kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz
Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz

Kova burcu mensupları bu yaz şimdiye kadarki sıkı çalışmalarının meyvelerini toplayacak ve kazançlarını artıracaklar. Balıklar ise, adeta kendini yeniden keşfediyor. Güzel konuşma yetenekleri, önümüzdeki aylarda onlara kitap bile yazdırabilir.

Kovalar bu yaz eskiden çekindikleri konularda çok daha cesur atılımlar yapacak ve bu durumdan yarar görecekler. Önümüzdeki aylarda, disiplinli bir şekilde spor yapmalı ve sağlıklarına özen göstermeliler. Aşk hayatlarında, ciddi bir ilişki görünüyor. Balıklar ise, artık geçmişin değil geleceğin hesabını yapacaklar. Yeni kararlar almaları gündemde. Yaşama bakış açıları değişiyor. Aşk hayatlarında ise, genel koşullarında değişimler, sürprizler söz konusu olacak...

Yeni bağlantılara uygun bir dönem
İş Hayatı
Ani değişimler ve yenilikler gezegeni Uranüs, sizi her konuda kollamasına rağmen bazen zor günler yaşattı. Değişimin yaşam içinde, gerçek anlamda şart olduğunu anladığınız günden beri, şartlarınızı zorluyor ve sabit düşüncelerden arınmak istiyorsunuz. Yeni bağlantılar yapmak istiyorsanız, yaz mevsimi sizin için son derece uygun bir zemin oluşturuyor.

Bu dönemde, başkalarına ait paralardan faydalanabilirsiniz. Sürekli iç sesinizi dinleyerek hareket etmeniz, çoğu kez geç gelen bir başarıyı simgeliyor. Çünkü tüm hava özelliğinize karşın, siz sabit bir burçsunuz ve alışkanlıklarınızdan ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Bu yıl çok çalışmanın ödülünü göreceksiniz ve elinize her zamankinden çok daha fazla para geçecek. Yaz günlerini en iyi şekilde değerlendirip, gideceğiniz yerlerde bir taşla iki kuş vurabilir, hem dinlenip hem de bazı işlerinizi halledebilirsiniz. Eskiden korktuğunuz, hatta çekindiğiniz konularla ilgili, yeni atılımlar yapacak, cesurca kararlar vereceksiniz. İşinizle ilgili yeni finans konuları gündeme gelecek ve şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceksiniz.

Haziran sonunda rahatlama olacak
Aşk Hayatı
Bu yıl aşkta seçenekleriniz oldukça fazla. Eski zorluklara bir son vereceksiniz. Geçen dönem başlayan olumlu beraberliğiniz, bu dönem de kendini gösterecek ve sizi neşeli ortamlara götürecek. Bazılarınız ciddi bir ilişki içinde olacak ve özgürlüğünün ne kadar önemli olduğunu unutacak. Yaz aylarının ilk günlerinde kritik günler sizi bekliyor. Gerileyen Venüs, eski aşk acılarınızı tekrar gündeme getirebilir. Ayrılık kaçınılmaz olabilir. Birçok duygusal probleme daha mantıklı bir yaklaşımla sonuç getirebilirsiniz. Haziran sonlarında, duygusal sorunlarınızdan sıyrılmış olarak kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Eğer sevdiğiniz kişiyi iyi bir sınavdan geçirip, hakkında olumlu karar vermişseniz, ilişkinizi daha sağlam temeller üzerine oturttuğunuzu göreceksiniz.

Kendinize dikkat etmeyi öğrenin

Sağlık Durumu
Jüpiter sizi her konuda destekleyecek ve kardeş burcunuz Terazi'deki yolculuğuna başlar başlamaz, eğlence hayatınızı canlandıracak. Bu yaz disiplinli bir şekilde spor yapmalı ve dolaşım sisteminizi düzenli tutmalısınız. Burcunuzun simgesi olan ayak bileklerinizi fazla yormamalı ve düzenli beslenmelisiniz. Toplar damar sistemi zayıflığınızın erken yaşta varise neden olduğu bir gerçek. Bazı Kovalar bu duruma daha yatkındır ve yaşam boyunca bu konuda dikkatli olmalıdırlar. Vücudunuzun bazı minerallere ihtiyacı olabilir. Düzenli uyumalı ve sağlığınızı olumlu destekleyecek beslenme şeklini seçmelisiniz. Dişlerinize, cildinize, kemiklerinize, midenize ve sindirim organlarınıza gereken özeni göstermelisiniz. Fiziksel değişimler için sonbaharı bekleyin.

Ortaklık konusunda destek göreceksiniz
İş Hayatı
Uranüs'ün burcunuza girmesiyle, yaşantınızda değişimlere hazır olmalısınız. Kemerlerinizi bağlayın ve nefesinizi tutun. Heyecanlı bir yolculuğa hazır mısınız? Uranüs'ün Balık burcundaki varlığı tam bir serüven olacak. Zaman zaman sizi önlere fırlatırken, bazen de zorluklar yaşatacak ve eski alışkanlıklarınızdan kurtulmanızı sağlayacak. Bu gezegenle baş etmek çok zordur ve sizi en uç noktalardaki savaşların içine sürükleyebilir.

Hızlı yaşa mutlu ol
Sağlık Durumu
Müthiş bir yıldan çıktınız. Eski olayların karmaşasını üzerinizden atmanız zaman alabilir. Bu yıl yaşamı çok hızlı yaşayacak ve nefes nefese kaldığınız günlerde, geriye bakıp mutluluk duyacaksınız. Çoğunuz güzel cümleler kurabilecek yeteneğe sahipsiniz ve bu özelliğinizi göz ardı etmiştiniz. Uranüs bu özelliğinizi ortaya çıkararak, kendinizi keşfetmenizi sağlayacak. Bazı Balıklar bu yaz, yazdıklarını kitap haline bile getirirken, yedi yıllık bir gelişme sürecine merhaba diyecekler.

Sürprizlerle dolu günlere hazır olun
Aşk Hayatı
Yaz mevsimi içinde birçok değişim söz konusu. Süregelen bir ilişkiniz varsa önemli kararlar almak için güçlü bir mantık sergileyecek, bulunduğunuz koşullardan çok, ileriye yönelik gelecek planlarınızın önemli olduğunu göreceksiniz. Yaz ayları ilişkinizin koşullarını belirlerken, sürpriz gelişmeleri de size sunacak. Koşullarınızda değişim söz konusu ise, hızlı bir şekilde ilişkinizi şekillendireceksiniz.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Laila beklemede
 Miniklerin dansları aileleri büyüledi
 Tekfen Filarmoni'den 3 Denizin Öyküsü
 Her gününüze ve her kıyafetinize uygun şık ve modern...
 Erkekleri bu yıl renkler ısıtacak
 Ünlülerin otel odaları büyük rağbet görüyor
 İGS moda merkezi açıldı
 Kültürlerini gümüşe taşıdılar ihracatı artırdılar
HAKAN & UTKU
Beckham'ın tuttuğu Dilek
David Beckham'ın Dilek isimli...
Tuvalet eğitimi için acele etmeyin
Tuvalet eğitimi için acele etmeyin
Uzmanlar çocukların tuvalet eğitimi için en doğru zamanın "iki yaş"...
Adım adım ilerleyin zamana ihtiyacı var
Adım adım ilerleyin zamana ihtiyacı var
Tuvalet eğitimi sırasında en çok dikkat etmeniz gereken şey; adım...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.