kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
"Yıkılmadık ayaktayız"ı oynamaya devam
Biz ayrılamayız

Victoria-David Beckham çifti aldatma skandalının ardından objektiflere gülümsüyor. Onlar evlilikleriyle her zaman gündemdeydi ama son bir aydır tüm dikkatleri yeniden üzerlerine çektiler.

***

"Yıkılmadık ayaktayız"ı oynamaya devam

Victoria-David Beckham çifti tüm gazete manşetlerini süsleyen haberlere rağmen hiç problem yokmuş gibi görünmeye çalışıyor
Onlar evlilikleriyle her zaman gündemdeydi ama son bir aydır tüm dikkatleri yeniden üzerlerine çektiler. David Beckham'ın eski yardımcısı Rebecca Loos ve Avustralyalı model Sarah Marbeck ile ilişki yaşadığına dair çıkan haberler, ünlü çifti belki fazlasıyla sarstı ama onlar bunun tam aksini sergilemeyi tercih etti. Beckham çifti, geçtiğimiz hafta boyunca Londra'daki Claridges Oteli'nden Madrid'deki benzin istasyonuna kadar pek çok yerde birlikte gazetecilere bol bol poz verdi.

Beş yıllık evli çift, gazeteciler deklanşöre bastıkça kahkahalar attı, öpüştü ve el ele tutuşarak birbirlerinin gözlerinin içine baktı. 28 yaşındaki David Beckham hakkında çıkan seks haberlerini "absürd ve asılsız" olarak yorumlayan çift, gazetecilere bu konuyla avukatlarının ilgilendiğini açıklamayı da ihmal etmedi. Tabii tüm bu olaylar patlak verdikten sonra gazeteciler sadece çiftin değil yakınlarının da peşine düştü. Hello Dergisi'ne konuşan çiftin bir yakını, çıkan bu haberlerin David ile Victoria'yı ayırmak yerine ilişkilerinin sağlamlaştırdığını söylüyor:
"Taptıkları iki tane çocukları var ve hiçbir şeklide ayrılmayı düşünmüyorlar. Bütün sorunlarını da kapalı kapılar arkasında çözmeyi tercih ediyorlar." Victoria'nın single'ı "Let Your Head Go/This Groove" un yapımcısı Damon Dash ise Beckham çiftini şu sözlerle savunuyor: "Victoria ve David'le tanıştığımda onların dünyadaki birbirine en yakın çift olduklarını gördüm. Birbirlerine çok düşkündüler. Bence tüm bu söylentiler asılsız."

Tüm bu haberlerden sonra aslında herkes David Beckham'ın ne diyeceğinden çok, Victoria'nın nasıl bir tavır takınacağını merak etmeye başladı. Ama Victoria bu merakları giderecek bir açıklama yapmadı. Bu tavır suların durulmasını sağlamaya yaramadı ve Rebecca katıldığı bir televizyon programında David Beckham'la yaşadıklarını ayrıntılarıyla anlatmaktan çekinmedi. Sonuçta Victoria sadece çıkan haberlere değil, Rebecca'nın, Beckham'ın kendisini ne kadar itici ve zayıf bulduğuyla ilgili açıklamalarına da katlanmak zorunda kaldı.

MUHTEŞEM BİR AŞIK

Victoria'nın annesi Jackie Adams ise tüm bu söylentilerin aksine çevresine kızının gayet iyi olduğunu söylüyordu; "Victoria çıkan bu haberlerin kendisini yıkmasına izin vermeyecek. David'i tanıyan herkes onun gözlerinin Victoria'dan başkasını görmediğini gayet iyi bilir." Ayrıca anne Adams ülkedeki hemen her gazetenin manşetlerini süsleyen haberlerden artık herkesin sıkıldığını da düşünüyor; "Sanırım, bizim gibi insanlar da artık gazetelerde bu hikayeyi okumaktan sıkılmıştır. Bence bu konuyu çok fazla uzattılar."

Sky One'da çıktığı bir programda tam bir saat David Beckham'la yaşadığı ilişkiyi anlatan 25 yaşındaki Rebecca Loos ise vücut dili uzmanlarına göre büyük olasılıkla doğruyu söylüyordu. Rebecca olay yaratan programda David Beckham'ın aslında hiç tipi olmadığını söyledi; "Ben dış görünüşe veya imaja önem vermem. O nedenle David ile aramızda bir çekimin oluşması uzun süre aldı. Birbirimizi tanıdıkça birçok ortak yönümüz olduğunu keşfettik ve daha da yakınlaştık." Rebecca Loos Beckham'la birlikte çok iyi vakit geçirdiklerini söylüyor; "Birbirimize çok bağlanmıştık, aramızda inanılmaz bir çekim vardı. Aynı şeyleri düşünüyor, aynı şakaları yapıyorduk. Bana çok özel davranıyordu, önemsendiğimi hissettiriyordu."

Rebecca, David'in Madrid'de ailesinden uzak olduğu için kendisini çok yalnız hissettiğini söylüyor: "'Çok yanlızım' demezdi ama ben öyle olduğunu hissediyordum. Sık sık oğullarını özlediğini söylerdi ya da 'keşke burada olsalar" derdi." Rebecca kendisine David'in eşini özleyip özlemediği sorulduğunda ise şöyle yanıt veriyor; "Bu soruya cevap vermek istemiyorum." Rebecca Loos Beckham'la neler yaşadıklarını açıkça anlatmıyor ama onu "muhteşem bir aşık" olarak tanımlıyordu. Birlikte geçirdikleri ilk geceden sonra Beckham'ın kendisine kahvaltı olarak meyve ısmarladığını söyleyen genç kadın, kendisine çilek yedirdiğini ve çok romantik anlar yaşadıklarını da sözlerine ekledi. Birlikte altı kez seks yaptıklarını söyleyen Rebecca Loos, günde 30 kez de cep telefonundan birbirlerine mesaj çektiklerini anlattı.

Rebecca'ya göre ikili birbirlerine en son iki hafta önce mesaj göndermiş; "Tahrik etmeyi çok severdi. Hiçbir zaman ilk mesajı gönderen ben olmazdım. Her zaman evli bir erkek olduğunu unutmamaya çalıştım. Ya ben mesaj çektiğim sırada Victoria ile yemek yiyor olsaydı? Hep onun bana gelmesi için beklemek zorundaydım." Rebecca Victoria'nın David'le aralarındaki ilişkiyi bilip bilmediği sorusunu ise şöyle yanıtlıyor; "Bence biliyordu. Çünkü dedikodular kulağına gidiyordu ve şüphelenmesine neden oluyordu."

Rebecca'ya göre David Victoria'nın sopa gibi vücudundan nefret ediyordu; "Her zaman Victoria'ya daha fazla yemek yemesi gerektiğini söylüyordu. Ama Victoria zayıf olmanın daha havalı olduğunu düşünüyordu." Beckham çiftinin çıkan haberlerle ilgili olarak Prens Charles'ın avukatlarıyla anlaştığını öğrenen Rebecca Loos, çiftin ne yapmaya çalıştığını anlayamadığını söylüyor; "Avukat tutarak ne elde etmeye çalıştıklarını anlamıyorum. Sahip oldukları imaja kavuşmak için o kadar çok çaba harcadılar ki, şimdi onu korumak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar sanırım. Ben kendimden son derece eminim. Yalan söylemek için de hiçbir nedenim yok. Ve eğer gerekirse yargıcın karşısına da çıkabilirim.

Eylem Bilgiç

DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Semt pazarlarının en büyük rakibi Merter
 Anadolu'nun yarattığı mücevherler
 Kitap toplama kampanyası
 Harley'ciler İstanbul'a geliyor
 Sanal marketten barınaklara yardım
 Hayvanların aşkı meyvelerini verdi
 Bu yaz eteklerin mevsimi olacak
 Tiffany'den yeni koleksiyon
 Yüz hatlarına göre gözlük
 Kuklalar sizi büyülü dünyalarına çağırıyor
 Hoşgeldin Yeni Aktüel
 Bedeninden sanat eseri yaratıyor
 Ralli pistlerinin en hızlı ailesi
 Köleler kurtuldu artık sıra bizde
 Şimdi de dansçı yetiştirecek
 8 adımda kusursuz bir görünüm kazanın
 En yeni kozmetik ürünleri
 Ünlülerin güzellik sırları
 Galata gönüllülerle yeniden doğuyor
    Cumartesi Yazarlar
  » Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
BALÇİÇEK PAMİR
Türk kadınını temsil etmiyorum
Milli Piyango'dan büyük...
KENAN ONUK
İstanbul'da erguvan zamanı
Önce bir güzel haber. 12-16...
Güzelleşmek için acı çekmeniz gerekmiyor
Güzelleşmek için acı çekmeniz gerekmiyor
Kadınlar güzelliklerini vurgulamak için saç düzleştirici maşa, cımbız...
Delikanlı doğulmaz ama delikanlı olunur
Delikanlı doğulmaz ama delikanlı olunur
Deliyürek dizisindeki Çakır karakterinin bizi etkilemesi çok normal.
Her gün her şey baştan
Geçirdiği travma nedeniyle yaşadığı her şeyi bir gün sonra unutan bir...
Festivalin kapanış filmi sinemalarda
Amerikan bağımsız sinema örneği olan "Görkemli Hayatım", mutlaka özel...
Erenköy'de huzurlu bir bahçe
Ethemefendi 36, Erenköy'deki aynı addaki caddede. İster antikalarla süslü...
Pera'da butik otel keyfi
Kısa bir süre önce Pera'da hizmet vermeye başlayan The Pera Rose Hotel'de tarih...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.