kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Boğa'ya fındıklı Akrep'e viskili
Burca göre çikolata seçin

Passage Markiz'in içindeki Mon Markiz'de "Astroloji ve Çikolata" adlı ilginç bir sergi var. 6 Haziran'a kadar uğrayıp ilginç ipuçları edinebilirsiniz.

***

Boğa'ya fındıklı Akrep'e viskili

Burçlara göre çikolata seçiminin anlatıldığı "Astroloji ve Çikolata" adlı sergi, sevdiklerini tatlıyla sevindirmek isteyenleri bekliyor. 41 çeşit çikolatadan biri size göre
İyi bir çikolatanın cezbedemediği insan yoktur kuşkusuz. Ancak herkesin tercihi farklıdır. Kimisi fıstıklı, kimisi alkollü sever. Peki, hiç bir arkadaşınıza burcuna göre çikolata almayı düşünmüş müydünüz? Passage Markiz'de yer alan Mon Markiz'de düzenlenen "Astroloji ve Çikolata" adlı sergi, burçlara yönelik çikolata tercihlerini konu alıyor. 6 Haziran'a kadar sürecek olan sergide, tüm eğlenceli ipuçlarıyla, 41 çeşit çikolatanın burçlara göre seçimleri görsel bir şölenle sunuluyor. Bu arada lezzetli Mon Markiz çikolatalarından tatma imkanı da bulabilirsiniz.

Çikolata armağan ederken dikkate alabileceğiniz bu öneriler, astrolog Yasemin Boran tarafından hazırlanmış. İşte burçlara göre çikolata seçimi! Yeni şeyleri denemekten hoşlanan Koç burcu mensupları baharatlı, özellikle buruk ve damakta acımsı bir tat bırakan çikolatalardan hoşlanır. Dönem olarak ilkbaharı temsil eden Boğalar, çiçeklerin meyveye döndüğü dönemde, korunmaya ve güvende olmaya ihtiyaç duyar. Yiyeceklerden besin değerleri yüksek olan doğal yiyecekleri tercih ederler. Çikolata tercihleri ise sütlü, fıstıklı ve fındıklıdır.

Kendisini iyi tanıyan ve ihtiyaçlarının bilincinde olan İkizler, mantıklı ve yeniliklere açık bir burçtur. İkizler'e çikolata armağan ederken birçok çeşit içeren bir paket götürmeye özen göstermelisiniz. Koruma ve korunma ihtiyacı duyan, kaliteye düşkün bir burç olan Yengeç mensuplarına ise çok lezzetli ve özellikle alkollü çikolata götürün. Güneşin dünyaya en dik indiği dönemde dünyaya gelen Aslanlar, kaliteyi ve gösterişi severler. Bu nedenle ona çikolatanın en pahalısını aldığınızı hissettirecek bir paket hazırlamalısınız. Tutumluluğu ve titizliği ile tanınan Başak burcu ise, ona özen gösterdiğinizi bilmek ister. Ona en uygun çikolata özenilmiş, aranmış, uğraşılmış olduğunu hissettirecek bir sunum ile tek tip bir çikolatadır.

Son derece duyarlı olan Terazi'ye alacağınız çikolata da damakta hafif tad bırakan türlerden olmalı. Ambalajına da özen göstermeyi unutmayın. Akrep burçlarını ise en pahalı ve özellikle viskili çikolata ile mutlu edebilirsiniz. Bilinenin dışındakilere olan ilgisiyle tanınan Yay burcuna ise özellikle nostaljik paketlerde çikolata sunulmalıdır. Risk almayan, son derece tedbirli olan Oğlak burcunun favorisi ise en kaliteli çikolatalardır. Çikolataya en meraklı burçlardan biri olan Kova, tescilli markaları tercih eder. Ayrıca bu konuya meraklıysa size çikolatanın tarihini anlatabilir, dikkatli olun! İnsanoğlunun evrendeki macerasının ve kişisel gelişiminin son basamağı olan Balık burcu, bütün burçların deneyimini içeriyor. Bu nedenle Balık burçlarına bütün çikolataları armağan edebilirsiniz.

Ece Koçal

DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Fransız Sokağı'na görkemli açılış
 Radyoterapi yanıklarına krem
 Cinsellik saf ibadettir
 Kanserlilerin ABD'deki umut kapısı
 Troialılar zeytin mezesi yerdi
 İkizler imparatorluğu
 Galata'da Ceneviz haftası
 İstanbul'a eğlenmeye gelecekler
 Onun silahı yalnızca fotoğraf makinesi
 Avrupa'nın göbeğinde anarşist cumhuriyet
 Dördüncü dünya savaşı yaşanıyor
 Mimariyle sanat buluşuyor
 6 Spastik çocuklar sokakta kalacak
 Psikiyatri literatürüne geçen ilk Türk doktor
 Bipolar Bozukluk Nedir?
 Bodrum'da belgesel film festivali
 Doğulu kızların okuma çabası
 Çocuklar ölmesin artık
 Ortadoğu'da kanlı oyun
    Aktüel Pazar Yazarlar
  » Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
BALÇİÇEK PAMİR
Bütün mağazalarda pazarlık edilir
Ünlü restoranlar, şık...
MEHMET ALTAN
Rize'nin küreselleşmedeki yeri...
Önceki gün, Rize'nin...
ÖNCEL ÖZİÇER
Köşelerde 'sera' dönemi başlıyor
Nasıl domatesin,...
REFİK DURBAŞ
Aynasına akan gökkuşağı
Kendisini "çirkefleri eşeleyen,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.