kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Aşklarını yaşarken karınları da doyuyor
Aşklarını yaşarken karınları da doyuyor

'Aşk karın doyurmaz' diyenlerin aksine sanat dünyasında yaşanan aşklar çiftlerin karnını doyuruyor. Eğer sevgililerin ikisi de ünlü ve popüler ise firmalar onlara reklamda oynamaları için kesinlikle teklif götürüyor. En gözde ve birbirine en çok yakışan sevgilileri reklam kampanyalarında oynatmak için deyim yerindeyse sıraya giren firmalar, medyatik çiftlerin uçuk fiyatları karşısında da pes etmiyor. Gelen teklifler karşısında kayıtsız kalamayan çiftlerse; kamera karşısına geçip, sıcak ve samimi pozlar vermeyi kabul ediyor. Çok azı teklifleri kibarca geri çeviriyor. İşte firmaların peşinden koştuğu medyatik çiftler.

Cola Turka ile başladılar
Yıllardır birlikte olan Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftine ilişkileri boyunca teklifler yağdı. Çift, bu teklifler arasından Cola Turka'yı tercih etti. Reklam filminde oynayan çift, çekimler sonunda kazandıkları parayı gizlemeyi tercih etti. Bu reklam sonunda çifte gelen teklifler arttı. İnce eleyip sık dokuyan Şener ve Kutluay, iyi bir teklif olursa birlikte kamera karşısına geçmeyi düşünüyor.

Sevgili Tony de objektifleri sevdi
Pınar Altuğ ve Tony Teodorokis çifti ilişkilerinin başlarında objektiflerden kaçarak ilişkilerini sürdürdü. Sonrasında çift, kaçamak buluşmalara son vererek aşklarını onlarca kamera ve fotoğraf makinesi önünde yaşama kararı aldı. Her yaptıkları olay olan bu çift, kısa sürede firmaların da dikkatini çekti. Çifte ilk teklif bir saat markasından geldi. Pınar ve Tony, iş karşılığında sadece 4 bin dolar değerinde iki saat aldığını söyledi. Fakat çiftin bu işten büyük paralar kazandığı ve bunu maliye yüzünden sakladıkları konuşuluyor.

Onlar kaymağını iyi yedi
Tuğçe Kazaz ve Kenan Doğulu da iyi bir çift olmanın ayrıcalıklarından yararlandılar. İlişkileri geçtiğimiz yaz başında biten çift, birlikteliklerinde ise firmaların gözde ismi oldu. Derimod'un yaz ve kış katolog ve afişlerinde yer alan çift, bu çekimlerden ne kadar aldıklarını ise gizli tuttu.

Jean firmaları peşlerinde
Aysun Kayacı ve Emre Aşık çifti, şimdiye dek beraber bir projede yer almadı. Birbiri ardına teklif aldıklarını belirten Kayacı, "Biz çok pahalı bir çiftiz" demekten kendini alamıyor. Aysun özellikle jean firmalarının peşlerinde olduğunu söyleyerek, "Spor giyimden özellikle de jean firmalarından teklif alıyoruz. Ama fiyatımız pahalı geliyor. Bunu bahane ederek teklifleri çevirmenin en kibar yolunu bulduk."

Makarnacılar bu çifti istiyor

Tülin Şahin, sevgilisi Mehmet Özer'in kendisine makarna yaptığını ve bu makarnayla birlikte aralarında bu mükkemmel aşkın doğduğunu açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından makarna firmaları çiftin peşine düştü. Tülin Şahin, "İyi bir teklif gelirse kabul ederiz" diyor ve ekliyor: "Hoş bir anı olarak kalır. Birlikte çok iyi çalışacağımıza eminim." Sanırız Şahin, çok yakında sevgilisiyle kamera karşısına geçeceğinin sinyalini veriyor.

Filmde başrol kaptılar
İlişkileri henüz çok yeni ama iki taraf da medyatik olunca gündemden düşmez oldu manken Şenol İpek ile Şebnem Schefer... Özellikle tanıtımlarda birlikte olmaları istenen çiftin, bu ilişkiyle fiyatı da arttı. Tanıtımlara sıcak bakmayan çift, bir sinema filminde ise başrol kaptı. İki sevgiliyi canlandıracak aşıklar şu aralar bu ilişkinin meyvelerini topluyor.

Gülşen YÜKSEL / MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 40'ıncı yaşını böyle kutladı
 Bayanların frikik mücadelesi
 Çapkın Bozok geri döndü
 Bu da mı tesadüf?
 Alişan'ı unutmuş
 Albümleri hepsini bin pişman etti
 Müziğin babaları şimdi dizi yıldızı
 Yabancılar çok fedakâr
 Uzun kolyeler bu kışın trendi
 Dizi Oscarları sahiplerini buldu
 Britney'den sürpriz düğün
Prodigy konserinin bin bileti satıldı bile
Prodigy konserinin bin bileti satıldı bile
Ülkemizde oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Prodigy...
Yazı Tura bu cuma gösterimde
Yazı Tura bu cuma gösterimde
Yeşilçam'ın usta isimlerinden Uğur Yücel'in yazıp yönettiği ilk uzun...
Türk Ceza Kanunu Tasarısı
AKP TCK tasarısını Meclis Anayasa Komisyonu'na geri çekmesinden sonra...
Bağımsız Türkiye Komisyonu Raporu, Eylül 2004
Giriş
"Aralık 2004'te toplanacak Avrupa Birliği Konseyi,...
Bilişim Dünyası 2004
Avrasya'nın en büyük bilişim fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, 31 Ağustos...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.