kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Atina 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yüzde yetmişe varan son indirimleri kaçırmayın
Yüzde yetmişe varan son indirimleri kaçırmayın

Yaz mevsimi "hoşçakalın" demeye hazırlanırken, vitrinleri süsleyen rengarenk yazlık kıyafetler her yerde çok uygun fiyatlarla ve cazip taksit imkanlarıyla satışa sunuluyor. İştah kabartan bu indirimler kaçmaz doğrusu.

Uzun zamandır ihtiyacınız olan ve çok beğendiğiniz o keten pantolonu, önümüzdeki yaz ayağınızdan çıkarmayacağınız o sevimli terlikleri ya da cıvıl cıvıl bikini ve mayoları şimdiden çok ucuz fiyatlara alabilir ve önümüzdeki yaz sezonu için kara geçebilirsiniz. Çünkü tüm mağazalar stoklarını eritmek için neredeyse yüzde 80'e varan indirimler uyguluyor. Vitrinlerini rengarenk yazlık giysilerle süsleyen mağazalarda temmuz başındaki 'erken yaz indirimi' şimdi yerini 'son fırsat' indirimine bıraktı. Olivium'dan Akmerkez'e kadar her yerde mağazalar çeşitli kampanyalar düzenleyip, vitrinlerindeki 'Etiketin yarısını öde', '1 alana 1 bedava', 'Son fırsat, kaçırmayın! 2 al 1 öde' gibi sloganlarla müşteri çekmeye çalışıyor. Her kesimden insan kesesine göre, ya büyük alışveriş merkezlerini tercih ediyor ya da büyük markaların outlet mağazalarına akın edip, fırsat ürünlerine rağbet gösteriyor.

OUTLET'LERE İLGİ BÜYÜK
Pek çok ürünü bünyesinde barındıran Mudo, outlet mağazalarıyla da büyük ilgi görüyor. Olivium'da bulunan Mudo Outlet, fabrika satış mağazaları için özel olarak ürettiği ürünlerde yüzde 70'e varan indirimler uygulayarak vatandaşın yüzünü güldürüyor. Mudo aynı zamanda, tüm kredi kartlarına 3 taksit, Finanscard ve Mudocard sahiplerine ise 5 taksit ile ödeme imkanı sunuyor. Seven Hill'in de tüm mağazalarında yüzde 50'ye varan sezon sonu indirimleri devam ediyor. Kredi kartlarına da uygun taksit seçenekleri sunan Seven Hill'de, erkek gömlekleri ve bayan tişörtleri 14 milyondan, şortlar 11 milyondan ve elbiseler ise 15 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

KENDİNİ GENÇ HİSSEDENE
Gençlerin ilgi gösterdiği diğer bir marka olan LCW mağazalarında da "yarısını öde" kampanyası var. Tüm ürünlerde etiketin yarısının ödendiği mağazada, kredi kartlarına 6 taksit, Worldcard sahiplerine ise 8 taksit uygulanıyor. LCW mağazalarında fiyatlar; bay-bayan tişörtler 9 milyon, erkek gömlekleri 15 milyon, gabardin canvas pantolonlar 30 milyon ve yağmurluklar 25 milyon liradan başlıyor. Little Big mağazalarında ise indirimler yüzde 60 ve 70 arasında değişiyor. Mağaza, üyesi olduğu tüm kredi kartlarına da 6 taksit ile ödeme imkanı sunuyor. Little Big'de tişörtler 4 milyon 750 bin, şortlar 9 milyon 750 bin ve pantolonlar ise 14 milyon 500 bin liraya satılıyor. "1 alana 1 bedava" kampanyası tüm FLO mağazalarında uzun bir süredir devam ediyor. Bir çok farklı markanın ayakkabı ve terliklerini satışa sunan mağazada yüzde 50'ye varan indirimler uygulanıyor. Kampanyanın uygulandığı yazlık ayakkabıların fiyatları ortalama 50 milyon lira. Kampanya dahilindeki terlikler ise 20 ile 30 milyon arasında değişiyor. FLO, Axess, Maximum ve Worldcard sahiplerine 5 taksit, diğer kredi kartları sahiplerine ise 3 taksit ile ödeme imkanı sunuyor.

İndirimli bakımın tam zamanı
The Body Shop bu yaz da kadınların güzel ve bakımlı görünmeleri için her şeyi sunmaya devam ediyor. The Body Shop'un bu yaz için hazırladığı sürprizler bitmek bilmiyor. Sevdiğiniz birçok The Body Shop ürününde yüzde 50'ye varan indirimler sizi bekliyor.

Deri sevenlere
Çağdaş tasarım anlayışı ve kalitesiyle deride modanın öncülüğünü üstlenen Desa'da deri tutkunları için yaz indirimi devam ediyor. Desa mağazalarında yüzde 50'ye varan indirimler, deriyi bir yaşam tarzı olarak benimseyen ve hayatında farklılık arayanları bekliyor.

Gencallar'da rahat alışveriş
Her markayı uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Gencallar Mağazaları, şimdi indirimli fiyatlarının yanı sıra 10 taksit avantajı ile daha rahat alışveriş imkanını sunuyor. Ayakkabı reyonundan bayan iç giyim reyonuna kadar birçok markayı bünyesinde toplayan Gencallar, indirimli fiyatlarıyla içinde bulunduğumuz yaz aylarını çok şık geçirmenizi sağlayacak.

İnci'nin de artık bir outlet'i var
Outlet mağazaların son derece revaçta olduğu günümüzde İnci de iki outlet mağazasıyla Kadıköy ve Olivium'da yerini aldı. İnci Kadıköy ve Olivium mağazalarında, sezon başında görüp alamadığınız ya da geçmiş sezondan aklınızda kalan modellere çok daha uygun koşullarda ulaşabilirsiniz. İnci Outlet'te fiyatlar 30 ile 70 milyon lira arasında değişiyor.

Yaz hediyeleri sizleri bekliyor
İpekyol, sıcak havaların esintisini anlatan kumaşları ile bu yaz renk çeşitliliği yaşatıyor. Şimdi 2004 yaz sezon ürünlerini tüm İpekyol/Twist mağazalarında yüzde 50 indirimle, World, Bonus ve Advantage Card'a limitsiz 6 taksit imkanıyla bulabilirsiniz.

Yaz boyu sizinle!
Avon, yaz boyunca, özel olarak hazırlanan cilt bakım aracı ile yaz aylarında da kadınları yalnız bırakmıyor. Aracın içindeki güzellik merkezinde Avon Güzellik Uzmaları kadınlara doğru cilt bakımı ve makyaj tekniklerini anlatıyor. Herkese cilt bakımı ve makyaj reçeteleri hazırlıyor.

Okullar açılmadan sezon başı indirimi
Onon Mağazaları, her ay yeni bir kampanya geleneğini eylül ayında da devam ettiriyor. Eylül ayının yeni bir sezonun başlangıcı olması ve okulların açılmaya başlamasını değerlendiren Onon, iki ayakkabı alan herkese çok kaliteli bir çanta hediye ediyor.

Ravelli'de büyük indirim
Zengin gömlek seçenekleri, pantolonlar, rengarenk tişörtler, cıvıl cıvıl deniz şortları, bermudalar ve pijamalar Ravelli'de, yüzde 60 sezon indirimiyle satılıyor. Gelecek sezon için aklınızda bulunsun...

Evrim SABAK / MERKEZ

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Eylülü bekleyin kârlı çıkın
 Çifte kazançlı alışveriş
 Plajlarda dikkat çekin!
 'Camber' ile yolları aşın
 Plaj şıklığınızı tamamlayın
 Kişiye ayrıcalıklı tasarım
 Diesel'ciler bu işe çok sevinecek
 İkinci indirim
 Babalar ve oğullarına
 Kışa bronz girin
 Güneş gözlüğü şimdi alınır
 Her yaşa her zevke
 Erkekleri tanıyalım!
 Avrupa bu Türk kızını konuşuyor
 Sevgili elinden kupa
 Kızlar el ele tuvalette...
 Yıldızlar ve siz...
HAKAN & UTKU
Televole'nin 10. yaşgünü partisinden...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi Lezzet
Kolay etimek tatlısı...
Fanatik aşığın özgüveni eksik.
Fanatik aşığın özgüveni eksik.
Aşık olunan kişiye bağımlılığı uzmanlar 'her tür olumsuz koşula...
Kalorisi az demeyin Light diye çok yemeyin
Kalorisi az demeyin Light diye çok yemeyin
Çünkü uzmanlar ısrarla uyarıyor: Light ürünler beslenme alışkanlığını...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.