kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
  » Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Cep telefonları artık kişiye özel
Şık ve çekici
Oyuncuların tutkusu
En ucuz, en basit
İşe göre telefon

Cep telefonları artık kişiye özel

Cep telefonu seçerken şık, çekici tasarım, dayanıklı, iş ihtiyaçlarına uygun, kameralı, oyun ve melodi özellikleri etkili oluyor

Bir cep telefonundan herkesin beklentisi farklı olabilir. Peki ya sizin beklentiniz nedir? En şık cep telefonu mu, en iyi oyunlarla başınızı döndüren mi, iş hayatınızı cebinize taşıyan mı, yoksa sadece "alo demenizi sağlayan bir telefon mu? Piyasada bulunan onlarca model telefon arasında kendinize uygun olanı seçmek çok kolay değil. Ancak kendi ihtiyaçlarınıza ve harcayacağınız miktara göre karar verebilirsiniz. Türkiye'de yapılan araştırmalar fiyat, çekici tasarım ve melodilerin telefon seçiminde en çok etkili olan 3 özelliğin olduğunu gösteriyor.

ŞIKLIK YARIŞI
Şıklık sadece bayanlara ya da baylara özgü birşey değildir. Fakat yine de bu konu da en çok özeni bayanların gösterdiğini düşünüyoruz. Çünkü erkek kullanıcılar teknoloji ve kullanım alanına daha fazla yatırım yaparken, bayan kullanıcılar daha ziyade oyunu çekicilikten yana kullanıyor. Modayı yakından takip ediyorsunuz, giyiminize kuşamınıza büyük özen gösteriyorsunuz. Dolayısıyla tepeden tırnağa özel ve şık olmak sizin en büyük arzunuz. Ya da sadece cep telefonunuzla tüm dikkatleri üzerinize çekmek niyetindesiniz. İşte kıskananları çatlatacak, şıklığınızı ve özelliğini tamamlayacak cep telefonları sizleri bekliyor. Hemen sizin için en uygun olanını seçin ve bulunduğunuz ortamda tepeden tırnağa çarpıcı insanlardan biri olun.

OYUN BAŞLIYOR!
Mobil teknolojilerle yakından ilgileniyorsanız ve oyunlar sizin hayatınızın vazgeçilmez bir unsuruysa, oyun konusunda tatmin edici özelliklere sahip bir cep telefonu sizin için kaçınılmaz tercihlerden biri olacaktır. Eğer siz de canınızın sıkıldığı, otobüste yolda hemen her yerde oyunla zaman dolduranlardansanız, dolayısıyla oyun keyfinizi yanınızda taşımaktan yanaysanız oyun konusunda yetenekli cep telefonları sizleri bekliyor.

OFİSİNİZ CEBİNİZDE
Elektronik ajanda, telefon defteri, kelime işlemci, internet tarayıcı ve mobil telefon gibi bir çok elektronik çözüme ihtiyaç duyuyorsanız bu telefonlar tam size göre. İş hayatınızı kolaylaştıracak ve zamanın para sayıldığı hayatta size zaman kazandıracak bu ürünlerle ofisiniz tamamen cebinize taşınıyor. Tüm elektronik yazışmalarınızı yapabileceğiniz, günlük haberlerinizi okuyabileceğiniz, telefonla konuşabileceğiniz ve hatta videolar izleyebileceğiniz bu ürünlerden biri mutlaka sizin için.

BİR 'ALO' DESEM YETER
Eğer bu ürünler ya da benzerlerinin sizin için uygun olmadığını düşünüyor ve benim için "alo" demek yeterli diyorsanız sizler için de önerilerimiz var. Şayet renkli ekrandan uzak kalmak ya da internet'e ya çok yavaş ya da hiç bağlanamamak sizin için sorun değilse tercih yapmanız çok kolay olacak. Teferruattan uzak ve sizin insanlara ulaşmanızı ve ulaşılabilir olmanızı sağlamanın dışında dikkat çekici özelliği olmayan telefonlar sizi bekliyor. Cep telefonunu seçerken pil ömrü, ekran kalitesi, polifonik (çok sesli) melodi ve çekici tasarımı yanında hiç bilmediğiniz teknik terimler seçimi zorlaştırıyor. Bu terimlerin ne olduğunu satıcınıza mutlaka danışın. Kullanmak istediğiniz uygulamaları telefonu satın almadan önce mutlaka deneyin.

Timur SIRT

DİĞER BİLGİ VE YAŞAM HABERLERİ
 Gelen E-mail'lerin Üçte Biri Çöpe Gidiyor
 "akıllı Ev"e Misafir Geldi
 Fotoğraf Albümünüz Piramitte Saklanıyor
 Motorola Yeni Ceo İle Kâra Geçti
 Bilgisayarınız Hem İnce Hem Hafif
 Ibm'den İş Dünyasına Zirve
 Türkiye'nin E-ticaret Notu Düştü
 Unkapanı Çarşısı Artık Cebimize Taşındı
 Zalim 1 Numara
 Shubuo Telefonu
 Şimdi Moda, Ofiste Kendin Bas
 Tek Parmakta Onlarca Şarkı
 Şifrenize Dikkat!
Öldürdü yanına yattı
Ayrılmak isteyen sevgilisini bıçaklayan İsmail Sular'ın itirafı şok...
Şimdi delil yeterli
Bir minibüs şoförünü öldürdükleri gerekçesiyle iki kez...
Haplar başlarına dert oldu
Haplar başlarına dert oldu
Son dönemin gözde diyetisyeni Taylan Kümeli'nin Nişantaşı'ndaki...
Leyline tarih oluyor
Leyline tarih oluyor
Sosyetenin en alımlı kadınlarından biri olan (son zamanlarda biraz...
IMKB
E: 18,252 D:% -0.11
DOLAR
S: 1,464,000 D:% 1.53
EURO
S: 1,770,000 D:% 1.26
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.