kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Şehirde havuz keyfi
Şehirde havuz keyfi
Ankara
İzmir

Şehirde havuz keyfini yaşayın

Yaz sıcağında bunalanlar birbirinden cazip havuzlarda serinleyebilir

Ankara, İstanbul ve İzmir'in havuzları yazı şehirde geçirmek zorunda olanlara hafta içi ve hafta sonları serinleme fırsatı veriyor. Beş yıldızlı otellerden kulüplere ve özel havuzlara kadar hemen her keseye uygun bir havuz seçeneği var. İşte üç büyük şehrin havuzları...


***

Şehirde havuz keyfi

Havuz mevsimi açıldı. Yazın güneşinden yararlanıp bronzlaşmak isteyenler ya da havuz kenarında serinlemeyi tercih edenler için üç büyük kentte farklı ve cazip alternatifler var
İSTANBUL
Sıcak yaz günlerinde büyük şehirlerde olma zorunluluğu herkesi bunaltır. Özellikle hafta sonları şehir dışına çıkamıyor ama serinlemek de istiyorsanız havuz iyi bir fikirdir. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi Büyükşehirlerin beş yıldızlı otelleri havuzlarla birlikte pek çok hizmeti de müşterilerine sunuyor. Bunun dışında yine havuzlardan yararlanılabilecek pek çok spor kulübü ve işletme de var. Havuzların ücretleri genellikle hafta içi ve hafta sonu, aylar ve üyelik biçimine göre farklılık gösterebiliyor. İşte büyük şehirlerin havuz seçenekleri.

DİVAN KURUÇEŞME
Yaz düğün ve davetlerinin vazgeçilmez adresi Kuruçeşme Divan saat 09.00 ile 16.00 saatleri arasında misafirlerini bekliyor. Havuzun hafta içi giriş fiyatı 30 milyon TL., hafta sonu 50 milyon TL. 6-12 yaş arasına ise yüzde 50 indirim var. Sezonluk üyelik sisteminin de geçerli olduğu mekanda sezon üyeliği 400 dolar.
Tel: (0212) 257 71 50

ÇIRAĞAN PALACE HOTEL KEMPINSKI
Çırağan Kempinski, bu yaz hafta içi 75 dolar + KDV, hafta sonu 95 dolar + KDV karşılığı havuz zevkini yaşatıyor. Pazar günleri brunch servislerinden yararlanarak havuz keyfinize keyif katabilirsiniz.
Tel: (0 212) 258 33 77

CROWNE PLAZA İSTANBUL HOTEL
Yeşilin her tonunu bulabileceğiniz çiçekli bahçesi ile çevrili havuzunda size serinleme keyfini yaşatan otelin havuz fiyatları hafta içi 35 milyon TL, hafta sonu 45 milyon TL.
Tel: (0212) 560 81 00

KLASISS RESORT HOTEL
Silivri'deki Klassis Resort Hotel açık ve kapalı yüzme havuzları ve çocuklar için özel bir havuzuyla tam bir yüzme merkezi. Klasis'te havuz giriş fiyatları ise hafta içi 18 milyon TL, hafta sonu ise 27 milyon TL. Bu fiyatı ödeyenler fitness merkezinden de ücretsiz yararlanıyor.
Tel: (0212) 727 40 50

SWISSOTEL İSTANBUL
Swissotel İstanbul-The Bosphorus Sultan Park içindeki boğaz manzaralı havuzu ile sezonu açıyor. Hafta içi 30 milyon TL., hafta sonu barbekü büfesi ile birlikte 90 milyon TL., olan havuzun saat 15.00'- den sonra hafta sonu girişlerde barbekü büfe dışında 30 milyon TL. 7-12 yaş arası çocuk misafirler yüzde 50 indirimli.
Tel: (0212) 326 11 00

KLASSIS GOLF & COUNTRY CLUB
Bir olimpik bir de kaydırakların bulunduğu eğlence havuzu olmak üzere iki açık havuz bulunan mekanda çocuklar için ayrıca özel bir bölüm bulunuyor. Havuza giriş fiyatlarında 31 Temmuz'a kadar geçerli olan bir promosyon uygulanıyor. Buna göre hafta içi veya hafta sonu havuzla birlikte öğlen yemeği dahil olmak üzere giriş ücreti 30 milyon TL. 0-12 yaş çocuklara da yüzde 50 indirim uygulanıyor.
Tel: (0212) 710 13 00

CEYLAN INTER-CONTINENTAL
Ceylan İnter-Continental İstanbul'un havuzu serin kaçamakların adresi. Poolside Terrace Bar'da buz gibi içeceklerle ve nefis yiyecekleri de tadabileceğiniz havuz keyfinizde üç ay için 450 dolar, aylık 225 dolar karşılığında sağlık kulübüne de üye olabilirsiniz. Tek girişlerde ise hafta içi 25 milyon TL, haftasonu 35 milyon TL.
Tel: (0212) 231 21 21

THE MARMARA İSTANBUL
İstanbullulara deniz manzaralı havuz keyfini sunan The Marmara'da çocuklar için özel bir de bölüm bulunuyor. Günlük girişlerde jakuzi, hamam ve sauna kullanımları yüzde 50 indirimli. Sezonluk üyelik 675 milyon TL, aylık üyelik 325 milyon TL, hafta içi giriş 25 milyon TL., hafta sonu giriş 35 milyon TL. Bununla birlikte The Marmara'- da 0-6 yaş çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar yüzde 50, öğrenciler de yüzde 25 indirimli olarak serinleme imkanına sahip.
Tel: (0212) 251 46 96

HİLTON İSTANBUL
Konumu ve manzarasıyla kent içinde tatil köyü havasını yaşayabileceğiniz mekanda gün boyu havlu, şemsiye, şezlong servisleri ve aralıklarla yapılan soğuk havlu servisi ücretsiz. Hilton'da havuz keyfi için gözden çıkarmanız gereken rakam ise hafta içi 30 milyon TL., hafta sonu 40 milyon TL. Sezonluk üyelik 775 dolar.
Tel: (0212) 315 60 00

ORTAKÖY PRINCESS HOTEL
Ortaköy Princess Hotel'in havuzu, her gün 09.00-18:00 arası boğaz manzarasıyla hizmet veriyor. Havuza giriş, hafta içi 15 milyon TL., hafta sonu 20 milyon TL. aylık üyelik 300 milyon TL. 0- yaş ücretsiz.
Tel: (0212) 227 60 10

AQUA CLUB DOLPHIN
Esenkent Bahçeşehir'de yeni açılan bu eğlence parkında büyük ve çocuklar için havuz var. 5 hazirana kadar indirimli Hafta içi 9 milyon TL, hafta sonu 11 milyon TL.
Tel: (0212) 672 61 61

AQUA MARINE
Büyükçekmece'deki su oyunları merkezinde 700 metrekarelik bir havuz var. Hafta içi 9 milyon TL., hafta sonu 11 milyon 500 bin TL.
Tel: (0212) 882 28 20

DALYAN KULÜP
Anadolu yakasında havuz keyfini yaşayabileceğiniz mekanlardan Dalyan Club'de serinlemenin bedeli ise hafta içi 30 milyon TL., hafta sonu 40 milyon TL. 12 Yaşa kadar olan çocuklar için hafta içi 20 milyon TL., hafta sonu 35 milyon TL. olarak belirlenmiş.
Tel: (0216) 348 58 41

ACARKENT COLISEUM
Acarkent'in içinde biri su kaydıraklı iki havuzu bulunan Coliseum'da yüzme aktivesinin yanı sıra su topu, su jimnastiği, aerobik gibi eğlenceler de sunuluyor. Coliseum'da tüm bu keyfi yaşamanın bedeli ise hafta içi 40 milyon TL., hafta sonu 55 milyon TL., 7-15 yaş arası hafta içi 20 milyon TL., hafta sonu 30 milyon TL.
Tel: (0216) 485 00 36

Dilek Sancılı

DİĞER YAŞAMA DAİR HABERLERİ
 Koleksiyoncu luk AB'ye uyacak
 Malt viski yeniden keşfedildi
 Ona bir kez daha hayran olacaksınız
 Türkiye'nin bilimadamları bu üniversitede yetişiyor
 Dört yıl sonra yeniden
 Sert müzik severlere
 Zorla güzellik olmaz
 Erkekleri renkli bir yaz bekliyor
 En değerli miras SAAT
 Evin gizli bölümü, yatak odası
 Eşler evliliğe nasıl hazırlanmalı?
 Rengarenk bir boncuk cenneti
 İstanbul'un en güzel teraslarını turistlerden başka bilen yok
 Roman yazdım hayatım değişti
 Çerkez Ethem'in öyküsü
 Merkez sağ sahibini arıyor
 Haftanın Kitapları
 Miniklerin tatili dolu dolu geçecek
 Bu okullarda devamsızlık olmuyor
    Cumartesi Yazarlar
    Güncel
  » Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
KENAN ONUK
Bir efsane daha gitti
Genç kuşağın en iyi tenor...
Japonların Alice'i harikalar diyarında
Japonların Alice'i harikalar diyarında
Oscar ödüllü animasyon filmi "Sprited Away-Ruhların Kaçışı" gecikmeli...
Filmlerimizin Avrupa çıkarması
Filmlerimizin Avrupa çıkarması
Çek Cumhuriyeti'nin turistik kenti Karlovy-Vary, temmuz ayındaki ünlü...
Fenerbahçe kıyısında özel bir lezzet durağı
Park Restoran, son zamanlarda yiyecek içecek mekanları gelişen...
Günbatımının ideal adresi
Yenilenen dekorasyonu ve huzur veren manzarasıyla Sunset Marine...
Şifalı bitkiler müzesi
İstanbul'da açılan "Lokman Hekim Tıbii Bitkiler Bahçesi"nde şifalı bitkiler...
Yoga yapmayı öğrenen herkes formda kalacak
Yönetmen Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas, Türkiye'deki ilk yoga DVD'sini...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.