kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ben her zaman dikkat çekici biri oldum
Ben her zaman dikkat çekici biri oldum
İstanbul'daki ilişkiler laçka

Ben her zaman dikkat çekici biri oldum

Transparan kıyafetler giymiyor, çok açık pozlar vermeyi tercih etmiyor. 22 yaşındaki 2004 yılının en güzel ikinci kızı Fatoş Seğmen yurtdışındaki pek çok defilede boy gösteriyor. Seğmen, bu haftaki Kumsal dergisinde güzelliğin başarılı olmak için yeterli olmadığını söylüyor.

Fatoş Seğmen, ülkemizdeki 2004 yılının en güzel ikinci kızı. Kainat Güzellik Yarışması'nda derece alamamış olsa da, o bir kraliçe. Beş yıldır mankenlik yapıyor ama Uğurkan Erez'in kanatları altına girdiğinden beri bir yıldız. Türkiye'deki ünlü modacılar bir yana, yurtdışında da pek çok defilede o var. Güzel olmanın, başarılı olmak için yetmediğini söyleyen Fatoş Seğmen, bu haftaki Kumsal dergisine iddialı açıklamalarda bulundu...

* Ekvatora gittim, Kainat Yarışması'na katıldım ama dereceye giremedim. Aslında üç hafta boyunca favori gösterilmiştim. Bu yüzden böyle bir sonuç beklemiyordum. Yine de ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Ve beş yıldır yaptığım mankenliğe artık Uğurkan Erez ile devam ediyorum.

* İzmirli'yim. Ve ailem orada. Defileler başladığı için yanlarına gidemiyorum. Ben aslında Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği'nde okuyorum. Bu sene son senemdi ama yarışmaya girince bir dersimi veremedim. Yine de okulu bitmiş sayıyorum.

* Hayatımda bugüne kadar her şey planlı oldu. Okul bitince yarışmaya gireyim, ses getirsin, sonra İstanbul'da devam ederim mankenliğe diyordum. Öyle de oldu. Şimdi yurtdışında defileye bile gidiyorum.

* Daha önce Erkan Özarman'ın Bakü'de düzenlediği Best Model'de birinci olmuştum. Ama üniversite diplomamın olmasını istiyordum. Bu yüzden okuluma ağırlık verdim. Çünkü ben bu mesleğin gelip geçici olduğunu düşünüyorum ve mankenliği çok seviyorum. Üniversite diplomam var, başka işler de yapabilirim.

MANKENLER ARTIK KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

*
Ben hiçbir zaman illa manken olacağım diye düşünmemiştim. Sporcuyum, basketbol oynuyorum. Fakat camiaya girince mankenliği sevdim. Podyumda çok farklı hissediyorsun kendini. Kıyafet ve podyumla bütünleşiyorsun... İnsanların önünde olmak çok güzel...

* Bence insan kendini geliştirmeli. Sadece fiziksel güzellik önde olmamalı. Ayrıca normal hayatta da manken gibi davranmamalı. Sadece fiziğiyle değil fikirlerinle de var olmalısın. Ama tabii ki podyumda da kendine olan güvenini yansıtmalısın karşı tarafa. Mankenler eskiye oranla kendilerini geliştiriyorlar. Provalarda neredeyse hepsinin elinde bir kitap var. Artık üniversite eğitimine de önem veriyorlar. Mankenlik dışında yüksek lisans yapan hatta üstüne bir de ek iş yapan isimler var.

* Aslında hayallerimin bir kısmını gerçekleştirdim bile. En güzel defilelerde yer aldım; Cemil İpekçi'de mesela. Bu çok gurur verici. Mankenliğe güzel bir şekilde devam etmek istiyorum. Hakkıyla yapmak istiyorum bu işi. Özel yaşamımla gündeme gelmeyi hiç istemem. Bu yüzden de özellikle yaşamıma dikkat ediyorum. İstanbul'a geldiğimden beri geceleri dışarıya adımımı atmadım mesela.

ANCAK KİBAR BİR ERKEKLE OLABİLİRİM

*
Erkeklerle ilgilenmiyorum, çünkü şu anda işimle ilgileniyorum. Tabii ki beraber olmak için teklifler geliyor ama önemli olan doğru insanı bulabilmek. Ve ben henüz doğru insanı bulamadım. Bir kere o elektriği almak zorundasınız karşı taraftan.

* Beraber olacağım erkek kültürlü ve eğitimli olmalı. Çok yakışıklı olması gerekmiyor ama belli bir ağırlığı, asaleti yani karizması olmak zorunda. Ailem beni çok şımarık ve hep el bebek gül bebek büyüttü. Bu yüzden kibar bir erkekle olabilirim ancak. Ayrıca işime ve fikirlerime çok saygı duyması gerekiyor.

* Bugüne kadar hoşlandığım, kalbimde özel yerleri olan insanlar oldu ama şu anda hayatımda kimse yok. Mantığım, aşıkken bile ön plandadır. Deliler gibi sevsem de mantığımı kullanmak zorunda olduğumu bilirim. Ona olan ilgimin karşılığını alamazsam soğurum ve ilişki biter.

* Ben her zaman dikkat çekici bir insandım. Tabii ki biraz güzel olunca toplumda ön plana çıkıyorsunuz... Bunun avantajları da var dezavantajları da... Her zaman dikkat çekince rahat hissedemiyorsunuz kendinizi. Ama tabii istediğiniz zaman tüm bakışları anında üzerinize toplayabiliyorsunuz. Yine de güzellik ilk görüşte önemli. Çok yakışıklı bir erkek gördüğümde etkilenebilirim ama konuşma tarzı beni ona ya yakınlaştırır ya da uzaklaştırır.

Vecihe ASLAN / MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Spora başlayınca evlerdeki dırdır bitti
 Doğuştan gezgin Pelin'in şehirleri
 Cildiniz ve kişiliğiniz
 Avşar'dan adım adım aldatan erkek profili
 İstediği GPS'i Türkiye üreticisi hediye edecek
 Büyük İskender hayata dönüyor
 Modelliğe selam tiyatroya devam
 Çingene krallar hasret giderdi
 Bugün doğanlar kaybetmeyi sevmez
HAKAN & UTKU
Keşke gelmeselerdi...
Son yıllarda ülkemize gelen...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Pancar sarması

Pancar veya...
Beslenmesine dikkat eden kortizonla barışık yaşıyor
Beslenmesine dikkat eden kortizonla barışık yaşıyor
Kortizon kullanan hastanın yediklerine büyük özen göstermesi...
Bunlar benim mi hâlâ inanamıyorum
Bunlar benim mi hâlâ inanamıyorum
İşadamı Hasan Erdem'in güzel ve alımlı eşi 28 yaşındaki Ayşe Erdem,...
Golf turnuvasına Koçlar imza attı
Golf turnuvasına Koçlar imza attı
Avrupa'nın en büyük profesyonel ve amatör golf turnuvasında ayrı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.