kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Motorcu kızın kaleminden erotik hikâyeler
Motorcu kızın kaleminden erotik hikâyeler
Elvin Azar kimdir?

Motorcu kızın kaleminden erotik hikâyeler

Üçü deneme, biri roman olmak üzere dört kitabı bulunan eski motosikletçi Elvin Azar, artık evinde oturup erotik hikâyeler yazıyor ve web tasarımı yapıyor. "Otoyol Kraliçesi" unvanıyla tanınan Azar, insanlar arasındaki anlaşmazlıkların temelinde cinselliğin yattığını ve insanların bunu samimi bir şekilde ifade edemediklerini söylüyor.

Kullandığı motor, kat ettiği yollar ve yazdığı bir kitap onun "Otoyol Kraliçesi" olarak anılmasına yeterliydi. Daha çok erkeklerin dünyası olarak kabul edilen "Motosiklet Dünyası"nda göstermişti kendini. Gençti, güzeldi ve üstelik motorcuydu... Bunu yapan kadın sayısının çok fazla olmadığı kesin. Olsa da, hiçbiri Elvin, kadar tanınmadı. Çünkü Elvin'in kendisine babasından kalan motosiklet tutkusu, Nişantaşı'nda doğup büyümüşlüğü, Boğaziçi Üniversitesi'nde okumuşluğu ve "Yeraltı dünyası"ndan dediği bir erkekle yaptığı evliliği üzerine yazdığı "Ölümüne Sever Maçolar" adlı kitabı, onun yeterince tanınmasını sağladı. "Anadolu yollarında gerçek özgür kız bendim" diyen Elvin Azar, kar-kış, yağmur- çamur demeden, bazen ıslanarak bazen de yolların tozunu yutarak, tam 71 bin kilometre yol kat ettikten sonra, en sevdiği motoruna veda etti. Artık kendi kurduğu internet sitelerinde erkeklere hitaben erotik hikâyeler yazıyor. Amacının erkekleri uyarmak olduğunu söyleyen Elvin, erkeklerin bu tür hikâyeleri kadın ağzından okumaktan çok hoşlandıklarını belirterek "Yazdıklarımda kadın olmanın avantajları var. Çünkü erkekler, o kelimeleri bir kadının ağzından duymaya bayılıyorlar" diyor.

TABULAR YIKILMALI
İnsanların bir uzlaşma noktası olduğuna ve cinsel tabuların kalkması yoluyla insanların yakınlaşacaklarına inandığını söyleyen Elvin "Cinsel yaşamı yoksunluklarla dolu kişilerden oluşan toplumlarda trafik suçlarından, bencilliğe; ihanetten, şiddete varan yelpazede insana acı verici birçok olay yer alıyor. Oysa, yaygın ayıp-namusyasak kavramlarıyla, özgür bir cinsel yaşam ve böylece oluşacak tatmin dolu bireyler var etmenin olanağı yoktur. Araştırmalarıma ve denemelerime devam edeceğim. Erotizm yazmaya devam edeceğim. Benim erotik yazarlığımın arkasında bir mantık bulunuyor. Amacım; insanları uyarmak. Bunu yapma nedenlerim var. Ben kadınım ve bunları yazma cesareti gösteriyorum. 'Bu konuları tartışmaktan çekinmeyin' demek istiyorum. Yedi tane uzun erotik hikâyem var. Kitaplaştırmayı düşündüm ama hiçbir yayıncı kabul etmedi" diyor.

KADIN KENDİNİ YAŞAMIYOR
Kadınların hiçbir zaman kendilerini yaşayamadıklarını ifade eden Elvin Azar, bu nedenle olumsuzlukları da yenemediklerine dikkat çekiyor. Azar, kadınların tek başlarına olsalar bile, kendilerini bir baskı altında hissettiklerini belirterek "Kadınlar kendilerini bir bıraksalar, önce erkekler rahat edecek" diyor. Azar, kadınlar ile ilgili görüşlerini şöyle sürdürüyor: "Kadının doğasında bir ev hanımı olmak var. Kadınlar ayrılırken nafaka istiyor. Neyin nafakası? Bunca yıl birlikte olduğu için mi? Bu, para karşılığında birlikte olmak demek değil midir? Adam çalışmış kazanmış. Bir erkeğin üzerine bu kadar gidilmez."

DOĞA AHLAKSIZ DEĞİL
Birçok genç kızın ve erkeğin doğal içgüdülerinin sesine uydukları zaman ahlaksız ve namussuz sayılmalarına bir anlam veremediğini belirten Azar, şöyle konuşuyor: "Cinsel olgunluk yaşını bazı rakamlar ile belirlemek mutlu bireyler yaratmaz. Ahlak adına doğanın -doğallığın- güdülemesine karşı gelmek kişilere ne derece yarar sağlayabilir? Cinsel ilişki kurmayı yaşamın en dinamik yıllarında yasaklamak, hormonları tavan yapmış nice genç kız ve delikanlı için felaket oluyor. İnsanın yaratısı ahlak kalıpları, nasıl olur da Tanrı yaratısı doğal yasalardan daha iyi bilir? Madem ki doğalını isteyen biziz, o halde normal olan da biziz."

ERHAN DOĞAN / MERKEZ

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Düğün yakında
 Amcaydı 'dayı' da oldu
 Yeni bir aşk mı?
 Reklamcıların Reina buluşması
 Tercihleri yurtdışı
 25 Eylül'de doğuruyor
 Yasak aşk!
 Kardeşini uğurladı
 Aslıhan yine hamile!
 Sosyetik terziler!
 Çağdaş prensesler
 İvana Trumph çöpçatanlık yapacak
 SeanPenn Malibu'da dinleniyor
 Dublör kullanmıyor
Aksu: Kız istemenin zamanı artık geldi
Aksu: Kız istemenin zamanı artık geldi
BKM Açıkhava'da etkinlikleri kapsamında önceki akşam Harbiye Açıkhava...
Çalışmayan kadının hastalığı 'depresyon'
Çalışmayan kadının hastalığı 'depresyon'
Yapılan araştırmalar, kadınların erkeklerden üç kat fazla depresyona...
Bilişim Dünyası 2004
Avrasya'nın en büyük bilişim fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, 31 Ağustos...
1 Milyon TL = 1 Yeni Türk Lirası
Yeni Türk Lirası'na 2005'te hazır olun. Yasa ile, Türk lirasından...
Marmara Depreminin 5. yıldönümü
20'nci yüzyılın en büyük depremi Marmara Bölgesi'nde bundan 5 sene...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.