kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:30Temel Reis
09:00Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar
10:00Ankara'da Sabah
11:00Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:35Dünya Yemekleri
14:25Airport
15:15Dekor-Dizayn
16:05Sinema "Mel"
17:50Patron Kim? (Tekrar)
19:00Atv Ana Haber
19:45Spor
19:50Bambaşka Biri Gala
21:30Sinema Kulübü "Kaçakların Peşinde"
23:30Televizyon Milleti
01:10Blendax'la Akademi Türkiye
02:10Geceyarısı Haberleri

 
  09:00 Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar
Emine Munyar'ın hazırlayıp sunduğu atv'nin pazar ekranındaki büyük ilgiyle izlenen belgesel programı "Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar" beşinci bölümüyle sürüyor. Otomobilin ilginç dünyasındaki geçmişe ve geleceğe yönelik yolculuğumuzda bu kez de Güney Koreli Hyundai'nin Türkiye serüveni anlatılıyor.
 
  10:00 Ankara'da Sabah
Muharrem Sarıkaya ve Okan Müderrisoğlu'nun sunduğu "Ankara'da Sabah"a Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe katılıyor. Programda yanıt bulacak sorular şöyle: Bu yıl Çevre Proje Olimpiyatları'na ev sahipliği yapan Türkiye, hangi dallarda iddialı? Türkiye'de de turistik özelliğe sahip bir milli park yaratma projesi var mı? Haziran gelmesine rağmen havalar halâ soğuk gidiyor. Bu küresel ısınmanın bir sonucu mu? Ormanların özel sektör tarafından işletilmesi projesi ne zaman hayata geçirilecek?
 
  15:15 Dekor-Dizayn
Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu atv'nin dekorasyon programı "Dekor Dizayn" pazar günleri ekrana gelmeye devam ediyor. Programın bu haftaki konukları "Okul" filminde de rol alan genç oyuncu Sinem Kobal ve manken Gizem Özdilli olacak.

GİZEM ÖZDİLLİ İLE SOHBET
Sinem Kobal ve Vahe Kılıçarslan "Dekor Dizayn"ın bu haftaki talihli izleyicisinin evinin salonunu ve mutfağını baştan aşağı yenilediler. Larespark Oteli'nin içinde bulunan Lapis Bar'da ise Kılıçarslan Gizem Özdilli ile son derece keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
 
  16:05 Sinema "Mel"
Ailecek izleyeceğiniz bir film
Diğer kaplumbağalara göre çok büyük olan Mel yalnız yaşayan huysuz sahibiyle birlikte kalmaktadır. Sahibi Bill, Mel'i herkesten saklamaktadır. Fakat Bill'in torunları onu ziyarete gelince ve Mel'le tanışınca sakin yaşamları değişir. Çocuklar için yapılmış 1998 yapımı bir TV filmi. John Travolta'nın kardeşi Joey Travolta tarafından yönetilmiş olan filmin en büyük kozu büyük karakter oyuncusu Ernest Borngnine'ın varlığı. Yaşlı oyuncu bu filmde de harika bir oyun veriyor ve filmi sürüklüyor. Ayrıca Julie Hagerty, Greg Evian ve Jack Scalia rol almışlar. Ailece rahatlıkla izlenebilecek bir yapım.
 
  19:50 Bambaşka Biri Gala
Ebru Sağ ve Dilek Karabulut, Emel Sayın ve Abidin'in sunacağı "Bambaşka Biri Gala"da yepyeni görünüşleri ile ekrana gelecekler
atv'nin ilgiyle izlenen reality show'u "Bambaşka Biri" dış görünüşünden mutsuz olanlara, güzelleşmek ve hayata yeniden başlamak isteyenlere bu şansı vermeye devam ediyor. "Bambaşka Biri"ne doğuştan gelen ya da sonradan oluşan biçim bozukluklarından şikayetçi olup, plastik cerrahiye ihtiyaç duyanlar ve maddi imkansızlıkları sebebiyle estetik ameliyat olamayanlar başvurdu.

3 BİN KİŞİ BAŞVURDU
Uzmanlardan oluşan seçici kurul 3 binin üzerinde başvuru arasından 17 kişiyi seçti. Ekranseverler "Bambaşka Biri"nin 4. haftasında Ebru Sağ ile Dilek Karabulut'un değişim sürecine tanıklık etti. Onların değişimleri başvurudan seçim aşamasına, ameliyattan ameliyat sonrasına kadar atv'de adım adım yayımlandı. Sağ, kendini insanlardan soyutlayacak kadar güvensizlik yaratan yanaklarından, burnundan ve göğüslerinden mutsuzdu. Karabulut ise, burnundan ve dudaklarından şikayetçiydi.

AİLELERİ BİLE GÖRMEDİ

Değişim artık tamamlandı. Bu süreç içinde aileleriyle yüz yüze gelmeyen Ebru Sağ ve Dilek Karabulut bu akşam "Bambaşka Biri Gala"da yeni görünüşleri ile ilk kez sevdikleriyle karşı karşıya gelecekler. Programın konuk sunucuları ise Emel Sayın ve Pop Star Abidin olacak.
 
  21:30 Sinema Kulübü "Kaçakların Peşinde"
Kaçanlar ve kovalayanlar...
(U.S. Marshalls)- Bir uçaktaki azılı mahkumlar, bir yerden öbürüne nakledilirken uçak düşer ve tüm mahkumlar araziye dağılır. Aralarından özellikle biri son derece tehlikeli bir katildir. Ele geçirilmesi için ABD'nin kendine özgü polisleri olan şerifler biraraya gelirler ve insan avı başlar. Alçakgönüllü, ama son derece sürükleyici bir film. Leonard Maltin ünlü Sinema Kılavuzu'nda şöyle diyor: "Aksiyon bir kez başlıyor ve size nefes alacak zaman bile bırakmıyor". Stuart Baird imzalı ve 1998 yapımı filmin başrolünde, yıllarca küçük rollerde harcandıktan sonra nihayet "The Fugitive- Kaçak" adlı TV dizisinin sinema uyarlamasındaki komiser rolüyle Oscar alarak değerini kanıtlayan usta oyuncu Tommy Lee Jones var. İşin tuhafı, Jones'un bu filmdeki rolü tıpatıp "Kaçak" takine benziyor. Diğer rollerde zenci oyuncu Wesley Snipes, Robert Downey Jr., Kate Nelligan, Joe Pantolanio ve de güzel Fransız yıldızı Irene Jacob var.
 
  23:30 Televizyon Milleti
İbrahim Sadri "Televizyon Milleti"nde izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor
İbrahim Sadri'nin sunduğu ekranların 'en şaşırtıcı, en farklı ve de ne yapacağı belli olmayan', show programı "Televizyon Milleti" bu akşam da çok özel bir bölümle daha ekrana geliyor.

TELEVİZYON EVLİLİĞİ İŞLENECEK
Programda bu hafta son yıllarda çok moda olan 'televizyonlardaki evlilik' konusu farklı bir biçimde işlenecek. Ünlü konukların katılacağı "Televizyon Milleti"nde evlilik adayları arasında geçecek kıran kırana rekabet ekrana taşınacak. Sürprizlere açık, heyecanlı, gerilimli ve duygu dolu bir show; "Televizyon Milleti", herkesi ekran karşısına davet ediyor.
YÜKSEL AYTUĞ
Reklam sorununa çözüm buldum
İçimden "Eureka" diye...
ATİLLA DORSAY
KAÇAKLARIN PEŞİNDE atv 21.30
Kaçanlar ve...
 
Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar
atv / 09:00
Ankara'da Sabah
atv / 10:00
Dekor-Dizayn
atv / 15:15
Mel
atv / 16:05
Bambaşka Biri Gala
atv / 19:50
Subay ve Centilmen
TRT 1 / 20:00
Diriliş
Star / 21:15
Kaçakların Peşinde
atv / 21:30
Sil Baştan
Kanal D / 21:40
Lifestyle Sinema Özel
NTV / 22:05
Televizyon Milleti
atv / 23:30
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.