kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hanım Ağa oğlunu evlendirdi
Hanım Ağa oğlunu evlendirdi
Düğün bir gün kala iptal edilmişti

Hanım Ağa oğlunu evlendirdi

Geçen yıl Çırağan Sarayı'nda yapılması beklenen düğününü nikâhtan bir gün önce iptal eden Ozan İçkale, böylece yılan hikâyesine dönen evlilik serüvenini mutlu sonla noktaladı.

İçkale Şirketler Grubu'nun, "Hanım Ağa" lakaplı patroniçesi Nadire İçkale'nin büyük oğlu Ozan İçkale, bir yıl önce iptal ettiği düğününü önceki gün gerçekleştirerek, hayatını Özge Sabit'le birleştirdi. Nadire İçkale'nin kızı Diyar İçkale de, geçtiğimiz yıl, Ceylan Şirketler Grubu'nun veliahtlarından Bülent Ceylan'la evlenmişti.

Ünlü İsimler Akın Etti
İçkale ve Sabit ailelerinin Sheraton Oteli'ndeki görkemli düğün törenine, Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve Sadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan'ın yanı sıra, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Dikkat çeken diğer bir davetli ise, gazetecilerin, sık sık elçilik resepsiyonlarında görmeye alışık olduğu, Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Bernard Garcia'ydı. Özge-Ozan çiftinin şahitliklerini, Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, DYP Lideri Mehmet Ağar, SP Genel Başkanı Recai Kutan ve Askeri Yargıtay Üyesi Ahmet Alkış yaptılar. Beyaz bir cibinliğin altında evlilik defterini imzalayan Özge-Ozan İçkale çiftinin nikahlarını, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek kıydı. Bakan Şener, nikah sonrasında evlilik cüzdanını geline vererek "Size iki cihan saadeti diliyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Dış Politika Danışmanı Petek Gürbüz düğüne, MİT Kontrterör Dairesi eski başkanı ve halen Amerika'da yaşamını sürdüren Mehmet Eymür'ün oğlu Alp Eymür'le birlikte geldi. Ozan İçkale'nin yakın arkadaşı olan Alp Eymür ve Petek Gürbüz'ün bir süredir birlikte oldukları öğrenildi. Henüz 25 yaşında olmasına rağmen oldukça başarılı bir kariyeri olan Gürbüz, güzelliğiyle de göz kamaştırdı. Özge, Ozan çiftinin düğününde, Latin Amerikalı müzik grubu Gipsy Kings ve Mahsun Kırmızıgül, konuklara müzik ziyafeti yaşattılar. Gipsy Kings Grubu'nun kıvrak müzikleriyle hayli keyiflenen davetliler, kendilerini piste atarak Latin dansı yaparken, Kırmızıgül'ün türküleriyle de halay çektiler. Öte yandan, Ozan İçkale'nin yakın arkadaşı olan Mahzun Kırmızıgül'ün, düğüne, ilk evliliğinden olan oğlu Mahmut ve sarışın bir bayanla geldiği öğrenildi. Düğün salonuna alınmayan basın mensupları, üçlüyü çıkışta görüntülemek için beklerken, Kırmızıgül'ün sevgilisini ve oğlunu başka kapıdan çıkarttığı öğrenildi.

BALAYI BALİ ADASI'NDA
Düğün salonunun dekorasyonunu, kısa süre önce İstanbul'daki Topkapı Sarayı'nda yapılan NATO toplantısının gala yemeğinin de organizasyonunu yapan KM Weding şirketi yaptı. Nadire Hanım, oğlu Ozan'ın mutlu günü için ünlü modacı Nur Yerlitaş'a hayli şık bir kıyafet hazırlatmış. Fransız altın dantel ve yine Fransız, kahverengi kumaştan hazırlanan elbise, Savarovski taşlarla bezenmiş. Kıyafette, yılın modası oranj rengi payet ve boncukların kullanıldığı gözlenirken, elbisenin genelinde Fransız Ungaro marka dantel kullanılmış. Şirketlerinin, Kazakistan'daki inşaat işlerinin başında duran Ozan İçkale, eşiyle birlikte Ankara'da yaşama kararı almış. Fakat yurtdışındaki işlerini de aksatmamak için zaman zaman kısa süreli iş seyahatlerine çıkması gereken Ozan İçkale, işbaşı yapmadan önce eşiyle balayına Bali Adası'na gidecek.

Levent ÇELİKAY (MAGAZİN)

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Kahvaltıda caz keyfi!
 Truvalı Helen'i Basından Sakladılar!
 Joan Baez, Yalın'ın Zalim'iyle göbek attı
 Şarapçı Memati
 Gecelere döndü
Rebetiko şarkılarının kraliçesi Eleftheria
Rebetiko şarkılarının kraliçesi Eleftheria
Bu akşam Parkorman'da bir konser verecek olan Yunanlı sanatçı...
Ekranın hizmetçileri
Ekranın hizmetçileri
Ev kadını olmayan anlamaz; bütün gün pişir, taşır, yıka, pakla, sil,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.