kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:55Temel Reis
10:00Ankara'da Sabah
11:00Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:30Dekoraktif
14:00Baştacı
14:55Temel Reis
15:30Jesse
16:15Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
17:30Patron Kim?-tekrar
19:00Atv Ana Haber
19:45Spor
19:50Zerda-tekrar
21:20Sinema Kulübü "Derin Sessizlik"
23:10Sinema "Bilinmeyen Düşman"
00:50Geceyarısı Haberleri
01:00Homedrom

 
  13:30 Dekoraktif
Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu 'Dekor Aktif'te bugün adeta yıldızlar topluluğu var. Kılıçarslan, Lares Park Otel'in içindeki Portofino Bar'da Akademi Türkiye'nin elenen yarışmacısı Özge ile söyleşiyor. "Dekor Aktif"te şanslı bir izleyicinin de evi yenileniyor. Halı seçimini Aysu Baceoğlu'nun, eşya seçimini ise Ebru Güzel'in yapacağı programda Macar güzeli Eva Maya ve Funda Arar röportajı da var.
 
  16:15 Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
"Barlaslar'la Günlerin Getirdiği"ne Levent Kırca, Muazzez Ersoy ve Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta konuk oluyor
Mehmet Barlas ile kızı Ela Barlas Anter, "Barlaslar'la Günlerin Getirdiği" adlı programlarında her pazar keyifli sohbetler yapmaya devam ediyor. İlgiyle izlenen programa bu hafta konuk olacak Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, son günlerde pek çok kişinin şikayetçi olduğu bahar hastalıklarını, astımı ve alerjileri anlatacak.
Ünlü mizah ustası Levent Kırca'nın hoş sohbeti ve esprileriyle renklenecek programın son konuğu ise Türk Sanat Müziği'nin usta yorumcusu, sevilen sanatçı Muazzez Ersoy olacak. Sanatçı "Seni Seviyorum" albümünden şarkılar yorumlayacak, Turgut Özal'ın sevdiği şarkıları seslendirecek.
 
  19:50 Zerda-tekrar
Kaçıranlar için yeniden yayımlanacak bölümde Zerda belediye başkanlığından istifa ediyor. Işık'tan, tek erkek torunundan, vazgeçmeyen Sultan Ana, onu geri alabilmek için mahkemeye başvuruyor. O, kaderin en kötü davrandığı insanlardan biri; Akgül'ün karşısına beklenmedik bir anda sürpriz biri çıkıyor.
 
  21:20 Sinema Kulübü "Derin Sessizlik"
Atv'nin "Sinema Kulübü" kuşağında Oscar'lı oyuncular Jessica Lange ve Gwyneth Paltrow'un rol aldığı etkileyici bir aile filmi var: "Derin Sessizlik"
Hala gençlik ve güzellik iddiasından vazgeçmemiş hakim kişilikli bir anne, çok sevdiği biricik oğlunun büyük aşkı ve onunla evlenme projeleri karşısında dehşete düşer. Ve ne yapıp edip bu evliliği önleme çabalarına girer...
Günümüzün büyük oyuncusu Jessica Lange'e dayalı bir aile melodramı. Biraz eski usül, ama oldukça etkileyici. 1949 doğumlu Jessica Lange, 1976 yılında "King Kong" filmiyle adım attığı sinemada kısa zamanda yükselmiş ve "All That Jazz", "Postacı Kapıyı İki Kez Çalar", "Frances", "Tootsie", "Tatlı Düşler", "Yürekteki Suçlar", "Müzik Kutusu", "Korku Burnu", "Mavi Gök", "Rob Roy" gibi filmlerle sinema tarihine geçmişti. Lange bu arada iki de Oscar aldı: "Tootsie" (yardımcı kadın oyuncu), "Mavi Gök" (baş kadın oyuncu). Lange, filmde biraz da ünlü "İhtiras Tamvayı" oyunundaki Blanche Dubois'ya benzer bir kimlik canlandırıyor. Sanatçı bu ünlü oyunun bir TV yapımı olarak çevriminde rol almıştı. Filmde ayrıca yine Oscar'lı Gwyneth Paltrow (ödülü "Shakespeare Aşık" filmiyle almıştı), Johnathon Schaech, Nina Foch, Hal Halbrook gibi oyuncular var.Eleştirmenlerin pek tutmadığı bu aslında ilgi çekici film, ülkemizde ilk kez gösterilecek.
 
  23:10 Sinema "Bilinmeyen Düşman"
Müthiş bir macera
Y: Matt Codd
O: David Keith, Ryan O'Neal
Tüm dünyada aniden artış gösteren sismik aktivite, büyük zarara yolaçar ve insanları büyük bir paniğe sürükler. Genç bir silah uzmanı olan Mason Rand, başkanın bilim danışmanı olan seksi Kasia Czaban (KC) ile birlikte Himalayalar'daki bu garip aktiviteyi araştırmakla görevlendirilir... Çok uzaklarda ise ilginç bir kütle olan Torus, yerden birkaç metre yükseklikteki boyu ile ürkütücü bir sessizlik içinde 4 milyar yıldır durmaktadır. KC ve Rand, Torus'u araştırmanın ne kadar tehlikeli olduğunun farkındadırlar.
ATİLLA DORSAY
Sokak Kızı İrma CNBC-e 16.30
Şarkıları kesilmiş...
YÜKSEL AYTUĞ
Eleştiriyorum, çünkü çok seviyorum
"Alacakaranlık"...
 
Kanundan Kaçılmaz
Kanal 7 / 09:40
Dekoraktif
atv / 13:30
İnek Şaban
Show TV / 16:15
Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
atv / 16:15
Sokak Kızı İrma
CNBC-e / 16:30
Karım ve Annem-tekrar
Kanal D / 18:00
Sihirli Annem
Kanal D / 19:50
Zerda-tekrar
atv / 19:50
Kadın Kokusu
TRT 1 / 20:00
Derin Sessizlik
atv / 21:20
Bilinmeyen Düşman
atv / 23:10
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.