kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Mavi Çantalı Kız
10:00Hayatımın Kadını
11:30Kliparty
13:35Benjamin
14:05Beyblade
14:35Jackie Chan'in Maceraları
15:05Türk Sineması "İbo Yetimler Meleği"
16:45Deli Yürek
18:00Zerda
19:30atv Ana Haber Bülteni
20:15Spor Haberleri
20:30Ekmek Teknesi
22:10Mars Kapıdan Baktırır
23:50Sinema "Acemi Yalancı"
01:40Geceyarısı Haberleri
01:50Homedrom
02:25Haberci

 
  20:30 Ekmek Teknesi
atv'nin sevilen komedi dizisi Ekmek Teknesi en beğenilen bölümleriyle tekrar karşınızda
Ekmek Teknesi, geçen sezon yayımlanan bölümleriyle yeniden izleyicisiyle buluyor. Ekranın en alaturka dizisi, yeni yayın dönemine kadar en güzel bölümleriyle hayranlarını yalnız bırakmayacak. Bu akşamki bölüm "Ayhan Hanım hamile mi?" başlığını taşıyor. Kahkahalar ise yanıtlarda gizli. Necibe gitti mi, kaldı mı? Kirli ile Cengiz bu sefer turnayı gözünden vurdu mu? Ruhi, Nezaket'i evliliğe ikna edebilecek mi? Ve evin içine düşen bomba: Ayhan Hanım hamile mi? Baba Nusrettin her şeye rağmen gülmeyi güldürmeyi sürdürebilecek mi?
 
  22:10 Mars Kapıdan Baktırır
Biri mutsuz, diğeri hayata sımsıkı sarılmış iki kadının hikâyesi; "Mars Kapıdan Baktırır" 2'nci bölümüyle geliyor
atv'nin yeni dizisi "Mars Kapıdan Baktırır" bu akşam 2. bölümüyle ekranda. Dizinin başrollerini Zerrin Tekindor, Sumru Yavrucuk, Erdal Beşikçioğlu ve Candan Sabuncu paylaşıyor. "Mars Kapıdan Baktırır", 11 burcun sultanı Terazi burcunda doğan genç bir kadının, Kova burcunda doğan başka bir kadın yardımıyla kendini, çevresini ve hayatı tanımasının, zaman zaman trajik, genel olarak komik öyküsünü ekrana taşıyor. Mars'ın sert etkisi terazi burcu üzerinde negatif yönde etkili olur, onbir buçuk yıldır evli olan Sedef ve Süha, sadece Süha istiyor diye boşanırlar. Aslında Süha'ya göre evlilikleri yedi yıl önce, Nazlı'yı tanıdığı gün bitmiştir. Sedef'e bir bahane gösteremediği için yedi yıl boyunca iki kadını da idare eden Süha, zaman içinde Nazlı'- dan da yorulur.

YILDIZLARIN SÜRPRİZİ
Sedef'in boşanmayı kabul etmesi, Süha için tam bir mucizedir. Boşanma gününün keyfini o gün tanıştığı bir kadınla çıkarır. Sedef, gecenin bir vakti, acil olarak Süha'yı aradığında, kocasının telefonunu bir kadının açmasıyla müthiş bir şok yaşar. Süha, düştüğü durumdan sıkıntılı, Sedef'in gözünde itibarının sarsıldığına mahçup, artık onun tapınmalarından yoksun olacağını düşünerek kapısına dikilir. Dil döker, türlü komik yalanlarla Sedef'i ikna eder. Sedef'in yeni komşusu ünlü astrolog Yıldız Taran, Sedef'in yaşadığı her şeyin gerçek yüzünü tesadüfen öğrenir, Sedef'in saflığı içini acıtır ve ona yardım etmeye, zaman içinde çevresindeki sahtekârlara karşı (başta Süha) gözünü açmaya karar verir.

BÜYÜK TESADÜF
Astroloji haritasından yardım alan Yıldız, Süha'nın zor durumlara düşmesine keyifle tanık olur. Gezegenlerdeki ters açılar, Sedef'e yeni sürprizler hazırlar. Yıldız yeni evine taşınmasını kutlamak üzere bir parti verir. Bu partinin baş konuğu Sedef'tir. Kalabalık partide mutlu şeyler olacağını düşünen Yıldız, Süha'nın yedi yıllık sevgilisi Nazlı'yla tanışır ve Sedef'i de tanıştırır. İki kadın aynı adamı sevdiklerini bilmeden el sıkışırlar.
 
  23:50 Sinema "Acemi Yalancı"
Bir zamanlar müzik ve hayat
(Telling Lies to America)- 1960 başlarının Amerika'sında, Macar kökenli bir genç adam müzik (yani rock) alanında birşeyler yapmak istemektedir. Aniden çıkıp gelen Beatles ve onu izleyen İngiliz gurupları istilası, müzik hayatıyla birlikte genç adamın da hayatını değiştirir... Gerçek anılara dayanan ve senaryosu ünlü Joe Eszterhas ("Temel İçgüdü"nün milyon dolarlık yazarı) tarafından yazılan bu film, bir döneme ustalıkla ışık tutuyor. Özellikle o yıllarda gençliklerini yaşamış olanlar için ilginç. Guy Ferland'ın yönettiği 1997 yapımı filmde Kevin Bacon, Maximilian Schell, Calista Flockhar gibi ünlüler ve de baş rolde Brad Renfro adlı bir genç adam var.
YÜKSEL AYTUĞ
Size yeniden baba diyebilir miyim?
Türk filmlerinin...
ATİLLA DORSAY
Büyük Vurgun TRT-1 20.30
Donald Sutherland(The Big...
 
Umut Dünyası
Show TV / 13:15
Gündemdekiler
TV8 / 19:05
Ekmek Teknesi
atv / 20:30
Uy Başıma Gelenler
Show TV / 20:30
Kampüsistan
Kanal D / 20:30
Tatil Aşkları
Star / 21:10
Hayalet
TGRT / 21:45
Uyurgezerler
CNBC-e / 22:00
Mars Kapıdan Baktırır
atv / 22:10
Yeni Hayat
Star / 22:40
Kırılma Noktası
TRT 1 / 23:25
Acemi Yalancı
atv / 23:50
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.