kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Burcumuzu tanıyalım
Burcumuzu tanıyalım

Koç (21 Mart-20 Nisan)
Dikkatleri üzerine çekmek için çığlıklar atan bir bebek, elbette koç bebeğidir. Küçükken derslerden kaçabilir ama dikkat ederse her şeyi de iyi öğrenir.Övüldüğünde başarılı olur ama saldırgan davranırsanız çalışma gücünü kaybeder. Koç çocuğu büyük ihtimalle kitaplara düşkün olacaktır.

Boğa (21 Nisan-21 Mayıs)
İnatçı bir bebek olmasına rağmen onu yetiştirmek zevklidir. Boğa çocuğunun güçlü ve sağlıklı bir yapısı vardır. Erkek bebek; yaramaz, şakacı ve dayanıklı olur. Kız bebek ise düzenlidir ve evcilik oynamayı çok sever. Kendi halinde de oyun oynamayı sever. Üzerine varılırsa kavgacı olur.

İkizler (22 Mayıs-23 Temmuz)
İkizler bebeği çok hareketlidir. Yürümeyi ve konuşmayı çabuk öğrenir. Belki çok gürültülü bir çocuk olarak görülebilir çünkü ses telleri güçlüdür. Hayal gücü de geniş olduğundan sürekli bunları gerçekleştirmek için uğraşır.Çok zekidir, ezber hafızası kuvvetlidir. Esprilidir ve taklit yeteneği de gelişmiştir.

Yengeç (22 Haziran-23 Temmuz)
Huyu sıkça değişen bu bebek yemeyi, içmeyi, değişik tatlar almayı, değişik renkler görmeyi çok sever. İnanılmaz sevimli ve komiktir. Derslerde sözel başarısı vardır, özellikle tarihleri ve olayları unutmaz. Hayal edemediği hiçbir şey yok gibidir. Çoğu zaman var olan üzüntüsüde bu hayalin ürünüdür.

Aslan (24 Temmuz-23 Ağustos)
Kendi haline bırakıldığında neşeli ve keyifli olur. Aksi takdirde öfkeli ve saldırgan olabilir. Kendiyle ilgilenilmesi çok hoşuna gider. Zekidir ve çabuk öğrenir. Sempatik ve sevimlidir. İnsanların ilgisini her zaman için üzerinde toplar. Anne ve babasının verdiği parayı arkadaşlarıyla harcamayı sever.

Başak (24 Ağustos-23 Eylül)
Başak çocuğu yemek seçmeye bayılır. Yabancıların yanında ağır başlı, sakin durur ama aile içinde cıva gibi hareketlidir. Annesi ev işleri yaparken ona çok iyi arkadaşlık eder. Asi olmadığıiçin her söyleneni yapar. Arkadaş canlısı, güvenilir ve çok beceriklidir. Sanatsal çalışmalar onu mutlaka çeker.

Terazi (24 Eylül-22 Ekim)
İyi kalpli ve adildir. Gerçeği bilmek ister ve yanlış karar vermekten çok korkar. Yüksek sesle konuşulmasına dayanamaz çünkü çok hassastır. Bu yüzden her yüksek ses onu korkutur. Onun ençok istediği şey huzur vesessizliktir. Çok sevimlidir,zeki ve mantıklıdır. Ayrıcatemiz ve düzenlidir.

Akrep (23 Ekim-22 Kasım)
Çetin savaşları seven akrep çocuğu uzlaşma taraftarı değildir. Hep kazanmak ister, istediği olmayınca da çabuk öfkelenir. Sevdiklerine ve arkadaşlarına sıkıca bağlıdır. Her şeyi kolay kavrayan bir zekası vardır ama yasak şeylerin çekiciliğine de kendini kaptırır. Mesleğinde en iyilerden olacağı kesindir.

Yay (23 Kasım-22 Aralık)
Yay çocuğu hiç büyümeyecektir. Hep neşeli, sevecen ve arkadaş canlısı kalır. Yalnızlığa dayanamaz. Asi değildir ama kendisinden istenilenler onun için mantıklı olmalıdır. Rahat hareketetmeyi sever. Çok meraklıdır ve her şeyi bilmek ister, herşeyi sorgular. Her işin üstesinden gelir. Çok dürüsttür.

Oğlak (23 Aralık-20 Ocak)
İnatçı, azimli ve çok ısrarlıdır. Ailesini ve aile hayatını da çok sever. Bir oğlak çocuğu, dışarıda gezmek ve sürekliparkta oynamak yerine evde vakit geçirmeyi daha çok ister. Daha bu yaşta bile romantik deneyimlerin peşine takılır. İşlerini kendi yapar ve ciddi anlamda da geleceğini planlar.

Kova (21 Ocak-19 Şubat)
İnatçı, bağımsız, yerinde duramayan bir güce sahiptir. Çok bilgiçtir. Bilgileri ve görünüşleri ile büyüklerini hep şaşırtır. Mantığına uymayan her şeyi de tartışır. Kova çocuğu dünyayı ve insanlarısever. Sakindir ama davranışları önceden kestirilemez. Okulunu da arkadaşları sayesinde sever hale gelir.

Balık (20 Şubat-20 Mart)
Çok inatçı ya da tuttuğunu koparan bir yapısı vardır. Balık çocuğu istediğini yaptırmayı bilir. Bunu, tatlı gülücüklerle yapacaktır. Sıradan bir yaşam ona göre hiç değildir. Hayal gücü onu rahat bırakmaz, sürekli o rutin hayatı aşmaya zorlar. Bu nedenlesürekli büyüklerini şaşırtır.Çok sempatik ve zekidir.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bugün sahne onların
 Sevimli yanıtlar
 Çocukların en sevdiği yarışma
 Bayram geldi yol çilesi sona erdi
 Mini etek ve bermuda çok moda
 23 Nisan kurabiyeleri
 Yengeçler sevimli Teraziler düzenli
 Çocuklara özel bir yemek
 Onların hayalindeki evi satın almak ister misiniz ?
 Çocuklara komple eğlence
 Çocuklarınızın odasına cep telefonu sokmayın
Türkiye'nin ilk kadın gemi komutanı
Üsteğmen Gökçen Fırat henüz 27 yaşında. Küçüklüğünden beri yapmayı...
Limon ile Zeytin Meclis'te
Sabah gazetesinin sevimli çizgi kahramanları Limon ile Zeytin,...
Kızgın öğrenci dehşet saçtı
Sınavda kopya çekerken yakalanan lise öğrencisi kendisini uyaran...
Pahalı hediye !
Pahalı hediye !
Siren Ertan'ın modacılık yaptığını ve Gökhan...
Silikon takviyesi şart
Silikon takviyesi şart
Kıramerler'in en medyadik üyelerinden biridir İpek Hanım. İlerlemiş...
En güzel diva
En güzel diva
Müziğin divaları ünlü müzik kanalı MTV'nin yan kuruluşu olan VH1'de...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.