kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
09:00Beyblade
09:35Hayatımın Kadını
10:55Gerçek Aşk
11:45Bambaşka Biri
13:35Türk Sineması "Yalnızlık Bir Şarkıdır"
15:15A'dan Z'ye
17:40Çocuklar Duymasın
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
19:50Ekmek Teknesi
21:50Kurşun Yarası
23:40Bizim Stadyum
01:10Blendax'la Akademi Türkiye
02:10Geceyarısı Haberleri

 
  11:45 Bambaşka Biri
atv'de bugün, görünüşünden memnun olmayanlara tepeden tırnağa değişme imkanı sağlayacak bir program başlıyor
Dış görünüşünden mutsuz olanlara, güzelleşmek, bambaşka biri olmak, hayata yeniden başlamak isteyenlere bu şansı atv veriyor. Sunuculuğunu Filiz Akın'ın yapacağı "Bambaşka Biri" doğuştan gelen ya da sonradan oluşan biçim bozukluklarından şikayetçi olup, plastik cerrahiye ihtiyaç duyanlar ve maddi imkansızlıkları sebebiyle estetik ameliyat olamayanlar başvurdu.

ONYEDİ KİŞİ SEÇİLDİ
Uzmanlardan oluşan seçici kurul 3 binin üzerinde başvuru arasından 17 kişiyi seçti. Şimdi her hafta iki kişinin tepeden tırnağa değişirken yaşadıklarına tanık olacaksınız. Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayımlanacak programda bu değişimi geçirenlerin ilk başvuru gününden ameliyat sonrasına kadar yaşadıklarını adım adım paylaşacak, pazar akşamları saat 19.50'de yayımlanacak "Bambaşka Biri"nde ise yeni görünümleriyle ailelerine kavuştukları, yeni hayatlarına başladıkları anın heyecanına ortak olacaksınız. "Bambaşka Biri"nin ilk bölümünde, programa olan ilgiye tanık olacak, bu değişimi yaşamak, bambaşka biri olmak için başvuranları ve ilk elemelerden geçerek tıbbi heyet ile görüşme şansı yakalayan 17 kişiyi tanıyacak, öykülerini, neden değişmek istediklerini öğreneceksiniz. Filiz Akın'ın bu kişilerle yaptığı sohbetlerle renklenecek programın ilk gün finalinde ise, "bambaşka biri" olmak üzere belirlenen iki kişinin kim olduğunu öğreneceksiniz. Takip eden 4 gün boyunca onların değişim süreçlerine tanık olacaksınız.
 
  13:35 Türk Sineması "Yalnızlık Bir Şarkıdır"
Bir dansçının maceraları
Y: Yücel Uçanoğlu
O: Yaşar Alptekin, Merih Akalın,
Arzu Aydın Tekin çalışkan, fakat içine kapanık bir çocuktur. Okulda arkadaşları tarafından dışlanan Tekin, kimi zaman arkadaşları arasında alay konusu olur. Tekin bu duruma fazlasıyla üzülmektedir. Okulda arkadaşları, evde ise babasının baskısından bunalan Tekin kendini geliştirmeye karar verir. Öğrendiği dans figürleri onu bir anda diskoların flaş ismi yapar. Dansçı olarak çalıştığı diskotekte tanıştığı Nuray Hanım ona yeni bir dünyanın kapılarını aralar. Silik kişiliğinden sıyrılıp ünlü ve aranan bir model olan Tekin, bir anda kendisinden büyük olan Nuray'ın baskısı altında kalır.
 
  19:50 Ekmek Teknesi
Korkut, Jale'yi istedi. Nusret son noktayı koydu: "Elçiye zeval olmaz... Kızıma bunu ileteceğim. Kararı o verecek"
Pazartesi akşamlarının en sevilen, en çok izlenen dizilerinden "Ekmek Teknesi" 65. bölümüyle sürüyor. Bu akşamki bölümde: Korkut'a olumlu yanıt verme konusunda karı-koca arasında tartışma çıkar. Nusret son noktayı koyar: 'Korkut, elçiye zeval olmaz. Teklifini kızıma ileteceğim, kararı o verecek' ...

RUHİ'NİN AMACI NE?
Ruhi, bin bir numarayla Şelale'ye yanaşmaya çalışırken, çalan kapı zili her şeyi berbat eder... Celal, Suzan'ın yemek davetine gitmemeleri için herkesi uyarır ama içine de bir kurt düşmüştür. Kontrol için gittiğinde, gördüğü manzara Celal'i çileden çıkarır... Evdeki kavgaların son bulmasının yolunu Nusret Bey'i yemeğe çağırmakta bulan Süha, Ruhi'nin hangi hesapların peşinde koştuğunu bilmemektedir...
 
  21:50 Kurşun Yarası
Milyonların tiryakilikle izlediği "Kurşun Yarası"nda bu hafta heyecan dorukta! Dizinin bu akşamki 32. bölümü gerilimli anlara sahne oluyor. Halil, Rıza ve Ali Kaptan için kurulan darağacına Kaymakam'ı çıkarmıştır. Kaymakam'ın kurtulması için tek yol Rıza ve Ali Kaptan'ın bulunmasıdır. Kasaba meydanında Halil'e sıkılan bir kurşun durumu içinden çıkılmaz bir hale getirir. Rıza ve Ali Kaptan çıkan çatışmadan yararlanmaya kalksa da işler planladıkları gibi gitmez. Halil arkadaşlarını kurtarmak için onlar razı olmasa da kendini feda eder. Kaymakam'a teslim olan Halil idamla yargılanacaktır.
 
  23:40 Bizim Stadyum
Faik Çetiner'in yönettiği "Bizim Stadyum", Birinci Süper Lig'in 33. haftasını da en ince ayrıntılarıyla ekrana getirecek. Zirve yarışında Denizlispor-Fenerbahçe ve Trabzonspor-Galatasaray maçlarının perde arkası... Olağanüstü kongre kararı alan Beşiktaş'ta başkanlık için hangi aday şanslı? Başkan adaylarından çok özel mesajlar... "Bizim Stadyum"da.
YÜKSEL AYTUĞ
Bu diyaloglar nasıl unutulur?
Canlı yayındaki cümleler...
ATİLLA DORSAY
Oturma - Yatak Odası MGM 21.15
Atom savaşı ve...
 
Güçlü Seçkinler
TRT 1 / 00:40
Bambaşka Biri
atv / 11:45
Yalnızlık Bir Şarkıdır
atv / 13:35
Gerzek Şaban
Show TV / 15:50
Ekmek Teknesi
atv / 19:50
Kampüsistan
Kanal D / 19:50
En Son Babalar Duyar
Star / 20:30
Kınalı Kar
Kanal D / 21:20
Ruby'nin Alın Teri
TV8 / 21:30
Kurşun Yarası
atv / 21:50
Zindan ve Ejderha
Star / 22:00
Sloganlar
CNBC-e / 22:00
Bizim Stadyum
atv / 23:40
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.