kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Miniklerin tatili dolu dolu geçecek
Miniklerin tatili dolu dolu geçecek

Çocuğunuzu Taç Spor Kulübü'nün yüzme okuluna gönderebileceğiniz gibi Tanı Eğitim Danışmanlığı'nda verilen yoga kurslarına da yazdırabilirsiniz. Şehirden uzak bir eğitim tercih edenlere Kemer Country & Golf Club en iyi alternatif
Kemer Golf & Country Club Yaz Okulu
Benzersiz bir yaz

Belgrad Ormanları'nın doğayla iç içe muhteşem atmosferindeki Kemer Golf & Country Club, 5- 14 yaş grubundaki çocuklara unutulmaz bir yaz tatili yaşatacak. Yaz okulunda golften tenise, binicilikten yüzmeye, basketboldan futbola, doğa sporlarından dans ve güzel sanatlara kadar 9 farklı branşta eğitim veriliyor. Çocuklar en fazla 20 kişilik gruplar halinde hafta içi 09.15-16.45 saatleri arasında temiz havanın ve doğanın tadını çıkarıyor. Herkesin katılabileceği bu okullara ulaşım İstanbul'un her yerine hizmet veren servisler sayesinde oldukça kolay. 21 Haziran'da başlayan okul 20 Ağustos'a kadar periyodlar halinde sürüyor. Bir dönemlik katılım ücreti ise 600 milyon TL. Üyelere özel bir indirim uygulanıyor.
Tel: (0212) 239 70 10

Taç Spor Kulübü Yaz Okulu
Köklü kuruluşta yaz kampı

1947'den beri faaliyet gösteren Taç Spor Kulübü, yaklaşık 40 dönümlük bir arazi üzerine kurulu. Ataşehir'in hemen yanında bulunan bu büyük komplekste gerçekleşen yaz okulu 21 Haziran'da başlıyor ve 3 Eylül'e kadar dönemler halinde devam ediyor. Kulüp bünyesinde 6'sı açık olmak üzere 12 tenis kortu, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, 300 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, futbol sahası, squash odaları, fitness merkezi, sauna ve dinlenme amaçlı kapalı sıcak su havuzu mevcut olup, bu alanlardan yaklaşık 2000 civarında üye yararlanıyor. Sportif aktivitelerin dışında kulüpte açık ve kapalı restoranlar, barlar, bilardo, oyun odası ve çocuk kulübü gibi bölümler de mevcut. Her pazartesi kayıt yenilemek mümkün. 04-16 yaş grubunda çocuklara, spor akademisinden deneyimli antrenörler yönetiminde, yarım gün ve tam gün olarak tenis, yüzme ve basketbol branşlarında eğitim veriliyor. Bununla birlikte İngilizce, resim, seramik, bale, dans, masa tenisi, step-aerobic gibi çalışmalar da bulunuyor. Tam gün ya da yarım gün yapılan dersler 09.00'da başlıyor, 17.00'a kadar devam ediyor. Tam gün öğrencilerine öğlen yemeği veriliyor. Anadolu yakasından her semte servis bulunuyor. Okul fiyatı tam gün 500 milyon, yarım gün 300 milyon TL.
Tel: (0216) 576 90 50

İstek Vakfı Kemal Atatürk Lisesi
En güzel karne hediyesi

İstek Vakfı Kemal Atatürk Lisesi'nde uzman eğitmenler denetiminde 5-15 yaş arasındaki öğrenciler için yaz spor okulu düzenleniyor. Çocukları, sosyal açıdan geliştiren, eğlenirken öğrenmelerini de sağlayan İstek Vakfı Yaz Okulları birbirinden farklı aktiviteleri bünyesinde bulunduruyor. Kemal Atatürk Lisesi'nde ise yüzme, tenis, basketbol, voleybol, futbol, jimnastik, İngilizce, el sanatları, tiyatro, satranç, sinevizyon branşlarında verilen dersler 21 Haziran'da başlıyor ve dönemler halinde 3 Eylül'e kadar devam ediyor. Tam gün ya da yarım gün süren okula öğrenci servisleri de bulunuyor. Kurslar hafta içi yapılıyor. Deneyimli hocalar eşliğinde sürdürülen yaz okuluna devam etmek isteyenlerden tam gün için 500, yarım gün için 260 milyon lira talep ediliyor.
Tel: (0212) 262 75 75

Tanı Eğitim, İletişim ve Danışmanlık Yaz Okulu
Yardımlaşma öğretiliyor

Tanı Eğitim, yaz aylarında öğrencilere alternatif bir yaz okulu programı sunuyor. Yoga, tai chi, yüzme gibi derslere 3-16 yaş aralığındaki çocuklara hitap ediyor. Yaz dönemini hem keyifli hem de eğitici bir aktivite ile değerlendirerek, öğrenmek, eğlenmek, yaratıcılığını ortaya çıkartmak, sosyal ilişkiler geliştirmek isteyen çocuklar bu eğitimden büyük fayda ve keyif alacaktır. Dersler sabah 09.30'da başlıyor. Derslerde görme özürlü öğrenciler için bir hikaye kitabını kasete okuma ve hediye etmek gibi sosyal yardım içerikli özellikler de bulunuyor. Haftada beş gün devam eden okulun aylık ücreti 500 milyon TL.
Tel: (0216) 337 25 54

Mountrain Yaz Kampları
Mountrain, 7-16 yaş aralığındaki gençlerin özgüven, liderlik ve yaratıcılık yönlerinin geliştirilerek, kalıcı dostluklar kurmalarını sağlıyor. Montrain, Bolu Aladağlar'da 300 dönüm orman alanı üzerinde kurulu, Türkiye'nin ilk ve tek yerleşik düzende açık hava eğitim kampı olarak tasarlanıp kurulmuş. Deneyimli Mountrain ekibi, kamp boyunca gençlerin 24 saat tüm ihtiyaçlarını karşılayarak sorunsuz bir kamp dönemi geçirmelerini sağlıyor. 7 günlük periyodlar halinde yapılacak kamplar 27 Haziran'da başlayıp 15 Ağustos'a kadar devam ediyor. 1 haftalık kamp 600 milyon TL. www.mountrain.com
Tel: (0212) 279 58 44

Aynur Erdem

DİĞER YAŞAMA DAİR HABERLERİ
 Koleksiyoncu luk AB'ye uyacak
 Malt viski yeniden keşfedildi
 Ona bir kez daha hayran olacaksınız
 Türkiye'nin bilimadamları bu üniversitede yetişiyor
 Dört yıl sonra yeniden
 Sert müzik severlere
 Zorla güzellik olmaz
 Erkekleri renkli bir yaz bekliyor
 En değerli miras SAAT
 Evin gizli bölümü, yatak odası
 Eşler evliliğe nasıl hazırlanmalı?
 Rengarenk bir boncuk cenneti
 İstanbul'un en güzel teraslarını turistlerden başka bilen yok
 Roman yazdım hayatım değişti
 Çerkez Ethem'in öyküsü
 Merkez sağ sahibini arıyor
 Haftanın Kitapları
 Bu okullarda devamsızlık olmuyor
 Anahtar teslim evlendiriyorlar
    Cumartesi Yazarlar
    Güncel
  » Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
KENAN ONUK
Bir efsane daha gitti
Genç kuşağın en iyi tenor...
Japonların Alice'i harikalar diyarında
Japonların Alice'i harikalar diyarında
Oscar ödüllü animasyon filmi "Sprited Away-Ruhların Kaçışı" gecikmeli...
Filmlerimizin Avrupa çıkarması
Filmlerimizin Avrupa çıkarması
Çek Cumhuriyeti'nin turistik kenti Karlovy-Vary, temmuz ayındaki ünlü...
Fenerbahçe kıyısında özel bir lezzet durağı
Park Restoran, son zamanlarda yiyecek içecek mekanları gelişen...
Günbatımının ideal adresi
Yenilenen dekorasyonu ve huzur veren manzarasıyla Sunset Marine...
Şifalı bitkiler müzesi
İstanbul'da açılan "Lokman Hekim Tıbii Bitkiler Bahçesi"nde şifalı bitkiler...
Yoga yapmayı öğrenen herkes formda kalacak
Yönetmen Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas, Türkiye'deki ilk yoga DVD'sini...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.