansım oldu. Ruhsal ve sinirsel bir travma yaşamışım ben. Ben evden çıkarken dehşet verici bir haldeymişim. İnsanlara etki etmesi normal. Beni bu duruma getirenler belli bir süreçten geçiyor. Benim karakterimde detaycılık var; tek başına olmayı sevmem, zor biri olmam... Birinin o evden gitmesi gerekiyordu ki, ben bir bakıma fedakarlık yaptım. O insanları bir zorluktan kurtardım. Kendimi yenilemek ve kurtarmak adına bu son çaremdi. Bir şeyi bir kere söylemek gibi kötü bir huyum var, bir kere söyledim ve yaptım. Ve o eve huzur bıraktım. Heyecanlı ve duygularına hakim olamayan, gördüğünü göremeyen biri olduğum için bunu yapmak zorundayım.

ONLARI ZORLUKTAN KURTARDIM
* Hangi düşüncelerle bu çiftliğe girmiştiniz?
Eve giriş amacımı, yeni bir yaşam formu olarak görüyorum. Bilmediğim bir coğrafyada yaşama çabası. Bana kattığı çok şey oldu. Çok mutlu olduğum anlar oldu. Fakat zaman daralınca insanlardaki bencillik su yüzüne çıkınca, bunun bana göre olmadığına karar verdim. Kendimi sınamak ve kendimi bulmak için böyle bir şey yaptım.

* Kimler destek oldu en çok?
Ben hangi durumda hangi tepkileri verdiğimi bilen bir insandım. Ben Ercan Akışık, Hakan Ural ve Seren Serengil'i dinleyerek, zaman zaman alttan aldım. İçimdeki yaramaz çocuğu bastırdım. Derin boyutlu bir kızgınlığım yok kimseye. Yaşanması gereken bir şeymiş, oldu. Ben artık yavaş yavaş geçimli çocuk rolünü oynamaktan rahatsız oldum. Çok uzun zamandır bazı şeyleri görmezden geliyordum. Fakat kendi doğrularıma göre doğru değildi. Takım ruhunu desteklemeye çalıştım. Bu takım ruhunun bozulduğunu gördüm. Hayatta kendine ait duruşu olan biriyim. Şahsi ve özel polemikler beni rahatsız etti. Bana yaşatılan her şey için minnettarım.

* Ünlüler Çiftliği'ne katılmaya karar verirken bu kadar zorlanacağınızı ve evi terk edebileceğinizi düşünmüş müydünüz?
Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Fiziksel yorgunluk değil, ruhsal travmalar ortaya çıktı. Biraz daha meşhur olmaktan korkan biri oldum. Çok meşhur olmak istemiyordum. Yaptığı, yapacağı ortada biriyim. Beni anlayan aklı başında bir kitle olduğunu düşünüyorum. Bu davranışımın onlarla da ilgisi var. Beni tanıyıp seven insanlar da benden bu tarz bir davranış bekliyorlardı. Herkes buradaki insanların gerçek yüzünü gördü. Benim kamera önünde olmayı büyütmemek gibi bir durumum var. Neysem kameraya da oyum.

'İYİ YAPMIŞSIN' DEDİLER
* Çiftliği terk etmenizle ilgili nasıl tepkiler aldınız?
Dün akşam dışarıdaydım, herkes "İyi yapmışsın" dedi. Bu benden bekleniyordu demek ki. Evde benim karakterimden ötürü rahatsız olanlar vardı. Kalsaydım, yavaş yavaş diyaloglar gerginleşebilirdi.

* Hangi ünlüyü daha yakından tanıyınca şaşırdınız?
Seren Serengil beni çok şaşırttı. Çok sıcak bir insanmış. Hakan Ural, özellikle derin ve değerli bir insanmış. Ercan Abi sadece taklit yapmayan esprili, babacan biriymiş. Ben onların küçük kardeşiymiş gibiydim. Harun Kolçak'ın kendine göre bir yaşam stili var, onu devam ettirdi. Zeynep Özal cumhurbaşkanı kızı gibi davranmadı, onları aşmış. Yasemin çok iyi bir kız. Kırılgan bir kız, kötü bir şey gördüğünde konduramıyor. Seda ile çok fazla fikir sahibi olamadım. Onunla çok ayrı dünyaların insanıyız. İnşallah o da başarılı olur.

BÜLENT İPEK Magazin

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Ünlüler TEMA için buluştu
 Opera Bale'de bu sezon aşk var
 'Podyumda çocuk düşürdüm'
 Hissediyorum bir şey olacak!
 Bu sohbetin tadına doyulmaz
 İstanbul Sinema Rehberi
 Bu Geceki Nöbetçi Eczaneler
 Atı ve o keçileri çok özleyeceğim
 Ben tek kişilik bir haremim
 Ekibiyle markalaşmış bir idol: Max Mara
 'Kocam beni sakinleştirdi'
AYŞE ÖZYILMAZER
Giderayak yaz aşkımız kabardı!
Vllahi hepimiz süperiz. O...
HAKAN & UTKU
Göçmen kuş diyalogları.
Eh, mevsim sonbahar oldu.
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Zayıflık hastalık olabilir mi?
Açın gazeteleri,...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Limon soslu spagetti
Isıtılmış...
Sadakatsizliğin nedeni ölüm korkusu
Sadakatsizliğin nedeni ölüm korkusu
Sadakatsizlik konusunda önemli bilimsel çalışmalar yapan Doç. Dr.
Sosyetede panik!
Sosyetede panik!
Mudo Mağazaları'nın sahibi Mustafa Taviloğlu'nun kız kardeşi...
Aşk değil iş!
Aşk değil iş!
Ali Rıza Özderici'den ayrılan Deniz Akkaya'nın, Pamir...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.