kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:15Oyuncak Dükkanı
09:15Buz Prensesi
10:35Tatil Keyfi
10:45Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:35Deko Dizayn
14:40Airport
15:45Buz Prensesi
16:55Tarçın Konuştu
18:10Ayrılsak da Beraberiz
19:30atv Ana Haber
20:15Spor
20:30Akşam Yıldızı
22:10Sinema "Çakal"
00:30Sinema "İhanet Çemberi"
02:10Geceyarısı Haberleri
02:20Homedrom

 
  00:30 Sinema "İhanet Çemberi"
Eski komandolar peşlerinde
Y: Jack Ersgard
O: Maria Conchita Alonso,
Matt McColm FBI ajanı Lance Cooper ve ortağı Frank, Arizona Çölü'ndeki bir kasabaya aslında basit bir görev için giderler. Tek yapacakları hükümet gözetimi altındaki özel bir tanık olan Eva Ramirez'i alarak onu konuyla ilgili komite toplantısından önce sorgulanmak üzere transfer etmektir. Her şey Eva'nın bankaya uğramak istemesiyle boyut değiştirir. Onlar içerdeyken bankaya silahlı soygun yapılır. Çatışma sırasında Frank hayatını kaybeder. Cooper ise Eva'yı da kurtararak kaçmayı başarır. Fakat tecrübelerinden yola çıkarak asıl hedefin banka soygunu değil Eva olduğunu anlamakta gecikmez. Böylece ikili peşlerinde eski komando olduğunu bilerek izlerini kaybettirmeye çalışırlar.
 
  13:35 Deko Dizayn
VAHE Kılıçarslan'ın sunduğu dekorasyon programı 'Deko Dizayn' yeni bir bölümle daha ekrana gelecek. Program ekibi bu hafta Arpi'nin mobilyalarıyla Artvin Hopa'da bir izleyicinin evini dekore etti. Vahe, evdeki çalışmalar sırasında Hopa'nın yöresel çalgılarından olan tulumla birlikte boya yaptı. Eşya seçimlerde Vahe'ye Duygu Ulaş eşlik etti. "Deko Dizayn"a konuk olan Emine Ün ve Emre Kınay'ın sıcacık sohbeti de içinizi ısıtacak.
 
  16:55 Tarçın Konuştu
ATV'nin sempatik dizisi "Tarçın Konuştu" 4. bölümüyle ekranda. Dizide bu akşam: Pedagog edasıyla Kerem'e nasihatlar veren, kahvaltısından sporuna kadar her şeyiyle ilgilenen Tarçın, bir gün televizyonda eğitim programı ararken elektrik akımına kapılır ve kişilik değişimine uğrar. Artık eski Tarçın gitmiş yerine altılı oyanayan, rakı içen üstelik kara sevdaya tutulmuş bir Tarçın gelmiştir. Tarçın'ın karıştırdığı haltlar da Kerem'in üstüne kalmaktadır.
 
  20:30 Akşam Yıldızı
Evrim Akın ve Dost Elver'in birlikte sunduğu "Akşam Yıldızı" adlı yarışma bu akşam atv'de başlıyor
atv'nin yeni yapımlarından "Aksam Yıldızı" bu akşam başlıyor. Dost Elver'in, "Avrupa Yakası"nın Selin"i Evrim Akın ile birlikte sunduğu program dört ünlüden oluşan iki takımın karşı karşıya geldiği eğlenceli bir yarışma...

KİM GALİP OLACAK?
7 oyundan oluşan programda, "Hafız Balonu", "Kulaktan Kulağa", "Basamak Oyunu", "Çılgın Orkestra", "Sihirli Mikrofon", "Bu Turistler ne diyor?" ve "Ben Kimim?" adlı oyunlar izleyenlere vaktin nasıl geçtiğini unutturacak. Veysel Diker, Ceyhun Yılmaz, Cem Diker, Necmi Yapıcı, Defne Joy, Sema Öztürk, Esin Civangil ve Demet Tuncer'in katıldığı yarışmadan hafızası kuvvetli, kulağı keskin olan galip ayrılacak.

SUNUCULUĞA ALIŞTIM
Programın sunucusu Evrim Akın "Akşam Yıldızı"ndan umutlu. "Bu benim ilk sunuculuğum. Ama yabancılık çekmedim. Sunuculuk da oyunculuğa benziyor. Zaman zaman oynamak durumunda kalıyorsunuz. Çekimler çok eğlenceli geçti. Umarım bu elektiriğimiz seyirciye de geçer." diyor.
 
  22:10 Sinema "Çakal"
Bruce Willis ve Richard Gere'in başrollerini paylaştığı "The Jackal-Çakal" adlı film bu akşam atv'de. Aksiyon ve siyasetin başarılı bir şekilde harmanlandığı film, gecenin en iyi seyirliği
atv'nin "Sinema Kulübü" kuşağında bu akşam nefesleri kesecek bir macera filmi ekrana gelecek: "Çakal-The Jackal"... Bir Rus gangsteri, kardeşinin bir FBI sorgulamasında ölüp gitmesinin intikamını almak için, çok önemli bir Amerikan yetkilisini öldürmek üzere bir kiralık katil tutar. Ama işin içine IRA ve Bask eylemcileri de karışacaktır... Yıllar önce çok-satan romanların ünlü yazarı Frederic Forsythe'ın De Gaulle'a karşı düzenlenen hayali bir suikasti anlattığı romanından yapılmış olan film büyük ilgi görmüştü. 1973 yapımı filmi usta yönetmen Fred Zinnemann yönetmişti. Bu filmden neredeyse 30 yıl sonra yapılan yeni uyarlamada çok şey değişmiş. Öncelikle mekan Avrupa'dan Amerika'ya alınmış.

HEYECAN DORUKTA
Bu modern zamanlar çevriminde ayrıca aksiyon ve heyecan çok daha ön planda. Film, Zinnemann'ın klasik filminden çok farklı yönlere gidiyor ve çağımızın siyasal karmaşasını iyi veriyor. İngiliz Michael Caton-Jones'un yönettiği filmde gerçekten enfes bir kadro var: Bruce Willis, Richard Gere, Sidney Poitier, Diane Venora, Mathilda May gibi her biri ayrı bir şeyler çağrıştıran farklı kuşaklardan çekici oyuncuları bir arada bulmak bile heyecan verici. Pazar akşamı için iyi bir seyirlik...
YÜKSEL AYTUĞ
Kendime TV kanalı kurdum!
Nasıl olsa düşlerden vergi...
ATİLLA DORSAY
ALCATRAZ KUŞÇUSU CNBC-e 16.00
Hapishanedeki kuşlarThe...
 
İhanet Çemberi
atv / 00:30
Sindrella
Show TV / 08:30
Tatlım
Kanal 7 / 09:40
Deko Dizayn
atv / 13:35
Alkatraz Kuşçusu
CNBC-e / 16:00
Tarçın Konuştu
atv / 16:55
Bir Boksöre Ağıt
MTV / 19:00
Bitirim İkili
Kanal D / 20:30
Akşam Yıldızı
atv / 20:30
Çakal
atv / 22:10
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.