kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Profesyoneliz bizi ayrılıklar etkilemez
Profesyoneliz bizi ayrılıklar etkilemez

Eski 'Çocuklar Duymasın' yeni 'Çocuklar Ne Olacak?' dizisinin iki afacanı Ayşecan Tatari ve Furkan Kızılay diziyle ilgili çalkantılı haberleri dil öğrenimi için gittikleri yurtdışında öğrendiler. Ancak bu haberden düşünüldüğü kadar çok etkilenmemişler. "Biz profesyoneliz, rolümüzü yaparız" diyorlar '.

Bir dönem herkesi ekran başına kilitleyen "Çocuklar Duymasın" dizisi son iki sezondur magazin basınının gündeminden hiç düşmedi. Son yılların en olaylı dizisi "Çocuklar Duymasın"ın başrol oyuncularının karıştığı olayları ve sonucunda neler yaşandığını hemen herkes biliyor. Ancak yine de haberi olmayanlar için yaşananların özetini hemen geçelim. Dizinin annesi rolündeki Pınar Altuğ'un eşinden ayrılması ve bu ayrılığın hemen ardından bir başka isimle birlikte olması, dizinin yapımcısı Birol Güven'le arasının bozulmasına neden oldu. Bu olayın ardından bir süre diziye devam eden Altuğ, tepkilerden usanıp, en sonunda diziden ayrıldı. Onun yerine gelen Zeynep Tokuş ile diziyi sürdürmeye çalışan Birol Güven, yine dizinin tatil olduğu bir dönemde bu sefer dizinin babası tarafından zor duruma düşürüldü. "Taşfırın erkeği" Tamer Karadağlı'nın eşini aldattığı su yüzüne çıkınca, o da diziyle bağlarını kopardı. Bunun hemen ardından diziden birkaç oyuncunun daha ayrılması, dizinin akıbetinin ne olacağını gündeme getirdi. Tüm bu olaylar yaşanırken, diziye ismini veren çocuklar Ayşecan Tatari ve Furkan Kızılay cismen hiç ortalarda gözükmeseler de medya onların ruh halini uzun uzun tartıştı.

YURTDIŞINDA ÖĞRENDİLER
Yeni yayın döneminde "Çocuklar Ne Olacak?" olarak yoluna devam edecek olan dizinin çocuk oyuncuları Ayşecan ve Furkan'la dizinin setinde, tüm bu olaylardan nasıl etkilendiklerini öğrenmek üzere buluştuk. Çekimlerine Küçükyalı'daki yepyeni bir sette devam eden dizinin iki çocuk kahramanı geçtiğimiz yıla göre biraz daha büyümüş hatta deyim yerindeyse serpilmişler. Dizide artık daha bir genç kız rolü oynayacağını söyleyen Ayşecan Tatari, bu yıl kendini yepyeni bir diziye başlamış gibi hissettiğini söylüyor. "Biz ekip olarak birbirimizi çok seviyoruz. Her sene yeni bir heyecanla işe tekrar başlıyoruz" diyen Ayşecan'ın içine bu sene çok daha güzel şeylerin olacağı doğuyormuş. Bu sırada bilgisayardaki oyununu bitirip yanımıza dizinin "Havuç"u Furkan Kızılay geliyor. O da uzun bir tatilden sonra dizinin tekrar başlamasından son derece mutlu. Ama haklarında yazılan "Psikologlardan tedavi görüyorlar" haberlerine kızgın. Furkan, "Benim psikoloğum yok. Ayşecan'ın var. Ama benim de bu sene olacak" diyor. Sözü Furkan'dan devralan Ayşecan ise "Benim psikoloğum var ama bunun diziyle ilgisi yok. Bu yaz İtalya'dayken bu olayları annemden öğrendikten sonra artık arkadaşım gibi hissettiğim psikoloğumu aradım. Onunla konuştuk. Anneme de gazeteciler 'Ayşecan ne hissediyor?' diye sorduklarında, 'Bilmiyorum psikoloğu ile konuşuyor' demiş. Bunun sonucunda da herkes, 'vah vah bu çocuklar psikolojik tedavi görüyor' diye üzüldü. Oysa ki anne ve babayla konuşmak bir yere kadar. Objektif bir göze de ihtiyaç var. O noktada psikolog kullanabilirsin. Bu gayet normal" diyor.

HERKES ONLARA SORUYOR
Çocuklar, Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın diziden ayrılmasıyla ilgili konuşmaktan hoşlanmıyor. Belli ki ağızlarından bir şey kaçırmaktan çekiniyorlar. Ayşecan bu ayrılıklarla ilgili olarak "Pınar abla ikinci annem gibiydi. O gidince günlerce ağladım. Ama bir noktadan sonra daha profesyonel bakmam gerektiğini düşündüm. Pınar Abla gittiğinde bir daha görüşemeyeceğiz psikolojisine girmiştim. Onu görmeye devam edince bir sorun olmadığını anladım. Aynı şey Tamer Ağabey için de geçerli. İlişkimiz değişmedi" diyor. Değişikliklere kolay adapte olduğunu söyleyen Furkan ise şunları ekliyor: "Ne de olsa rolümü yapıyorum. Teknik set ekibinden kimse bozulmasın da!"

DİLEK SANCILI Haber Merkezi

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Seksi oyuncuya 'soyunma' yasağı
 Modacılar beğendi
 Ofladı, pufladı! Keçi yolunda milyarlık bavulları parçaladı
 Hisar muhteşem düetle veda etti
 Hem güzel, hem zengin hem de iyi...
 ABD yolcusu
ABD'li ünlü mimardan 'Meyveş Nine Türbesi'
ABD'li ünlü mimardan 'Meyveş Nine Türbesi'
Trabzon'da 39 yıl önce 130 yaşındayken hayatını kaybeden ve uzun...
Elini neye atsa başarıyor
Elini neye atsa başarıyor
'Hayat Bağları' dizisinden tanıdığımız Melih Görgün, hem...
Türk Ceza Kanunu Tasarısı
Türk Ceza Kanunu 14 Eylül 2004'te TBMM'de son şeklini alacak. 78 yıl...
Bağımsız Türkiye Komisyonu Raporu, Eylül 2004
Giriş
"Aralık 2004'te toplanacak Avrupa Birliği Konseyi,...
Bilişim Dünyası 2004
Avrasya'nın en büyük bilişim fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, 31 Ağustos...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.