kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İstanbul'a partiye geliyorlar
İstanbul'a partiye geliyorlar

Avrupa'nın en çok satan gay dergisi "Gus", İstanbul'da "Gus Deluxe" adıyla bir pati düzenliyor. 17 Nisan'da Safran'da yapılacak partide çılgın şovların yanı sıra berber ve dövmeci bulunacak
Önümüzdeki hafta cumartesi günü İstanbul, büyük bir partiye evsahipliği yapacak. Avrupa'da 12 ülkede yayınlanan Gus adlı yaşam tarzı dergisi, Paris, Brüksel, Madrid, Ibiza, St. Tropez, Zürih, Lozan ve Londra'daki partileri İstanbul'a taşıyor. 17 Nisan'da Safran'da yapılacak olan Gus Deluxe adlı partide ünlü DJ Stephen Redant ve Paris'ten parmak uçlarında dans eden go go boy'- lar müzik ve şovlarıyla İstanbullular'a eğlenceli saatler yaşatacak. Partide ayrıca bir erkek berberi ve bir de dövmeci bulunacak. Biletlerin Biletix'te satışa sunulduğu partiye bin kişinin katılması bekleniyor. Gus, Avrupa'nın birçok ülkesinde dört yıldır yayınlanan bir gay dergisi. Kendi dalında Avrupa'- nın en büyük tirajına sahip olan dergi, şehir yaşamı, mekanlar, moda, sanat, mimari, seyahat ve güncel konulara yer veriyor. Sloganı "Urban lifestyle for the open minded" (Açık fikirliler için kent yaşam tarzı dergisi) olan Gus yaşam tarzını yansıtan partileriyle de tanınıyor. Avrupa birçok kentinde partiler gerçekleştiren ve yakında Atina, Bordeaux, Köln, Amsterdam, Montreal ve San Paolo'nun da dahil olduğu bir dünya turnesine çıkacak olan Gus Delux önce İstanbul'a uğrayacak. Gus, İstanbul'daki partinin ardından yeni sayısında İstanbul'a sekiz sayfa ayıracak.

Dj Editörden sıcak müzik
Partinin DJ'i Steven Redant, en çılgın partilerde çalmış, Avrupa'nın en popüler isimlerinden biri. Sadece kulüp DJ'liğiyle yetinmeyip Cannes Film Festivali, Paris moda gösterileri gibi etkinliklerde de boy göstermiş. "Müzik cinsellik demektir. Benim müziğim seksidir, dokunuşlara duyarlıdır, sıcak ve yetişkinlere göredir. En önemlisi sizi her şekilde kucaklar" diyen ve Gus dergisinin de editörü olan Steven Redant ile parti öncesi konuştuk.

* Önce biraz derginizi anlatır mısınız?
Ben ve arkadaşlarım bizi ifade edecek, yaşamdan aldığımız zevki yansıtacak ve gay yaşam tarzını coşkuyla anlatacak bir dergi çıkardık. Birçok heteroseksüel kadın ve erkek dergiyi bizim gibi yaşamak ve bizim sevdiğimiz şeyleri sevmek için okuyor.

* İstanbul ve Türkiye'nin Batı'dan görünüşü nasıl?
Türkiye bizim için çok romantik. Bence hafta sonunu geçirmek için harika bir seçenek. Sadece birkaç saatlik uçuştan sonra hem egzotik hem de çok zengin bir kültürün içinde olabiliyorsunuz. İnsanları da çok güzel, arkadaş canlısı ve konuksever. Bunu öylesine söylemiyorum, gerçekten birçok kişi Avrupa'da böyle düşünüyor. Bence Türkiye Avrupa Birliği için harika, yararlı ve çok iyi bir ortak olacak. Gelişmemize ve zihinlerimizi açmamıza yardım edecek.

* Türkiye hakkındaki genel fikirlerin ötesinde, bir gay olarak kişisel görüşünüz nedir?
Bence İstanbul'dayken şekerleme dükkanına dalmış bir çocuk gibi hissedeceğim kendimi. Gay mekanların çok iyi ve arkadaş canlısı olduğunu duydum. Zaten hayatının büyük kısmını Belçika'- da geçirmiş olmasına rağmen bir Türk arkadaşım var. Bütün Türkler onun gibiyse hiçbir zaman oradan ayrılamayabilirim!

* Sizce İstanbul gayler için çekici bir tatil yeri mi?
Bence yeni yeni başlıyor. Gayler çok seyahat ediyor ve daima rahat hissedebilecekleri, yeni bir kültürü keşfedebilecekleri yerler arıyor. İstanbul'- un bu konuda hiçbir sorunu yok, Türkler gerçekten de dünyanın en güzel uluslarından biri! Gayler trendleri belirleyen insanlar olarak bilinir. Şehrin bir noktasını beğenir, oraya yerleşmeye başlarlarsa, zenginler onları takip eder, iş imkanları artar ve ekonomi gelişir. Manchester, Barcelona ve hatta Paris, Miami, Cape Town, Sydney ve Montreal'de bile bu böyle olmuştur.

* İstanbul'daki partide neler olacak?
İyi müzik, yakışıklı ve ateşli dansçılar ve bizimle İstanbul'a gelecek Belçikalı ve Fransız misafirler. Organizasyonu yapan Gus İstanbul ekibi ile birlikte partide sadece beklentilerinizi değil, tüm isteklerinizi karşılayacak bir ortam yaratacağız. Yanınızda mutlaka getirmeniz gereken şeyler, gülümsemeniz, pozitif yaklaşımınız ve dans ayakkabılarınız! Ayrıca unutmayın bu moda ağırlıklı bir derginin partisi, "trendy" kıyafetlerle çok "cool" gözükebilirsiniz. Kapıda çok sıkı bir "moda polisi" olacak.

* Peki bu parti sadece gayler için mi?
Hayır, herkes katılabilir. Kendini özgür hisseden, açık fikirli ve eğlenmeyi seven herkesi bekliyoruz.
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 5 yıl sonra aynı kader
 Yemeğe misafir çağırabilirsiniz
 Hastane gibi müze
 İnsanlar... İnsancıklar...
 Entelektüel yakışıklı Ethan Hawke
 Çatıda kıran kırana futbol
 Ege'de Yakınlaşma
 40 METREKARE FRANSA
 İki güzelin paylaşamadığı F 1 patronu
 Kocasına öfkeli değil
 Kıyametin 3661 yıllık formülü
 Bağlar kültür mirasıdır
 Hollywood ünlülerinin son merakı
 Gena Rowlands
 Güldürü bir yeraltı hareketidir
 Roman havasında rock müzik yapıyorlar
 Hikayemi dinler misin?
 Amerika bu kitabı bekliyor
 Yağlıboya gibi mozaik
    Aktüel Pazar Yazarlar
  » Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
BALÇİÇEK PAMİR
Bağdat Caddesi'nde küçük kadınlar yürüyor, yaşları...
MEHMET ALTAN
Akdeniz şöleni
Hatice, olağanüstü bir Akdeniz sofrası...
YASEMİN TAŞKIN
Erken Veda
Sakıp Sabancı hem Anadolulu hem yenilikçi bir...
Şimdi sofralarda kuşkonmaz zamanı
Sağlığa yararları saymakla bitmeyen kuşkonmaz, mayıs başından haziran sonuna...
Beş çayında buluşma
Farklı lezzetler sunan Cafe Linzer, her ay Kalamış'taki şubesinde bir sanatçıyı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.