kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu dizide başrol İstanbul'un
Bu dizide başrol İstanbul'un
Meral Okay tam bir İstanbul âşığı

Bu dizide başrol İstanbul'un

Meral Okay'ın yeni dizisi "İstanbul Şahidimdir" çok yakında atv'de. Kaosuyla, enerjisiyle, sürprizleriyle, kirliliğiyle bir metropolün; İstanbul'un öyküsü bu....

Dünya'nın en büyüleyici şehirlerinden birinin, koca bir metropolün öyküsü "İstanbul Şahidimdir".... Dizi, kaosuyla, enerjisiyle sürprizleriyle, kirliliğiyle İstanbul'da yaşanan, kimi zaman birbirine değip dokunan kimi zaman da şuursuzca akıp giden hayatları anlatıyor... İşte atv'nin 10 Eylül'- de start alacak dizisi "İstanbul Şahidimdir" ekranların yeni "Asmalı Konak'ı ya da "İkinci Bahar"ı olmaya aday... Çünkü dizinin hikâyesi Meral Okay'a ait, yönetmeni İkinci Bahar'ın yönetmeni Türkan Derya... Başrollerinde ise Emre Kınay, Özkan Uğur, Rutkay Aziz, Öykü Serter, Uğur Polat, Sema Şimşek, Ayça İnci ve Seyyal Taner oynuyor.

ÜÇ DOSTUN ÖYKÜSÜ
"İstanbul Şahidimdir" İstanbul'u İstanbul yapan, büyülü şehrin ruhunu her bir taşına kazıyan Taksim, Cihangir, Maçka ve Nişantaşı'- nda geçiyor. Dizi, çocukluklarından beri bir arada olan Ela, Esme ve Ece'nin İstanbul'da buluşmalarıyla başlıyor. Üç kız, Adana'daki çocukluk yıllarından beri beraberdirler. Tarsus Amerikan Koleji'nden mezundurlar, Ece, lisenin son yılı Ferhat'a aşık olmuş, evlenmiş ve Ferhat'ın tahsilini yaptığı Londra'ya gitmiştir.

TESADÜFLER ZİNCİRİ
Esme ve Ela, İstanbul'a okumak için gelmiş, Ela iletişim okumuş, bir reklam aşansında çalışıyor. Esme ise Güzel Sanatlar Akademisi'nde seramik okuyor ve Nişantaşı'nda Magrip Cafe'de çalışıyor. Hayat onlar için sakin akarken Ece aniden Londra'dan kaçar gelir. Bu birbirini seven dostlar yıllar sonra bir araya gelir tıpkı kolej yıllarındaki gibi... Üçlünün yıllıklarında şöyle yazmaktadır: E. E. E... Açılımı şudur: Elit, Eğlenceli, Elinin Körü... Üç arkadaşın hayatları yine birleşmiştir. İşte "İstanbul Şahidimdir" kızların İstanbul'daki hayatlarını anlatıyor. Ve bu hayatların içine giren kadınları, erkekleri, aşkları... Bazıları onların hayatında yer edecek, bazıları teğet geçecek. Ve aşklar, ayrılıklar, kocaman sevinçler, sevdalar yaşayacaklar . Ve 'başrol oyuncularından' biri olan İstanbul bütün bunlara tanıklık edecek. Dizinin öyküsünü yazan Meral Okay, "Yeni bir Asmalı Konak" mı geliyor sorumuzu yanıtlarken diziden çok umutlu olduklarını söylüyor. Her zaman çalışmak istediği oyuncularla bir arada olduklarını belirten Okay, "Emre ve Uğur'la daha önce çalışmıştık. Ama Öykü Serter ve Sema Şimşek'le ilk kez çalışıyorum. Dizinin öyküsünü yazarken hep Ece karakteri icin Sema Şimşek'in yüzü gözümün önüne geliyordu. Onu düşünerek yazdım. İlk oyunculuk denemesi olan Öykü ise çok yetenekli" diyor.

MİZAH DA ÖN PLANDA
İkinci Bahar ve Asmalı Konak dizilerinin bu kadar tutmasının en önemli nedenlerinden biri de içlerinde barındırdığı ince mizah... Meral Okay aynı mizahın İstanbul Şahidimdir"in içinde de olduğunu söylüyor. "O kadar kesin ve yoğun bir hüzün yazamam ben. Yazdığımda da onun içinden mutlaka traji komik bir şey çıkması lazım. Hayatı hafifletecek, yaşadığın durumla arana mesafe koyacak bir mizahın olması gerekiyor" diyor.

Buge CANKAT Televizyon Servisi

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bir gün tekrar aşık olacağım
 Anadolu Ateşi eliyor
 Rüya gerçek oluyor
 Bitirdin sen bizi Orfeo
 Çevreyi koruyarak para kazanıyorlar
 Ayrılan erkeklerin dengesi bozuluyor
 Hamasi'nin hatlarını eserlerinde yaşatıyor
 Yüzünün güzelliği Burcu'ya taç getirdi
 Duş sonrası için düşmeyen havlu
 Yıldızlar ve siz...
HAKAN & UTKU
Türk'ün suyla imtihanı
Yani, tamam Türk'ün aklı başka...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Tırtıl kurabiye
Cevizleri toz...
Atıştırmaya izin var ama janjansız olsun
Atıştırmaya izin var ama janjansız olsun
Zayıflamak için, ilk yapmanız gerekenlerden biri; gün boyu...
Sağlıklı kaçamak nasıl olur?
Sağlıklı kaçamak nasıl olur?
Atıştırmalar sırasında patates cipsi, bisküvi, çikolata veya şeker...
Boşanıyorlar
Boşanıyorlar
Sosyetiklerin bir numaralı plastik cerrahı Serdar Eren ile...
Pazar Partileri
Pazar Partileri
Eren Talu imzalı Bodrum'daki "EV Türkbükü", sezonunu ilk...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.