kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Rus kızının aşkı bir başka oluyor
Rus kızlar Türk sever

Binlerce Rus kızı internette Türk erkeklerini tartışıyor. Sonuçlara göre "bizimkiler" sekste çok iyi.

Binden fazla üyesi olan ve her gün 30-40 bin kişinin ziyaret ettiği turkey.ru ve info- turkey internet sitelerindeki forumlarda Türk erkekleri konuşuluyor. Rus kızlar Türk erkeklerinin en çok ailelerine düşkünlüklerine ve cinsel performanslarına hayran. Bu yüzden de ülkemize gelip özel partiler vererek erkeklerle tanışmak ve evlenmek istiyorlar.

***

Rus kızının aşkı bir başka oluyor

Binlerce Rus kızı turkey.ru adresindeki internet sitesinde Türk erkeklerini tartışıyor. Rus kızlar seksten ailesine düşkünlüğüne kadar beğendikleri Türklerle tanışmak ve evlenmek için geliyor.

Ege ve Akdeniz kıyılarına tatil için gelen veya yolları bir şekilde Türkiye'ye düşen Rus kadınlar şimdi internet üzerinden oluşturdukları forumlarla Türk erkeklerini konuşuyorlar. Kendi milletlerinin erkekleriyle yarıştırıp, seksten davranışlarına, kadın erkek ilişkilerindeki rollerinden aile yapılarına kadar her türlü ayrıntıyı bu forumda dile getiriyorlar. Tabii forumun yararları bununla bitmiyor. Eski sevgililerini birbirlerine tavsiye ederken, kimileri de tanıştığı Türk gencinin ne kadar iyi biri olup olmadığını bu sitede sorguluyor. Ve hayli ilginç yorumlar ortaya çıkıyor.Rusya üzerinden yayın yapan, binin üzerinde üyesi bulunan ve her gün ortalama 30-40 bin kişinin ziyaret ettiği turkey.ru ve info-turkey.ru adreslerindeki iki internet sitesinin Türkiye temsilciliğini yapan Almaz Niyazaliyev, her iki sitenin de amacının Türkiye hakkında geniş bir bilgi ağı oluşturmak olduğunu söylüyor. "Öyle ki bu sitelerde Türkçe kaynaklarda bile kolaylıkla bulamayacağınız bilgiler var. Bununla birlikte Türk erkeği ile evli olan, tatile gelen çoğunluğunu kızların oluşturduğu bir forum var. Kaldıkları otelden beraber oldukları erkeklere kadar her ayrıntı bu sitede yer alıyor." Bu forma katılan yüzlerce Rus kızına göre Türk erkekleri en çok aileye düşkünlüklerinden ve çocuk sevmelerinden dolayı puan topluyor. Tabii bir de fazla koruyup kollamaları onların hoşuna giden bir başka özellik. Ancak yine de Rus kızları bir Türk'le hayatını birleştirmekten çok yaz aşkı arıyor. İçlerinden bir çoğu ilk cinsel deneyimi de yine burada yaşıyor. Siteye girenler arasında Ankara ve İstanbul'da evli olan Ruslar çoğunlukta. Yaklaşık 10 yıllık evli olup artık neredeyse Türk gibi olanlar da var. Ancak evli olanlar Türklerle şimdilerde evlenmeye çalışan Rus kızlarını bu forumlar sayesinde uyarıyor. Türk bir kocadan şikayetlerinin başlıkları hiç de az değil. Almaz Niyazaliyev onların sorunlarını ise şöyle anlatıyor: "Aşktan dolayı evlendiklerinde gözleri hiçbir şey görmüyor. Ancak zamanla hiç evden dışarı çıkamamak, Anadolu kadını gibi davranmak sıkmaya başlıyor. Ama daha eğitimli Türk erkekleriyle beraber olanlar kıskançlık dışında bu sorunları biraz daha az yaşıyor." Almaz'ın anlattıklarının dışında kadınların forma gönderdikleri diğer şikayetlerin arasında "Beni doğum makinesi gibi görüyorlar" diyen de var, "İnsan yüzü göremiyorum" diyenler de. Turkey.ru sitesinde foruma katılanların arasında çok az da olsa Rus erkekleri bulunuyor. Form sırasında genellikle sessiz kalan Rus erkeğinin sessizliğini tek bir şey bozuyor. O da Rus kadınların "Türk erkekleri seks de daha iyi" tezi. Bunu duydukları anda erkekler ile kadınlar arasında ateşli tartışmalar başlıyor.

İNCELEME ALTINA ALIYORLAR
Forumdaki bir başka ilginçlik ise sitede dolaşan ve güney bölgelerinde teknede veya otel ve restoranlarda çalışan Türk gençleri. Yaz boyunca Rus kızlarıyla samimi olanlar belki farkında değiller ama fotoğrafları sitede yayınlanıyor. Mesela sitede Marmaris'te çalışan adının Serdar olduğu belirtilen genç bir erkeğin iyi biri mi olduğu ya da herhangi bir kişinin daha önce onunla birlikte olup olmadığı sorgulanıyor. Çıkan sonuca göre ya Serdar'la ilişki devam ediyor ya da ona elveda deniyor. Sitede foruma katılanlar ve üyeler partilerle bir araya geliyor. Daha önceki partiler Moskova'da yapılırken rota artık Türkiye'ye çevrilmiş. En son Marmaris'te bir parti yapıldı. Böylelikle Rusya'dan Türkiye aşığı onlarca kız çok sevdikleri ülkede buluşup gönüllerince eğlendiler. Marmaris'teki partiyi düzenleyen isim Olessa. İlk defa 1995 yılında Türkiye'ye gelen Olessa, İngilizce öğretmeni. Rüstem isimli bir erkek arkadaşı var. Ve bu partileri birlikte düzenliyorlar. Erkek arkadaşının Rus erkeklerinden hiçbir farkı olmadığını söyleyen Olessa "Gayet normal bir ilişki yaşıyoruz" diyor. Türkiye'nin çeşitli yerlerini gezip gören ve geleneklerimize hayran kalan bir başka isimse Anya. 1996 yılında tatil amacıyla ülkemize gelen Anya, "Bir çok kız Türkiye'de geçirdikleri tatilden, kalpleri aşkla dolu dönüyor. Bazı kızlar var ki, 'Bu aşk, her şey dahil sisteminin ekstrası' derler. Ama bana kalırsa, Türkiye'ye tatile gelen Rus kızların daha hanımefendi davranmaları gerekiyor." Anya'nın Türk sevgilisi olan pek çok arkadaşı var. Bu arkadaşlarından kimileri mutlu kimileri ise kültür farklılığına dayanamayıp ayrılmış. "Bence Türk erkekleri sorunlara karşı çok dayanıklı değil ve aldatmaya yatkınlar." Ancak kendisinin sevgilisi de bir Türk. Onun sayesinde Türk kültürüne daha da hayran kalan hatta İslam dinini bile incelemeye alan Anya "Hakan'a bana kattığı her şey için teşekkür ediyorum" diyor.

Dilek Sancılı

DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Olimpiyat ateşine gen dopingi gölgesi düştü
 Okumak isteyen herkese kapımız açık
 Hız tutkunları araziye çıkıyor
 Anılarıyla Yeşilçam'a ışık tutuyor
 Komşu güzeli Natalia, ikinci vatan olarak Türkiye'yi seçti
 İşte şampiyonların 24 saati
 Türkiye şişmanlıyor, mankenler zayıflıyor
 Zengin turiste villada tatil
 Gloria Golf Select Villaları
 Cornelia De Luxe Resort
 Yaz okulunda pilot olmayı öğreniyorlar
 Briç sosyete oyunu değildir
 Acılı Adana'nın patenti kurulda
 Türk kahvesi makinede pişecek
 İçindeki cevhere güvenmelisin
 Babıâli'nin jurnalcileri
 Onlarınki siyah-beyaz bir Bodrum hikayesi
 İyi meze, rakı ve sohbet
 Bir kalbim olduğunu Kenya'da hissettim
    Aktüel Pazar Yazarlar
  » Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
BALÇİÇEK PAMİR
Öylesine bir tutsaklık ki
Başörtü ve...
MEHMET ALTAN
Kiraz
Meyvesi orta irilikte ve yuvarlak, kabuğu...
ALİ POYRAZOĞLU
Lüküs hayat
Bodrum'a gelin. Bodrum'da hayat bedava...
Bu kitaplar ağzınızı sulandıracak
Birbiri peşi sıra yayınlanan "Mutfak Sırları" ile "Geleneksel Meyhane...
Höşmerim
Bu yörenin yemek ve sofralarının birinci vasfı, gösterişten ve israftan uzak...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.