kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Reha Muhtar @ SABAH
 
'Acı var mı acı?..'
Hangi dalkavuk kazandı?
Günün sözü

'Acı var mı acı?..'

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim.. Ben hata yapmışım!.. Zina suç olmalı bayanlar baylar.. Bu öneriyi getiren değerli milletvekilleri ile onlara destek olan diğer değerli milletvekillerini kutluyorum!..
Evlilik dışı ilişki sadece boşanma nedeni olmamalı, kadınlara erkeklere suçüstü yapılıp hemen karakola götürülmeli, resimleri çekilmeli ve ibret-i alem için o resimler tüm topluma dağıtılmalı!..
Arkasından da sorulmalı!.. "Acı var mı acı?.."
Zinaya suçüstü uygulaması önce evli milletvekillerinden başlamalı!.. Buradan ilgililere duyuruda bulunuyorum!.. Hemen hepsini takip etmeye başlasınlar!.. Bir ay, iki ay, üç ay, 6 ay, bir yıl.. Sonunda mutlaka bir seyahatte veya bir yerde şeytana uyacaklardır!.. Madem şeytana uydular, yasaya uygun olarak beraberlerindeki kadınla birlikte hemen karakola götürülsünler!.. Resimlerini çekin!.. Basına dağıtın!.. Sakın eşlerine dostlarına da göndermeyi unutmayın.. Olur a belki gazeteleri görmezler!..
Beni niye telefonla arayıp "Böyle yasa olur mu?.. Ben Anadolu'da görev yaptım.. Aileler toptan dağılır.." diyorsunuz sevgili Vural Savaş!..
Böyle yasa olur muymuş?.. Olur olur, bal gibi olur!.. O kadar Cumhuriyet Başsavcılığı, Yargıtay Üyeliği yaptınız.. Hala hukuku hiç öğrenememişsiniz!.. Konya milletvekiline bir telefon açın da size Hukuk'u öğretsin..
Milletvekillerini takip etmeye başladınız mı?.. Başladınız.. İyi ama yetmez..
Belki tövbe etmişlerdir!.. Araştırmayı geçmişe yönelik de yapın! Bu yasa geçmişe yönelik de uygulanabilir!.. Sakın yapamayız demeyin!.. Yaparsınız!.. Bana gelin ben size yardımcı olurum!..
Meclis'te, resmi eşinin yanı sıra başka bir kadına imam nikahı kıymış milletvekili var mı!.. Varsa hemen karakola!.. Resimleri güzel çekin!.. Yakışıklı görünsünler!.. Yanlarındaki kadınları da önden, yandan, her taraftan çekin!.. Yasalara karşı suç işlemek neymiş görsünler bakim!..
Var mı öyle zina yapıp sadece boşanmakla kalmak!.. Hapse girecekler hapse!..
Bu iş için bütün Türkiye'de cezaevi yapmak uzun zaman alır!.. En iyisi siz statları hemen cezaevine çevirin!.. Biz durumu bildiğimizden İnönü Stadı'nın kapasitesini artırdık, 32 bin kişilik yaptık!.. O da yetmez diyorsanız gelecek sene bir daha kazarız 50 bin kişilik yaparız!.. Şimdilik Olimpiyat Stadı ve Şükrü Saraçoğlu'yla idare ediverin işte!..
Ahlak polisi yetiştirin!.. Öyle birkaç bin kişilik değil.. Her kişiye bir ahlak polisi!.. Eder 35 milyon kişiye 35 milyon ahlak polisi!.. Çocuklara da koyun!.. Olur a.. Genç yaştan ahlaksız yetişmesinler!..
"İlerde ya bir kez şeytana uyar, karımı aldatırım.. Sonra hapsi boylarım.." diye evlenmek istemeyenler mi var?.. Olmaz!.. Elinize kırbacı alın!.. Kış kış!.. Evlendirin onları!.. Ahlaksız herifler!.. Yok öyle toplumun ahlakını bozmak!..
Ey, bayanlar baylar!.. Birisiyle mi tanıştınız!.. İşi mi pişirdiniz!.. Sakın ola otellere doğru hareketlenip mercimeği fırına vermek yok!.. Önce, şehirlerarası otobüse binip tanıştığınız kişinin nüfus müdürlüğünün olduğu kente gidin.. 300 kilometre, 500 kilometre.. Ne yapalım öyle!..Karşınızdakinin nüfus kağıdının aslını isteyeceksiniz!.. Ya mercimeği fırına vermeye çalıştığınız evliyse!.. Ya size bekarım diye yalan söylüyorsa!.. Sonra karışmam suçluya yataklık etmekten hapsi boylarsınız!..
Toplumun ahlakını geri getiren bu müthiş yasayı beraberce yaptığınıza göre, AKP'liler CHP'lilerin, CHP'liler de AKP'lilerin ahlak polisi olsunlar! Hem daha caydırıcı olur!.. Karşılıklı yakalanma korkusuyla bütün ahlaksızlıkların önüne geçersiniz..
Pardon!.. Anlamadım!.. Ne demek Avrupa'da böyle bir şey yok!.. Burası Türkiye kardeşim!.. Burası Avrupa değil.. Bizim sınırlarımız düşmanlarla çevrili!.. Ahlaksız olursak, gelip bizim vatanımızı işgal ederler!..
Hah.. İşte şimdi aklıma geldi!.. Bu suçu alelade hapishaneyi boylayacak bir suç haline getirmeyin değerli milletvekilleri!..
Biz ahlaksız olursak, pusuda bekleyenler gelip vatanımızı işgal ederler!.. Bu suçu işleyenleri Vatana İhanetle yargılamalısınız!..
Bu önerimi de lütfen dikkate alın!.. Tüm ahlaklı vatandaşlar ve vatan adına, teşekkür eder, gözlerinizden öperim değerli milletvekilleri!..

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Suç ve zina..   / 31-08-2004
 Çakar: Hagi psikopat (sıra dışı), Rıdvan, sen değilsin   / 30-08-2004
 Kim şampiyon olur?   / 29-08-2004
 Ömer Dilsiz: Özge'nin bütün servetini aldılar   / 28-08-2004
 Siz takdir-i ilahiye inanıyor musunuz Ömer Bey?..   / 26-08-2004
 "Kadın daha fazla kadın.." diye yırtınan sesler..   / 24-08-2004
 Dünyanın en güzel kadınının güzellik sırları...   / 22-08-2004
 Nasıl yani Hıncal Abi?..   / 21-08-2004
 Kadının çirkini olur mu?..   / 19-08-2004
 Hak edilmemiş puanlar   / 17-08-2004
REHA MUHTAR
'Acı var mı acı?..'
En sonda söyleyeceğimi en başta...
AHMET HAKAN COŞKUN
Toplu özür
Son günlerde kendimi "iyi yaşamanın ve genç...
REFİK DURBAŞ
Türkçe sevgisi
Sayın Refik Durbaş, siz değerli bir...
SAVAŞ AY
Reha Muhtar'ı kızdırma kılavuzu!
Asansör bizim odanın...
HINCAL ULUÇ
Olimpiyatlar ve medyamız!..
Medya, Spordan Sorumlu...
EMRE AKÖZ
Aldatılan kadın
Güzin Abla, Erman Toroğlu'na...
Millilere alarm
Millilere alarm
2002'den beri sürekli ilk 10'da olan Türkiye, son 12 A Milli maçta 4...
Babacan Bosque
Babacan Bosque
İspanyol hocanın, "En ağır ceza yenilgidir" şeklindeki raporu...
ABD büyükelçisi, Gül'le görüştü
Washington Gül'ün gerekirse Türkiye'nin Irak'ta operasyon...
Uyum yolunda '159' kazası olabilir
TBMM Başkanı ve DYP'nin "Geriye gidiş" diye dikkat çektiği düzenleme...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.