kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
  » Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Deniz yosunları cilde hayat veriyor

Ünlü Fransız kozmetik markası Thalgo, güçlü nemlendirici özlere sahip deniz yosunlarından oluşan cilt bakım serisi Seve Marine'i hazırladı. Seve Marine, su tutucu özelliği sayesinde susuzluğa dayanabilen ve sudan çıkarıldıktan 14 gün sonra bile bozulmadan kalabilen bir deniz yosunu. Proteinler ve vitaminler bakımından zengin olan bu yosun, nemlendirici ve yenileyici özelliğe sahip. Ürün, nemin ciltte depolanmasını sağlıyor. Seve marine serisinde cildin nemini artıran, dengesini koruyan, hem de nemin depolanmasını sağlayan, elastikiyet veren ürünler yer alıyor.

Güneşle dans zamanı
Yağmurlu bahar aylarından sonra güneş sıcak yüzünü gösterdi. Ancak sıcak dostumuz güneşin, zararlı etkilerinden korunmak şart. Aromel, güneşlenirken sağlığına özen gösterenler için Sundance serisini üretti. Sundance serisinde yer alan güneş yağları, sütler, güneş sonrası jeller ve losyonlar güneşlenirken yazın keyfini sürmenize yardımcı oluyor. Hem gönlünüzce bronzlaşacak hem de güneş ışınlarından korunacaksınız.

Zararlı etkilere veda edin
Güneş, tuz, kum ve klorun saçlar üzerinde son derece zararlı etkileri bulunuyor. Sıcak hava ve rüzgar saçları kuruturken, UV ışınları saçı kırıyor ve rengini bozuyor. Phyto Plage saç ürünleri güneş, kum ve tuzun yarattığı bu zararlı etkileri en aza indiriyor. Phyto Plage'nin Koruyucu Plaj Spreyi'nden Koruyucu Biçimlendirici Jel'e, Güçlü Koruma'dan Nemlendirici Güneş Sonrası Spreyi'ne kadar saçlara sağlık kazandıran pek çok ürünü bulunuyor.

Saçlarınız da tatil yapsın
Güneşin UV ışınları saçlarınızı acımasızca yıpratır. Wella Profesyonel'in yenilenen Lifefex Nutri-Care Sun serisi saçlarınızı güneşin zararlı etkilerinden koruyarak daha parlak, daha canlı ve sağlıklı görünüm kazanmasını sağlıyor. Üstelik bu yeni ürünler, haziran ayında özel bir kampanyayla satışa sunuluyor. Üç adet Lifetex Nutri Care Sun ürünü alanlara şık bir plaj havlusu ile suya dayanıklı ve güneşe karşı korumalı bir dudak parlatıcısı hediye ediyor.

Lancome'nin yeni allık serisi
Kadınların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek üzere yenilenen Lancome'un Blush Subtil Serisi, üç farklı sonuç veren katagoriye ayrıldı. Klasik tonlar içeren örtücü Blush Subtil, doğal ve masum yanaklar yaratan Blush Subtil Sher, ışıltılı çarpıcı yanaklar ve canlı tonlar içeren Blush Subtil Shimmer. Bu allıklar, yeni ambalajı, geniş ışığa göre rengini ayarlayan aynası ve yenilenen büyük yumuşak fırçası ile çok çekici.

Celine'den yaza özel parfüm
Sıcak yaz günlerinde ferahlatan meyve kokularını kullanmayı tercih ediyorsanız Celine tam size göre bir koku. Celine'de mandalina ve meyvelerin verdiği ferahlık, orta notalarda çiçek notalarıyla birleşiyor. İris, yasemin kokusu, dip notalarda amber, vanilya ve ağaç ile birleşerek hafif oryantal esintiler içeren Celine Oriental Summer'ı yaratıyor. Celine Oriental Summer, bahar aylarında vazgeçemeyeceğiniz bir parfüm.

Işık saçmaya davetlisiniz!
The Body Shop'ın yaz makyaj trendleri ve yepyeni ürünleri kadınları baştan yaratıyor. Gelişen makyaj trendlerini ön sıralardan izleyen The Body Shop, doğal görünümden ödün vermeden yaz güneşini yüzünüze yansıtıyor. Mevsimin tüm özelliklerini taşıyan The Body Shop yaz makyaj trendi, pembe, fuşya gibi canlı renklerle cildinizi parlayan güneşle birleştiriyor. Yeni ürünlerden "Lip Palette"ler dudaklar için inanılmaz bir renk yelpazesi sunuyor.

Taze ve doğal görünüm
Parıldayan güneşle birlikte neşe ve keyif hayatımıza yansıdı. Isadora bu neşeli atmosfer ve yüksek heyecandan esinlenerek yarattığı "Fiesta Bronzing Make Up" serisini tüm kadınların beğenisine sonuyor. Peki neler mi var Fiesta'da? Taze ve doğal görünüm veren Bronzing Powder Pudra, etkileyici renklerde Bronzing Lip Gloss Ruj ve parmaklarınızı renk katacak Perfect Noil Polish oje.

Akıcı ve ışıltılı ürünler
Daha önce güneşe çıktıysanız veya buğday bir tene sahipseniz hem yüz hem vücudunuzda Galenic'in SPF 15 ve 6 koruma faktörlü ürünlerini kullanabilirsiniz. Galenic'in bu jelleri akıcı ve hafif ışıltılı dokusu ile cilde sıcak yaz gününde ferahlık veriyor, aynı zamanda cildin daha pürüzsüz ve bronz görünmesini sağlıyor. Ürün serisi, kalıntı bırakmıyor, suya dayanıklı ve yapışkanlık hissi vermiyor. Pratik bir kullanım tercih edenler için ise Galenic, spray formatında güneşe karşı korumalı bakım kremlerini sunuyor.

Otomatik tedavi
Lıerac güneş ürünleri, yüksek teknoloji koruması ile cildin doğal savunma mekanizmasını sağlayan protein sentezini hızlandırıyor ve cildin zarar görmesini engelliyor. Ayrıca Lierac'a özel Opuntia G sayesinde UVA ışınlarının toksik sonuçlarını otomatik olarak tedavi ediyor.

Vücuda estetik katıyor
Deniz mevsiminin başlaması ile vücudunuzu forma sokmak için spor yapar, diyete başlar, incelmek için çeşitli yöntemler denersiniz. Selülitlerin yok edilmesinde etkin bir rol oynayan Cellasene, diyetle birlikte alındığı taktirde zayıflamaya destek oluyor. Metabolizma hızınızı artırarak, biriken yağlarınızın yakılmasını sağlıyor, vücudunuzdaki fazla sıvının daha hızlı atılmasına yardımcı oluyor. Cellasene kullandıktan sonra ilk fark edilecek özelliklerden biri de, vücutta oluşan ödemin azalarak bacaklarda şişkinlik duygusunu azaltması.
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
 Erkeklerde Kısırlık Artıyor
 Kanserlerde, Erken Teşhis Çok Önemli...
 Tuvalet Eğitimi İçin Acele Etmeyin
 Adım Adım İlerleyin Zamana İhtiyacı Var
 Yükseklere Çıkmak Hasta Ediyor: Dağ Hastalıkları
 Deniz Yosunları Cilde Hayat Veriyor
 Bugün Bakım Gününüz Olsun
 Tansiyon İlacı Kullananlarda Sıcak Çarpması Riski Artıyor
 Çocukları Güneşten Koruyun
 Önlem Alın, Tatilcilerin Yüzde 65'i Hastalanıyor
 Seyahat Hastalıklarından Korunun, Tatilin Tadı Çıksın
 Yenidoğan Sarılığına Çin Çayı
 Hamilelerin Ve Annelerin Rehberi
 Konuşma Bozukluğu Erken Dönemde Tedavi Edilmeli
Minik Elvisler'in rock'n roll şöleni
Minik Elvisler'in rock'n roll şöleni
Rock'n Roll efsanesi Elvis Presley'in minik kopyaları, Özel Kültür...
Müzik Kasabası için geri sayım başladı
Müzik Kasabası için geri sayım başladı
Dünyaca ünlü grup ve DJ'lerin yanı sıra Türkiye'den sanatçıların da...
İyi ki doğdun Prens Rainer
İyi ki doğdun Prens Rainer
Hafta boyunca yağan yağmur yüzünden pek sosyalleşemeyen sosyetik...
Sosyete Bunları Konuşuyor
Sosyete Bunları Konuşuyor
SOYULDULAR!
Gazinocular Kralı Fahrettin...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.