kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yeni Marilyn Monroe, Scarlett
Yeni Marilyn Monroe, Scarlett
Taklit kadınları sevmiyorum
Güzellik için nemlendirici

19'luk yeni Marilyn Monroe

Bir Konuşabilse" ve "İnci Küpeli Kız" filmlerinin genç yıldızı Scarlett Johansson ile New York'ta konuştum. Güzelliği nedeniyle yeni Marilyn Monroe olarak kabul edilen Johansson son olarak da Calvin Klein'ın Eternity Moment isimli parfümünün reklamında rol aldı. "Ben New York kızıyım. Yani her dem şık ve tarz gözükmek durumundayım" diyor.


***

Yeni Marilyn Monroe, Scarlett

"Bir Konuşabilse" ve "İnci Küpeli Kız" filmlerinin genç yıldızı Scarlett Johansson ile New York'ta konuştum. 19 yaşındaki Scarlett'in hayallerinden biri Türkiye'ye gelip tekneyle denize açılmak
Artık fotoğraf falan bekleyemeyeceğim yazacağım. Scarlett Johansson, Calvin Klein'ın yeni parfümü Eternity Moments'in yeni yüzü oldu. "Şimdi nereden de çıktı bu iş" demeyin. Filiz Akın ve Merve Kavakçı röportajının yapıldığı dönemde NewYork'ta bir de Scarlett röportajı yapıldı ama bugüne kadar yazamadım. Çünkü sağolsun Calvin Klein ekibi biraz fazla mükemmeliyetçi olduğu için bugüne kadar çekilmiş fotoğraflarımızı gönderemediler. Kim mi bu Scarlett Johansson? "İnci Küpeli Kız" filmini gördünüz mü? Peki ya "Lost in Translation? (Bir Konuşabilse)"...

Hani Sofia Coppola'nın Oscar aldığı film. Yaşlı bir adamla genç kızın aşkını anlatıyordu. Hatırladınız mı? Scarlett iki filmin de başrolünde oynadı. Oradaki performansıyla büyük beğeni topladı. Nasıl toplamasın? Bu kız gerçekten de harika. Hani bazen birine baktığınız zaman işte bunda ışık var, bunda starlık ışığı var diye hissedersiniz ya, 19 yaşındaki Scarlett de onlardan bir tanesi. Ben söylemiyorum, bütün sinema otoriteleri söylüyor. Hatta güzelliği nedeniyle yeni Marilyn Monroe olarak kabul ediliyor. Son iki filmini görmediyseniz Robert Redford'un "Atlara Fısıldayan Adam" filmini hatırlayın. Hani oradaki sorunlu küçük kız.

Geçtiğimiz ayın başında dünyanın önde gelen yazarları ve editörleri olarak Scarlett Johansson ile buluşmak üzere NewYork'ta toplandık. Bu arada belirtemeden geçemeyeceğim Calvin Klein'ın yeni parfümü bir harika. Eski Eternity'i biraz anımsatıyor. İşte o yüzden güzel bence. Pek bir nostaljik havası var, ayrıca tam yaz için düşünülmüş. Scarlett ise Calvin Klein'ın yeni yüzü olarak seçilmiş. Eternity Moment'in reklamlarında ona kendisi gibi genç, bir o kadar da yakışıklı bir isim Trent Ford eşlik ediyor. Trent'i ise "Gosford Park" filminden hatırlayabilirsiniz.

Tabii buradan giderken pek bir heyecanlıydım. Scarlett ne de olsa bir Hollywood starı. Ama organizasyondaki birtakım aksaklıklar sonucunda tek başıma röportaj yapamayacağımı öğrendiğimde büyük hayal kırıklığına uğradım. Benim röportaj grubumda üç kişi daha vardı. Biz de aklımıza gelen her şeyi sorduk tabii. Nasıl böyle güzel gözüküyor? Sırrı nedir? Moda konusunda takıntılı olduğu bir şeyler var mı? Varmış, gri renge dayanamıyormuş, önüne gelen her gri renkteki kıyafeti almak istiyormuş. Yani böylesine genç ve güzel bir kadına gri yakışır mı allahaşkına? Scarlett son derece mütevazı, biraz çekingen bir kişilik. Yüzü sürekli gülüyor. Röportaj esnasında, parfümün tanıtım lansmanında ve gece verilen büyük partide bir an olsun gülümsemesi eksik olmadı. Scarlett ve Trent ile bir süre sohbet etme imkanı buldum. Türkiye'den geldiğimi duyunca çok şaşırdılar. "Ne kadar uzaktan gelmişsin? Yorulmadın mı? Kaç saat uçuş?" gibi hemen her an bir Amerikalı'dan duyacağınız soruları sordular. Bu arada Scarlett birçok arkadaşından Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu duymuş. "Tekneyle denize açılmak güzelmiş, bir ara ben de gelmeyi ve orayı görmeyi istiyorum."

Ne yalan söyleyeyim koltuklarım kabardı. Bu tarz cümleleri gazetelerde okuduğum zaman çok tekdüze gelir ama birebir işittiğinizde garip bir milliyetçilik hissi geliyor üstünüze. Gözleriniz falan doluyor, sormayın. (Ama atlattım, ağlamadım merak etmeyin.) Scarlett'in beraber bir filmde oynamayı hayal ettiği yalnızca iki isim varmış. Johnny Depp ve Sean Penn. O iki isimden bahsettiğimizde gözleri parıldıyor ve isimleri gülerek sürekli tekrarlıyor. "Niye olmasın?" Scarlett Johansson'a malum hep güzellik ve moda soruları sormak zorunda kaldık. Ee ne de olsa organizasyon Calvin Klein Eternity Moment isimli parfüm için bir de kısa reklam filmi çekmişler. Gerçekten de büyüleyici bir aşk filmini andırıyor. Scarlett ve Trent filmin çekim aşamasında bol bol öpüşüyorlar. "Nasıldı?" diye soruyoruz. Scarlett gülümsüyor; "Ne nasıldı, neyi sordunuz duyamadım?"
DİĞER RÖPORTAJ HABERLERİ
 İnşallah aşık olurum ve yine gözüm kararır
 Türkiye'de ilklere imza atmak zor
 Herkes kendi ışığını keşfetmeli
 İkimizin kimyası çok uyuştu
 Denize bile sahne kurarım
 "Bu acıların tek sebebi, rahmetli"
 Elbette hala aşığım
 Arabistan'a hostes ihraç ettik
 Ağaçta uyuyarak ruhunu iyileştiriyor
 Her şarkıya bir parçamı verdim
 Ronald Reagan İyi başkan, kötü aktör müydü?
 Haluk bir yol ayrımına gelmişti ama aşk uğruna benimle kaldı
 Kendimi bazen dev aynasında görüyorum
 CHP'ye gitseydim eşim boşardı
 Onun tek aradığı, namuslu insanlar ülkesi gerçek ABD
 Sertleşme sorunu mutlu bir yaşama engel değil
 Dünyayla yarışan göz hastanesi
 Önce ceza sonra ödül
 Otuzumda kanseri bekliyordum 4 yıl sonra iki göğsümü...
    Aktüel Pazar Yazarlar
    Güncel
    Hobi
  » Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
ÖNCEL ÖZİÇER
Tamam, buraya kadar
Tatilden döndüm ben. Masanın başında...
Allah rızası için sanat
Allah rızası için sanat
Beyoğlu - Aksanat'ta gösterilen belgesel video "Fast-iman", Kadıköy...
Bir gün kaçmak isterseniz...
Bir gün kaçmak isterseniz...
Yıllardır Bodrum'a gelip de "Buradan bildiriyorum şunu yiyin, şunu...
Yemek yarışmasından Kapadokya mutfağına
Sula Bozis'in kitabı "Kapadokya Lezzeti"nde, Kapadokyalı Rumların...
Ucuz ve lezzetli yemekler moda
Birkaç yıl öncesine kadar en pahalı yemeğin aynı zamanda en iyi...
Bush sanki Allah'ın CEO'su gibi
Kişisel gelişim uzmanı Arife İnci Ceyhan, geliştirdiği liderlik eğitim...
RJ uçakları güvenli mi?
THY'nin yakıt tanklarında korozyon (paslanma) oluşan RJ uçaklarını yeniden...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.