kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Tahtı sallanıyor
Tahtı sallanıyor

Rumen hoca yönetiminde G.Saray'ın tek puan bile alamaması ve ortaya konulan futbol, camiada Hagi'nin devam edip etmemesini tartışmaya açtı.

Bu sezon Fatih Terim yönetiminde hayal kırıklıkları yaşayan G.Saray'da, ligin bitmesine 8 hafta kala yapılan teknik direktör değişikliği, kötü gidişi durduramadı. Hatta sarı-kırmızılı takım, üst üste üç maçında tek puan dahi alamadı. Bunun ardından da Hagi ile devam edilip edilmeyeceği konusunda camiada bölünmeler başladı. Genç teknik adam, takımı ateşleyemediği gibi spor otoritelerince ve yönetim içinde 'kulübeyi dolduramadığı' şeklinde de ağır eleştiriler aldı. Futbolculuğu döneminde G.Saray'ın saha içindeki lideri olan Hagi, bu kez oyunu okuyamadığı, değişiklikleri yanlış yaptığı yönünde de sürekli olarak yerden yere vuruldu. Bu tartışmalar yönetimde de etkisini gösterdi.

Gürsoy'la ters düştü
Yönetimden bir çok ismin, Hagi'nin Galatasaray'ı 100. yılda büyük zaferlere taşıyacak hoca olmadığını düşündüğü bildirildi. Şu anda Rumen hocanın en büyük destekçisi Ergun Gürsoy. Ancak Gürsoy'un, Denizlisporlu Çağdaş'la prensipte anlaşmasının ardından Hagi, 2.başkanına tepki gösterdi. Genç hoca, kendisine sorulmadan transfer yapılmasına karşı. Gürsoy ise tek yetkili olmak istiyor. Bu şartlar altında gelecek sezon takımı değiştirmeyi planlayan G.Saray'da, Gürsoy-Hagi çekişmesinin, Rumen hocanın sonunu hazırlayabileceği konuşuluyor.

CANAYDIN NE DÜŞÜNÜYOR?
Mecburen getirdi
BAŞKAN
Canaydın, Terim kendisi bıraksaydı Monaco'daki lobisini kullanarak Fransız teknik direktör Tigana'yı getirmeyi düşünüyordu. Ancak kendisi Terim'i gönderdiği için Galatasaraylı taraftarlardan büyük tepki aldı ve yeni hoca seçiminde tribüne oynadı. Bunun sonucunda da taraftarların sevgilisi Hagi'yi getirdi. Bunun da doğru bir adım olduğu, tribünlerin Rumen hocaya gösterdiği sevgiyle görüldü. Ancak kalan 5 maçta da durum değişmezse Canaydın, Hagi'den vazgeçebilir.

GÜRSOY NE DÜŞÜNÜYOR?
En büyük destekçi
1996-97
sezonunda İrfan Kurdoğlu ile birlikte Hagi'yi Galatasaray'a getiren isim olan Ergun Gürsoy, teknik direktör seçimi sırasında da duygusal davrandı. Doğru hareketi yapmak için çabalayan Özhan Canaydın'a 'Hagi'yi getirelim' önerisi de Gürsoy'dan geldi. Şu anda Galatasaray camiasında taraftarlardan sonra Hagi'nin en büyük destekçisi olarak görünüyor. Ancak özellikle transfer çalışmalarında genç teknik adamla ters düşmesinin ardından desteğini her an çekebilir.

KIRAN NE DÜŞÜNÜYOR?
Gönlü Fransa'da
G.SARAY
Kongresi öncesi başkan adaylığı sırasında Fransız ekolüne dönmeyi savunmuştu. Gönlündeki teknik adamlar ise Houllier, Jacquet ve Tigana'ydı. Fransız hoca ile birlikte aynı ülkeden çok da fazla para kazanmayan yıldız oyuncular transfer etmeyi düşünmüyordu. Şu anda tek sorumluluk Ergun Gürsoy da olduğu için bu işlerin içine girmek istemiyor. Ama Kıran'ın, "100. yılda Galatasaray'ı taşıyacak isim Hagi olamaz. Bir marka teknik adam gelmeli" diye düşündüğü biliniyor.

TAKIM NE DÜŞÜNÜYOR?
Affedilenler sıcak
HAGİ,
takımda da pek rağbet görmüyor. Sadece eski teknik direktör Fatih Terim'in kadrodışı bıraktığı, Rumen adamın da affettiği ve hatta forma verdiği Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Arif Erdem ve Baliç ile birkaç oyuncu daha Hagi'ye sıcak bakıyor. Ancak başta yabancı oyuncular olmak üzere bir çok Galatasaraylı futbolcunun huzuru kaçmış durumda. Gelecek sezon yapılması planlanan ve kapsamının oldukça geniş olması düşünülen operasyon da futbolcuların tadını kaçırdı.

TARAFTAR NE DÜŞÜNÜYOR?
Hâlâ imparator
LİGİN
bitimine 8 maç kala göreve getirilen Hagi'nin en büyük destekçisi Galatasaray'ın taraftarları. Tribünlere göre 1996-2000 arasında futboluyla sarı-kırmızılı takımın tarihi başarılarında başrolü oynayan Hagi hala imparator. Rumen teknik adamın yönetiminde Cimbom maç kazanamasa da, her karşılaşmada tribünler Hagi'ye sevgi gösterilerinde bulunuyor. Yani genç hoca gelecek sezon görevde kalırsa büyük olasılıkla taraftarların bu büyük sevgisi sayesinde kalacak gibi görünüyor.

SPOR SERVİSİ

DİĞER SPOR HABERLERİ
 Son karar Yanal
 Yaşlı yıldız yasak
 Hiç yakışıyor mu ?
 Herkes bizi istiyor
 Beşiktaş'ta Tayfur ümidi
 Aydın keşke bırakmasaydı
 Çağdaş: Hayalim gerçek oluyor
 Mankenlik ne zormuş
 Rus seferi başarılı
 Portland 21 yıl sonra dışarda
 F.Bahçe alışverişte
 Zirveye kredi yok
 Günün İçinden
 'Bizi bu hale TRT getirdi'
 Antrenmanda kavga
LEVENT TÜZEMEN
Futbolcu gibi
Tüm Türkiye futbolcu Hagi'yi 5 yıl keyifle...
Ve Derviş istifa etti
Ve Derviş istifa etti
Derviş, genel başkan yardımcılığını “seçimden sonra bu görevde...
Lojman cinayeti AİHM'de
Lojman cinayeti AİHM'de
Meclis Lojmanları'nda öldürülen oğlunun katillerinin bulunması için...
Kıbrıs'ta Asker Duruşu: Gönülden değil, akıldan yanayız
Kıbrıs'ta Asker Duruşu: Gönülden değil, akıldan yanayız
Genelkurmay Başkanı Özkök, Kıbrıs'ta gönülden değil, aklın...
Nebbaş nöbeti
Nebbaş nöbeti
Dün toprağa verilen Sakıp Sabancı'nın mezarı, nebbaş diye tanımlanan...
Albüm isimleri çok felsefi ama sözler arabesk
Albüm isimleri çok felsefi ama sözler arabesk
Önce Tarkan albümüne 'Karma' ismini verdi. Sonra Deniz Seki'nin...
Amerika güzeli müzisyen çıktı.
Amerika güzeli müzisyen çıktı.
Amerika, ülkesini bu yıl Ekvador'da yapılacak Kainat Güzellik...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.