kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Eyfel Kulesi
Eyfel Kulesi
Kavga tırmanıyor
İki saat internette
% 30 fark etmez
Juanfran'da fark 500 bin Euro

Eyfel Kulesi

"Carew Beşiktaş'ın Eyfel Kulesi olacak. Nouma gibi tatlı ve golcü ama futbol olarak ondan önde.. Bu sezon hakemin üzerine yürüyen futbolcuya gereken yapılacak".

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, takımla yurtdışında kampta bulunan yazarımız Hayri Ülgen'in telefonda yönelttiği soruları yanıtladı. İşte Demirören'in açıklamaları:

Del Bosque istesin yeter
Yeni transferimiz Carew, Beşiktaş'ın Eyfel Kulesi olacak. Nouma gibi tatlı, golcü ama futbolcu olarak ondan daha önde. Beşiktaşlılar rahat etsin. Carew hem kafa golleriyle hem de oyunuyla tribünlerle birleşecek. Carew'i Del Bosque birinci sırada istemişti, biz de aldık ve hocaya hediye ettik. Del Bosque'nin istediği her futbolcuyu alacağız. Şimdi bir kontenjan hakkımız var. Onu da en iyisini alarak kullanacağız.

Öncelikle Emre
Del Bosque'nin raporunda ön sırada iki futbolcu var. Celta Vigo'dan Juanfran ve Emre. Del Bosque bu iki futbolcudan birini sistemine uygun gördüğü için şartlarımızı zorlayacağız. Del Bosque önceliği Emre'ye verdi. 'Şansı yüzde bir bile olsa onu kovalayın' diyor. Lig uzun bir maraton. Bu nedenle çok futbolcu almamız eleştirilebilir. Ama unutulmasın ki UEFA'da bir tur geçersek, lig usulü maçlar var. Bunu düşünerek bu kadar oyuncuyu aldık. Her aldığımız oyuncu birer pırlantadır. Seyretmeden, lig başlamadan eleştirmek biraz haksızlık olur.

Tel örgüler kalkacak
Beşiktaş hep ilkleri gerçekleştirecek. İnönü'de bu sezon tel örgüler olmayacak. Beşiktaş taraftarı, Türkiye'deki bütün kulüplerden farklı bir taraftar kitlesidir. Bilinçlidir, saygılıdır ve takımına da sahip çıkandır. Biz zaten bunu düşündüğümüz için tüm tribünleri birleştirdik. Taraftarlar hem tel örgüsüz hem de iç içe maç seyrederek Beşiktaş'ı alkışlayacaklar.

Psikolog gibi bir hoca
Beşiktaş, bir hedef çizmiştir. Daha önce de söylemiştim. Geri vitesi hiç bilmem, geriye de bakmam. Bunu Del Bosque'de de gördüm. Tek hedefi var: Hücum, hücum, hücumBence mükemmel bir hoca. Babacan tavrının altında çok disiplinli ve insanları ikna etme açısından da müthiş kabiliyetli. Psikolog gibi bir hoca. Zaten Türk futbolcusu duygusaldır. Onların Del Bosque'ye karşı davranışları farklı olacaktır.

Hakeme itiraz yasak
Del Bosque ile yönetim kurulu olarak oturduk ve karar aldık. Hiçbir futbolcu bu sezon hakeme itiraz etmeyecek. Haksız yere atılan, hakemlerin üzerine yürüyen futbolcu ceza görecek. Gerekirse fazlası yapılacak... Tribünler futbolcularla, futbolcular da tribünlerle özdeşleşecek. Futbolcular koşacak, taraftarlar coşacak. Bu parolayı iyi uygularsak, tribün o futbolcuya büyük bir destekle moral verir. Bu moral de futbolcuları oynama hevesine iter...

Kıvanç benden başarılı
İki gün için kampa geldim. Mükemmel bir arkadaşlık ortamı gördüm. Futbol şube sorumlusuyken futbolcularla haşır-neşirdim. Eğer başkanlık vasfım olmasaydı onlarla yine o duyguları yaşamak isterdim. Başkanlık bana fren yaptırdı. Şimdi futbol şube sorumlusu olarak Kıvanç Oktay arkadaşımız görev yapıyor. Benden daha başarılı ve daha dinamik. Ben bu kadar enerjik değildim. Belki tüm arkadaşlarımdan ön planda görünüyor ama onun görevi bu.

Muhalefet çok çalışmalı
Biz yönetim olarak kenetlendik. Takımın başarılı olması için bütün arkadaşlar özveriyle çalışıyoruz. İnşallah futbolcu kardeşlerim de o özveriyi gösterir ve eleştirenlere birlik ve beraberlik içinde cevap vermiş oluruz. Biz çok çalışıyoruz, muhalefet de çok çalışsın. Çünkü muhalefetin çok çalışması bizi daha da çok çalışmaya zorlayacaktır. Beşiktaş öyle bir kulüp olacak ki, muhalefet ve iktidar el ele olacaktır.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Allback sürprizi
 Aslan'ın dellas planı
 Trabzon'dan kötü veda: 0-0
 Ulusoy girmiyor
 Lance bekliyor
 Tevez'den altın vuruş
 Zafer Serkan'ın
 Bosman'ı herkes unuttu
 Doğurmak çok zormuş
 Babasının Kızı
 Hido için 9 bin dolar
 Süper Lig Günlüğü
 Günün İçinden
VEDAT BAYRAM
İstanbulspor sevdası
Spor kulüplerinin şirketleşmesi...
Hastalar haklarını söke söke alacak
Hastalar haklarını söke söke alacak
Hastaların 'hak ihlali' durumunda haklarını arayabileceği 'Hasta...
20 bin fakir öğrenciye 50 trilyonluk burs fırsatı
20 bin fakir öğrenciye 50 trilyonluk burs fırsatı
Türkiye Özel Öğretim Kurumları Derneği, üniversite sınavlarında...
Düğününe hazırlanıyor.
Düğününe hazırlanıyor.
Pop müziğin yeni prensesi Britney Spears, evlilik hazırlığında..
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.