kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
07:20Homedrom
08:15Benjamin
08:45Uçuş Ekibi
09:50Yogi'nin Kutusu
11:00Elifnağme
13:00Gün Ortası
14:40Temel Reis'in Maceraları
15:15Jesse
16:00Türk Sineması "Salıncakta Üç Kişi"
17:45Çocuklar Duymasın
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
19:50Blendax'la Akademi Türkiye
22:45Ekmek Teknesi
00:15A Takımı
01:45Savaş Ay'la Sokak Arası
03:25Geceyarısı Haberleri
03:35Homedrom

 
  00:15 A Takımı
A Takımı'nda bu gece Hasankeyf'ten, Batman'dan, Mardin'den, Diyarbakır'dan olaylar ve insan hikayeleri var...
Savaş Ay kaptanlığındaki "A Takımı" bu hafta da gündeme damgasını vuracak konularla atv ekranlarında olacak. Kaptan Savaş Ay bu kez Güneydoğu'da halkın nabzını tutuyor, onlarla dertleşip sohbetler kuruyor... Ve karşınıza birbirinden ilginç hikayelerle geliyor. Programda Hasankeyf'ten, Batman'dan, Mardin'den, Diyarbakır'dan olaylar ve insan manzaraları var... Hasankeyf mağaralarında dans eden balerinler neden ağladı? 60 kiloluk oklu kirpi dağlarda nasıl yakalandı?

Cezaevi otel oldu
Ahmet Arif ve Cahit Sıtkı Tarancı Diyarbakır'da nerelerde doğdu, büyüdü? Ünlü cezaevinde turistler nasıl yatacak? Batman'ın Pala Kardeşleri neden bu kadar coştu? Güneydoğu insanı öğrenimden cinselliğe, turizmden güvenliğe neler düşünüyor, neler söylüyor... Hepsi Savaş Ay'la "A Takımı" nda...
 
  19:50 Blendax'la Akademi Türkiye
Geçen haftaki gala gecesiyle AB grubunda birinci olan "Blendax'la Akademi Türkiye"de bu akşam 9 finalist yeni şarkıları ve şovlarıyla karşınızda olacak. Jüri yine elenmek üzere 4 yarışmacı önerecek
atv'nin tiryakilikle izlenen; görkemiyle, kalitesiyle adından övgüyle sözettiren yarışması "Blendax'la Akademi Türkiye" geçen haftaki gala gecesiyle A/B grubunda Cumartesi'nin en çok izlenen programı oldu. Büyük ilgi gören yarışma bu akşam kalan dokuz finalistin performansını sergileyeceği dokuzuncu gala gecesiyle ekranlarınıza gelecek.

ŞANSSIZ DÖRTLÜ
Öykü Serter'in sunduğu gala gecesinde 9 finalisten biri halktan aldığı oylarla "en sevilen yarışmacı" seçilerek yoluna devam edecek. Cem Ceminay, Yüksel Aytuğ, Pieter Snapper, Özdemir Erkan, Pelin Akad ve Meral Okay'dan oluşan jüri yine zorlanacak ve yorumunu yapacak. Finalistlerden elenmek üzere 4 yarışmacıyı daha önerecek. Reha Muhtar'ın yarışmacılarla yapacağı sohbetlerle renklenecek canlı yayında 4 yarışmacıdan birini Akademi'deki eğitmenleri, birini yarışmacı arkadaşları koruma altına alacak. Kalan 2 yarışmacı ise önümüzdeki bir hafta boyunca halkın oyuna sunulacak. Programda ayrıca yarışmacıların Akademi'de bir hafta boyunca neler yaşadıkları, eğitimleri, ev yaşantıları, galaya nasıl hazırlandıkları da çarpıcı görüntülerle ekranlarınıza yansıyacak.

YENİ ŞARKILAR
"Blendax'la Akademi Türkiye"de bu akşam Jale "Çatkapı", Tolga "Ben Anlamam", Elçin "Asrın Hatası", Timuçin "Belki Hüzün Belki Aşk", Cenk "Şarkı Söylemek Lazım", Barış "Zor Aşk", Pınar "Mayın Tarlası", Özgür "Sıcak" adlı şarkılarla performanslarını sergileyecekler.

 
  22:45 Ekmek Teknesi
Diziye bürokrat geldi
Dizinin tekrarında; Nusret Baba mini fırını görünce ültimatomunu verir. Ancak Ayhan Hanım pek de pes edeceğe benzememektedir... Celal zor bela Suzan'ı yemeğe çıkmaya razı eder. Restoran çıkışında Suzan uzun süredir görmediği bir arkadaşına rastlayınca Celal kendini kaybeder... Kirli ise millete akıl vermekten yorulmuştur artık. 'Şiştim' diyerek Nusret efendiye müracaat eder... Cengiz'in ise kaset doldurma işi fiyaskoyla neticelenince Bican'ı müzikholde çıkarmaya karar verir. Heredot, 1. Meclis'in açılışını anlatırken, işin ehli olan TBMM Başkanı kahvehaneye gelir.
YÜKSEL AYTUĞ
Yolunuz bu hastaneye düşmesin!
Stephen King'in...
ATİLLA DORSAY
Çıtır Kızlar (MovieMax 13.45 - 15.45)
New York'ta...
 
A Takımı
atv / 00:15
Günah Gecesi
Kanal 7 / 09:40
Çıtır Kızlar
Moviemax / 13:45
Canlı
NTV / 18:00
Fidel Castro
TV8 / 19:05
Blendax'la Akademi Türkiye
atv / 19:50
Çayırdaki Zambaklar
CNBC-e / 20:00
Vizontele
Star / 20:10
Serseri
Kanal D / 21:20
Mola
Star / 21:50
Ekmek Teknesi
atv / 22:45
Hülya Avşar Show
Kanal D / 23:00
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.