kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kümes ve duş kabini tamam sıra tavuklarda
Kümes ve duş kabini tamam sıra tavuklarda
Yayın ekibi sıcaktan bunaldı
Serengil'in annesi Nevin Hanım'ın kaburgaları kırıldı

Kümes ve duş kabini tamam sıra tavuklarda

atv'de yayınlanan Ünlüler Çiftliği'nde lüks yaşama alışkın simaların zor şartlarda verdiği yaşam savaşı ilgiyle izleniyor. Yarışmanın altıncı gününde yapılan iş bölümünün ardından herkes görevini yerine getirmenin telaşını yaşıyor... Serengil, tahliye olan eşi Cengiz İmren'i merak ediyor... Kolçak ekmek pişirme planları yapıyor, Özal kümes yapma mutluluğunu yaşıyor... Ural, Akışık ve Günce duş kabini için ter döküyor. Kozanoğlu yatıyor, Üren de cildinin derdinde....

atv'nin büyük ilgi uyandıran yarışması 'Ünlüler Çiftliği'nin ünlüleri her gün yeni maceralara imza atıyorlar. Elektriği ve suyu olmayan çiftlik evinde, yiyecek ve içeceklerini kendileri temin etmek zorunda kalan 8 ünlü, büyük bir dayanışma sergiliyor. İlk haftanın çiftlik ağası seçilen Ercan Akışık'ın yaptığı görevlendirmeyle ilk inek sağma işi Yasemin Kozanoğlu ve Seda Üren'e verildi. Ahırda önce Yasemin Kozanoğlu'nun denediği süt sağma işini nihayetinde Seda Üren becerebildi.

CENGİZ'İ MERAK EDİYOR...
Ne yemek yapabilen ne de ev temizliğinden anlayan Kozanoğlu süt de sağamayınca, ona çiftlikteki 'tek' atı gezdirmek ve 20 keçiyi akşamları ağıla sokmak, sabahları da ağıldan çıkarmak işi verildi. Kozanoğlu, keçi ağılının girişindeki tahtaya da 'ünlüler ahırı' yazdı. Yarışmanın renkli ismi Seren Serengil de Kozanoğlu gibi yemek yapmayı bilmiyor. Bahçe işlerini de beceremediği için onun görevi evi temizlemek oldu. Soğuk suda duş aldığı için hafif soğuk algınlığı geçiren ve bu yüzden kalın giyinen Serengil, en çok da eşi Cengiz İmren'i merak ediyordu. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararla tahliye olduğu önceki gün gittiğimiz çiftlikte Seren'in "Cengiz'den haber var mı?" sorularıyla karşılaştık. Ancak ne bizim ne de ekipten birisinin cevap verme durumu yoktu ve Serengil de bunun farkında olduğu için daha fazla üstelemedi bu soruyu.

JAKUZİDEN ÇADURİZİYE
Kendi evlerinin geniş banyolarında, jakuzide, geniş küvetlerde şok duş kabinlerinde banyo yapan ünlülerin çiftlikteki en büyük sorunu vücut temizlikleri oldu. Evin dışındaki çeşmeden taşıdıkları suyu piknik tüpünde ısıtarak duş alabilen ünlüler, bunun çok zor olduğunu görünce çareyi bahçe çeşmesinin yanına duş kabini inşa etmekte buldular. Ercan Akışık, Hakan Ural ve Yunus Günce ellerinde balta, kazma ve küreklerle bir kabin yapıp brandayla kapattılar. Onca emeğe rağmen kabini Seren Serengil beğenmedi ve "Zeynep'in yaptığı kümes sizinkinden daha iyi oldu" dedi. Bu sözler erkeklerde kısa süreli moral bozukluğuna neden oldu.

BESLENME UZMANI HARUN
Evin yeme ve içme işleri ise Harun Kolçak'a emanet edildi. Vejetaryen olan ve mikrobiyotik beslenmeye merak salan sanatçının en büyük yardımcısı yine evi çekip çeviren kişi Zeynep Özal oldu. İkili salonda Türk kahvesi içerken sohbetlerinin konusu, hamur mayalayıp ekmek yapmak ve süt mayalayıp yoğurt ve ayran yapmaktı. Çünkü, bunları beceremezlerse aç kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaklardı.

SARI ÇİZMELİ ZEYNEP AĞA
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın sıradışı kızı Zeynep Özal, çiftlik evinin en 'sıradan' kadını oldu. Amerika'da, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı konutlarında yaşayan, elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan Zeynep Özal, tam bir ev hanımı çıktı. Çünkü bağ bahçe işlerinden mutfağa, hayvanların bakım yöntemi ve kümes inşasına kadar her konuda fikri ve yeteneği olduğunu herkese gösterdi. Zeynep Özal, tam bir hayatta kalma uzmanı, zor şartlarda yaşam mücahidi çıktı. Bu özelliği, çiftlik ağası olmasa da saygıyla ödüllendiriliyor diğer ünlüler tarafından.

SEDA'NIN CİLT SORUNU
Çiftliğin Yasemin Kozanoğlu'nun yanı sıra en kendi halindeki diğer ünlüsü Seda Üren... O da zamanının büyük bölümünü kendi bakımına özellikle de cilt bakımına ayırıyor. Çamaşırlarını yıkamak için de büyük çaba harcıyor. En büyük derdi ise bir gün önce duş alamadığı için cildinin havasız kaldığını ve yaşlı görüneceğini düşünmesi. Bu düşüncesi ise "Bugün mutlaka duş almalıyım cildimin hava alması gerekir" demesiyle ortaya çıktı.

Bülent İPEK - Tayfun TOPAL / MAGAZİN SERVİSİ

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Kalbimi kıra kıra kitap yazdın hatıra
 Jennifer'ı takip ediyor
 'Kral benim!'
 Cipinin plakası 'Y'
 4 aylık hamile
 Albüm çıktı sıra nikahta
 Maçlara Noella motive ediyor
 Evlenmeden önce son kez abartacak
 Galada şıklık yarışı
İlk elenen isim Seda Üren olur
İlk elenen isim Seda Üren olur
Bu akşam elenecek iki ismin belirleneceği, yarın akşam ise gidecek...
Larespark Otel çalışanları eğlendi
Larespark Otel çalışanları eğlendi
İstanbul Larespark Oteli çalışanları, eski Genel Müdürleri Ümit...
Türk Ceza Kanunu Tasarısı
Türk Ceza Kanunu 14 Eylül 2004'te TBMM'de son şeklini alacak. 78 yıl...
Bağımsız Türkiye Komisyonu Raporu, Eylül 2004
Giriş
"Aralık 2004'te toplanacak Avrupa Birliği Konseyi,...
Bilişim Dünyası 2004
Avrasya'nın en büyük bilişim fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, 31 Ağustos...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.