kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Zaferlere hazırız
Zaferlere hazırız

Komplekslerim yoktur. Futbolcularımla sıcak ilişkiler içinde olacağız. Ama önce disiplin ' Başarılar planlanabilir. Tesisler mükemmel, transferler yerinde. Zaferler için altyapı oluşturulmuş.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Del Bosque, siyah-beyazlı takımdaki görevine dün fiilen başladı. İspanyol teknik adam, Ümraniye Tesisleri'nde toplanan futbolcularıyla tanıştıktan sonra onlara hitaben iddialı, umut veren bir konuşma yaptı. Babacan tavırları ve güler yüzü ile dikkat çeken tecrübeli hoca, şunları söyledi: Beşiktaş'ı ligde ve Avrupa'da büyük başarılara taşımak için buraya geldim. Yönetim de çok önemli ve yerinde işlere imza atmış. Yeni transferler yapılmış. Eski oyuncuları ise genel hatları ile biliyorum. Takımı tüm detaylarıyla inceledim. Herkes hakkında bilgim var. Bundan sonraki dönemde daha da yakından tanıyacağım. Eğer yeterince bilgi sahibi olursam, Avusturya kampı öncesinde bir eleme yapmayı düşünüyorum.

Paylaşmayı severim
Zaferler ve başarılar planlanabilir. Yönetim kurulu, bu doğrultuda olumlu çalışmalar yapmış. Kulüp idari ve tesisler açıdan çok iyi. Ümraniye Tesisleri mükemmel. İnönü Stadı da yenilendikten sonra süper olacak. Kadro çok geniş tutulmuş. İki cephede birden mücadele edeceğimiz için bu çok önemli ve olumlu. Kısacası başarı için altyapı oluşturulmuş. Bize düşen de bunları iyi değerlendirip, çok iyi çalışan yönetime ve Beşiktaş camiasına başarıyı sunmak. İyi çalışırsak, iyi anlaşırsak, takım olabilirsek, yardımlaşırsak başarıya ulaşmamamız için hiçbir neden yok.

Herkes başarı ister
İspanya'da çok büyük bir kulüpte yıllarca çalıştım. Buraya da büyük bir takıma geldim. Amacım farklı bir deneyim yaşamak. Başarılı olmayı herkes ister. Ben de Türkiye Ligi'nde şampiyonluk, Avrupa'da da zaferler elde etmek istiyorum. Real Madrid'le büyük sevinçler yaşadım. Komplekslerim yoktur. Her alanda paşlaşmayı çok severim. Sizlerle sadece idman sahasında ya da maçlarda değil, her zaman ve her mekanda çok sıcak ilişkiler kurmalıyız. Tabii bu ilişkiler uyumlu ve sağlıklı olmalı. Çünkü hayatta katlanamadığım tek şey disinlinsizliktir. Bundan kesinlikle taviz vermem. Saha içinde ve dışında koşulsuz disiplin istiyorum. Başarının olmazsa olmaz ilk koşulu, hep birlikte disiplinli olmamız. Bunu elden bırakmazsak işlerimiz yolunda gider biz de keyifli bir sezon geçiririz.

Listeyi yönetime verdim
Takımda çok iyi, yetenekli futbolcular var. Yeni transferler de beni gerçekten çok mutlu etti. Aşağı yukarı kadromuz tamam gibi. Yabancı transferi konusunda yönetime istediğim oyuncuların isimlerini verdim. Orta sahaya ve forvete birer futbolcuz alacağız. Bu takviyelerle çok daha güçlü olacağız. Ama şu anda çok acelemiz yok. Daha asıl çatıyı oluşturacağımız Avusturya kampına kadar vaktimiz var. 5 Temmuz'de onlar da aramıza katılacaktır. Bunun dışında genç oyuncuları kazanmak isterim. Ancak kısa vadede başarı için tecrübeli isimlere de büyük ihtiyacımız var. Bu takımda kendini gösterecek, iyi niyetli, yetenekli herkese forma yolu açık.

Beni anlayacaksınız
İstanbul'daki ilk kamp döneminde hem ben sizi tanıyacağım hem de biz beni tanıyacaksınız. Belki aranızdan bazılarınız, İstanbul'da kalacak. Benim ve ekibimin ne yapmak istediğimizi size sözlerle anlatmaya çalışmayacağım. Biz bunu idmanlarda zaten anlayacaksınız. Sadece şunu tekrar hatırlatıyorum. Genç oyuncular benim için çok değerlidir. Başarıya aç, bunun için varını yoğunu ortaya koyacak futbolcular istiyorum. Sahada savaşan, formasının hakkını veren oyuncuların bu kadroda yerleri her zaman hazır. Bu söylediklerimi aklınızdan hiç çıkarmayın. Ben size güveniyorum. Her biriniz, çalıştığınız sürece, dünyanın en ünlü yıldızları arasına katılabilirsiniz. Yeter ki, işinizi sevin."

FATİH DOĞAN

DİĞER SPOR HABERLERİ
 Şovalye Rooney: 4-2
 Bir tek Henry yetti: 3-1
 Sözünü tutmadı
 Forma savaşı başladı
 Fener'e layık olacağım
 Süper gençler
 İlhan Mansız Kobe'yi bıraktı
 Alex sol kanada oyuncu bakacak
 Michael Schumacher kardeşini ziyaret etti
 Efsane geri döndü
 Dünyanın en iyileri Antalya'da
 Hakan Şükür Beşiktaş'a mı ?
 Djalminha ile yeniden
 Günün İçinden
 Cimbom'dan Olaylı Start
 Heyecan ve hesap iç içe
ÖMER ÜRÜNDÜL
Hırvatlar zoru başaramadı
Bu maçın telafisinin...
ALTAN TANRIKULU
Adrenalinli maç
Maça metroyla İngiliz Hooliganları'nın...
Uyum paketi imzada
Uyum paketi imzada
Avrupa Birliği'ne uyum çerçevesinde Anayasa değişikliklerine...
'Neşter' Özkaya'da
Neşter Operasyonu'nun Yargıtay ayağındaki araştırma tamamlandı.
Mossad, Kuzey Irak'ta cirit atıyor
Mossad, Kuzey Irak'ta cirit atıyor
Saddam Hüseyin döneminde Irak'ın güçlenmesini engellemek için Kürt...
Kürtler devlet kurarsa Türkler savaş açar
Kürtler devlet kurarsa Türkler savaş açar
Amerikan askerlerinin Irak'taki işkence skandalını ortaya çıkaran...
Claudia Schiffer yeniden hamile
Claudia Schiffer yeniden hamile
Şov dünyasının ardı ardına hamile kalan ünlülerine bir yenisi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.