kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hollywood'da 'aşırı zayıflığın modası' geçti
Hollywood'da 'aşırı zayıflığın modası' geçti

Sinema ve müziğin bir dönem ölüm diyetleriyle zayıflayan yıldızları, anoreksia ve blumia korkusuyla rejime son verdi. "Ally Mcbeal" dizisinin zafiyet geçiren görüntüsüyle ölüm diyetlerine ilham kaynağı olan yıldızı Calista Flockhart, çiçeği burnunda anne Gwyneth Paltrow ve Lara Flynn Boyle kilo alarak sağlıklarına kavuştu.

Ölüm diyetiyle zayıflayanları bekleyen "anoreksia nevroza (yiyememe hastalığı)" ve "blumia (yediklerini çıkarma rahatsızlığı)", ünlü yıldızlara tövbe ettirdi. Bir dönem zayıflıklarıyla konuşulan ünlüler, ölüm diyetlerine son vererek sağlıklarına kavuştu. İnternetteki "msn" sitesi, ölüm diyetine son vererek sağlıklı görüntüye kavuşan ünlüleri tanıttı. Nicole Kidman, Jennifer Aniston gibi yıldızların hâlâ zorlu rejimler yaparak, sağlıklarıyla kumar oynadığının belirtildiği sitede, diyeti boş veren ünlülerin eski ve yeni hallerine yer verildi. Buna göre, "Ally McBeal" dizisindeki mutluluğu arayan bekâr avukat rolüyle tanınan Calista Flockhart, her ne kadar çoğu insana oranla hâlâ zayıf olsa da 1998'deki ünlü manken Twiggy'ye rahmet okutan görüntüsünden uzaklaştı. Zayıflığı yüzünden anoreksia hastası olduğu yorumları yapılan Flockhart'ın 6 sene önceki görüntüsü, zayıflamak isteyenler için bir ibret belgesi. Şimdi sağlıklı kiloya sahip olan yıldız, İngiltere tatilinde kumpir ve sosis yerken görüntülendi. Aynı dizide rol alan Portia de Rossi de 4 sene önce kelimenin tam anlamıyla "iskelet" gibiydi. Ölüm diyetlerine veda eden Di Rossi, o günler sorulduğunda, "O kadar diyet yaptım ki, korkunç hale geldim" açıklamasında bulundu.

FİLM SAYESİNDE KİLO ALDI
"Bridget Jones" serisinin ünlü oyuncusu Oscarlı Renee Zellweger'in kilo alma hızı da Oscarlık... Geçen yılın aynı döneminde neredeyse kemikleri sayılan Zellweger, yapımcıların Bridget Jones'e benzemesi yönündeki isteği üzerine 11 kilo aldı. Kilo başına 2 milyon dolar önerilen Zellweger, bu sayede sağlıklı bir görünüme kavuştu. Hayranları şimdi güzel yıldızın yine diyete girmesinden korkuyor. "Metabolizmam hızlı işliyor" diyerek ölüm diyeti yaptığını reddeden Lara Flynn Boyle'un metabolizması yavaşlamış olmalı ki, o da kilo alan ünlüler kervanına katıldı. Boyle, şimdi görenlerin rahatsız olup kafasını çevirdiği zayıflığından uzak. Dokunulsa kırılacak biblo görümündeki Oscarlı güzel Gwyneth Paltrow hamile kalınca yüzüne renk geldi. Bir zamanlar Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Helen Hunt gibi aşırı zayıf ünlüler kulübünün üyesi olan Paltrow, kızı Apple'ı doğurduktan sonra basında yer alan fotoğraflarıyla göz doldurdu! Sağlıklı görüntüsüyle objektiflere gülümseyen Paltrow, "Ben 3 yıldır beyaz ekmek yemiyordum. Ama hamileyken her besinden almaya mecbur kaldım. Patates kızartması bile yedim. Hamile kalmaktan hoşlandım. Aslına bakarsanız doğurduktan sonra bile büyük görünmek hoşuma gitti" dedi.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Kilyos'da Pink rüzgarı
 Yıldızlara kulak verin doğru mesleği seçin
 Erkeksi kesimler gözde
 Melekler Adası tatili kısa kesti
 Aylar ve kişilikler
 Sevgi dolu olması biraz da size bağlı
 Kalamış caddeleri lüks araba cenneti
 'Güldüren Şüphe' ile Ege'yi fethediyorlar '
 Türk- Alman dostluğu karikatür oldu
 Bowling severlere müjde
 Akdeniz güzelleri büyük finale hazır
 Minik kuşun kahvaltı sefası
 Kumaşlarda yaratıcılık
HAKAN & UTKU
Akla ziyan olaylara akla ziyan sorular
* Eski MİT'çi...
AYŞE TÜTER
Çikolatalı krokanlı pasta
Kekin bir parçasını servis...
Depresyon kadını, kadın depresyonu seviyor
Depresyon kadını, kadın depresyonu seviyor
Kadın ruhu, gerek yetiştiriliş tarzı, kendisine yüklenen...
Genç görünmenin sırları
Genç görünmenin sırları
Yaşınız her ne olursa olsun çok para harcamadan, sadece giyiminizi,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.