kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Alışveriş merkezleri Tahtakale'den ucuz
Alışveriş merkezleri Tahtakale'den ucuz
Kazançlı alışveriş için...
Diesel'den yaratıcı giysiler
Okul alışverişi B&G'den
Öğrencilere özel PasoMenü

Alışveriş merkezleri Tahtakale'den ucuz

Uzun bir yaz tatilinin ardından çocuklar yine okulun yolunu tutmaya hazırlanıyor, veliler ise okul alışverişini bir an önce bitirmenin telaşında. Velilerin imdadına, her keseye uygun fiyatlarıyla birçok okul malzemesini bünyesinde bulunduran alışveriş merkezleri yetişiyor.

Öğrenciler sıcak ve uzun bir yaz tatilinin ardından 13 Eylül'de çalacak okul zilini bekliyor. Anne ve babalar ise çocuklarını okula eksiksiz göndermenin telaşında. Defterdi, önlüktü, çantaydı derken, artan okul masraflarını nasıl karşılayacaklarını düşünen velilerin imdadına, büyük alışveriş merkezleri koşuyor. Ucuz okul alışverişi için artık Tahtakale'ye gitmek gerekmiyor. Büyük alışveriş merkezleri önlükten ayakkabıya, çantadan kırtasiye malzemelerine kadar öğrencilere gerekli tüm ürünleri aynı reyonlarda, üstelik her keseye uygun fiyat seçenekleri ile sunuyor. Profilo, Carrefour gibi alışveriş merkezlerinin içindeki kimi mağazalarda ise Tahtakale fiyatına önlük bulmak mümkün.

TAHTAKALE UCUZLUĞU
Hesaplı okul alışverişinin merkezi kabul edilen Tahtakale'de fiyatlar geçen sene ile aynı. Anne ve babalar, kalitesini inceledikleri ürünleri buradan oldukça uygun fiyatlarla satın alabiliyor. Tahtakale'de bu yıl kız önlükleri 15 milyon, erkek önlükleri 12 milyon, pantolonlar 9-11 milyon, hırkalar ve gömlekler 5 milyon liradan satılıyor. Profilo, Olivium, Carrefour gibi büyük alışveriş merkezlerinde Tahtakale'deki fiyatların da altında okul eşyaları bulabilmek mümkün. Zeytinburnu Olivium'un içindeki çocuk mağazası Panço'da önlük 10 milyon, etek 15 milyon, pantolon 28 milyon, ceket 19-59 milyon liraya satılıyor. Profilo Çarşı Mağazası'nda ise fiyatlar biraz daha yüksek; okul önlüğü 29-36 milyon, gömlek 17 milyon, ceket fiyatları ise 40-59 milyon lira arasında değişiyor. Ayakkabıda ise Flo Mağazası 37 milyondan 59 milyona kadar farklı fiyat seçenekleri sunuyor. Okul alışverişlerinde son yıllarda uygun fiyat seçenekleri ve taksitli alışveriş imkanı sunan Maksi ve Migros gibi büyük marketler de dikkat çekiyor. Maxi marketlerde erkek önlüğü 6 milyon, kız önlüğü 7 milyon, pantolon 8-18 milyon, etek 18 milyon, hırka 6-16 milyon, süveter 6-15 milyon, gömlek 7-10 milyon, ayakkabı 10-30 milyon lira arasında değişen fiyat seçenekleriyle satılıyor.

10 MİLYONA ÇANTA
Çanta ihtiyacını, markasız ancak kaliteli okul çantalarıyla 10 milyon ile 30 milyon lirası arasında değişen fiyatlarla Tahtakale ya da Maxi, Migros gibi marketlerden karşılamak mümkün. Migros'ta okul çantalarının fiyatları 2 milyon 750 bin lira ile 9 milyon 900 bin lira arasında değişiyor. Ancak son yıllarda çocuklar arasında rağbet görmeye başlayan Barbie, Spiderman, Action Man ve Garfield gibi Walt Disney kahramanlarının dev baskılarının olduğu çantaların fiyatları neredeyse iki katı. Alışveriş merkezlerinde bu çantaların en küçükleri yaklaşık 30 milyon, en büyük boyları ise 82 milyon liradan satılıyor. Defter, kalem, silgi, kalem kutusu gibi kırtasiye malzemeleri tezgahlarda 5 ile 30 milyon lira arasında alıcı buluyor. Carrefour'da defterin kilosu 2 milyon 390 bin liradan satılırken, Barbie gibi markalı defterlerin fiyatı ise 15 milyon liraya kadar çıkıyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Keyifli alışveriş
 Beylere özel kurslar
 Püf Noktası
 Doğaya aşık olanlar cenneti burada yaşıyor
 Sanal dünyada engelleri yok
 Adana'da tiyatro 'Fırtına'sı
 Leblebici hanedanlığı
 'Diyete hayır' diyeti
 Kıyafetlerine sığamaz oldu
 Film setlerini çok özlüyor
 Laila'dan çıktım yaylaya: atv 22.20
 Eylül'ün enerjisi
AYŞE ÖZYILMAZER
Meraktan çatlamam an meselesi, İstanbul Masalı...
AYŞE TÜTER
Meyveli kurabiye
Tereyağı, şeker ve yumurtayı...
HAKAN & UTKU
Günter'in absürd temasları
AB Komisyonu'nun genişlemeden...
Diş telleri artık kâbus değil
Diş telleri artık kâbus değil
Çapraşık diş tedavisindeki sevimsiz tellerin yerini, artık çocuklar...
Pekkan'ın gençlik sırrı!
Pekkan'ın gençlik sırrı!
60'ına merdiven dayayan Ajda Pekkan'ın 30 yaşında gibi genç ve...
Yine geliyor
Yine geliyor
Troy (Truva) filminde Sparta Kraliçesi Helen'i canlandıran...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.