kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden
Günün İçinden

Ronaldo evleniyor
Real Madrid'in Brezilyalı golcüsü Ronaldo, Brezilyalı manken Daniella Cicarelli ile evlenme kararı aldı. Dört yıl evli kaldığı Milene Domingues'ten bir süre önce boşanan Ronaldo, Yunanistan'da birlikte tatil yaptığı Cicarelli ile birkaç ay sonra Paris'te evleneceğini açıkladı.

G.Antep arayışta
G.Antepspor 1 Ağustos'ta Diyarbakırspor ile yapacağı özel maçla sezonu açacak. Kafa ve kondisyon olarak lige hazır olduklarını belirten teknik direktör Nurullah Sağlam, özellikle defansta alternatif oyuncu sıkıntısı çektiklerini belirterek, "Vestel'den Hakan Çimen ile görüşmelerimiz sürüyor. Beşiktaşlı Sinan ve Okan ile ilgilenmiyoruz ama Ümit Aydın olabilir" diye konuştu.

Bravo Malatya
Sezon açılışı için 1 Ağustos'ta bir tören düzenleyecek olan Malatyaspor, Adıyamanspor ile oynayacağı özel maçtan elde edeceği geliri de Lösemili Çocuklar Derneği'ne bırakacak. Sarı-kırmızılı yöneticiler, açık tribün 1 milyon, maraton 3 milyon ve kapalı tribün 5 milyon lira olarak belirledikleri biletlerin taraftarlardan ilgi göreceğini umduklarını söylediler.

Potada iyi başladık
Basketbol Federasyonu'nca düzenlenen Uluslararası Bayanlar Ankara Turnuvası başladı. Atatürk Spor Sarayı'nda yapılan turnuvada, Milli Takım, ilk maçında Almanya'yı 81- 74 yendi. Günün diğer maçlarında ise Nijerya, Romanya'yı 90-76, Litvanya ise Yeni Zelanda'yı 74-62 yendi.

Lig provası TSYD'de
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün Samsun'da başlayacak TSYD Karadeniz Kupası Turnuvası'nı lig için prova olarak gördüğünü söyledi. Çalımbay, "Burada yapacağımız maçlarda lig öncesi son durumumuzu göreceğiz. Santrfor sorununu da bir an önce çözmek istiyoruz" dedi. Öte yandan antrenör Gökhan Keskin, futbolcu izlemek üzere Tunus'a gitti.

Efsane geri döndü
Hollanda'nın unutulmaz golcüsü Marco Van Basten, şimdi de teknik adam olarak milli takımına hizmet edecek. Euro-2004'te yaşadığı hayal kırıklığından sonra Dick Advocaat'ın istifasıyla boşalan milli takımlar teknik direktörlüğüne getirilen 39 yaşındaki Van Basten'in yardımcılığını Van't Schip yapacak.

Kartal filede de hızlı
Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Beşiktaş, Soner Mezgitçi ve Uğur Ülkü ile sözleşme yenilerken, ARKAS Saint Joseph takımından Muhittin Şahin'i renklerine bağladı. Akaretler'deki kulüp binasında düzenlenen ve genel sekreter Kenan Önert, voleybol, hentbol, atletizm, kürek, boks, güreş ve cimnastik şubeleri başkanı Bülent Deriş ile voleybol şubesi yöneticilerinin hazır bulunduğu törende 3 voleybolcu sözleşme imzaladı.

Gençler mağlup
Genç Milli Bayan Voleybol Takımı, Romanya'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'ndaki ikinci maçında Sırbistan-Karadağ'a 3-2 yenildi. Ploieşti kentindeki şampiyonada milliler, Sırbistan-Karadağ'a 25-23, 16-25, 15-25, 25-21, 11-15'lik setlerle 3-2 mağlup oldu. İlk maçında Moldova'yı 3-0 yenen ayyıldızlı ekip bugün saat 18.00'de Romanya ile karşılaşacak.

Sociedad coştu: 15-0
Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Real Sociedad, amatör Piqueras ile oynadığı hazırlık maçını 15-0 kazandı. Mücadelenin ilk 45 dakikasında görev yapan Nihat Kahveci 3 gol atarak farklı galibiyette rol oynadı. Hafif sakatlığı bulunan milli futbolcumuz ilk yarı sonunda oyundan alındı.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Bir star yedeğe
 Zıpkın gibi geliyorum
 Beşiktaş tam gaz
 Kartal'ın EN-KA'sı
 Her şartta Sami Yen
 Dikkat UEFA var
 Devler geliyor
 Kurtarıcımız Tanjevic
 Çelik gibi (!) konuştu
 54 kişilik dev kadro
 G.Birliği'nin kurası bugün
 Sal Sabil kazanmaya yakın
 Sal Sabil çok şanslı
 3 Trilyon ister misiniz?
 Gözler Adakan'da
EMRE AKÖZ
Birlikte olmaz
Alex ve Hooijdonk ancak Kadıköy'de, ligin...
MURAT DEMİRYAS
Sakın forma çıkartma!
Kimi takımı toptan değiştirdi,...
RECEP GİRGİN
Wolf's Touch ve Sal Sabil
1.AYAK: Bu rakiplerinden...
Emniyetin durumu polisiye vaka
Emniyetin durumu polisiye vaka
Son 10 yılda; iki haftada bir bir polisin intihar ettiği, her iki...
Oğuz Aral'a hüzünlü veda
Oğuz Aral'a hüzünlü veda
Özel Bodrum Hastanesi'nde geçen pazartesi akşamı multi organ...
30 kilo verdi
30 kilo verdi
Anna Nicole Smith, yaşlı kocasından kalan servet yüzünden üvey...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.